sponsorzy chyba nie umiecie podrywać kobiet podlizywać itp jak idziecie na łatwiznę i chcecie płacić za sex
yanky
14.04.2011 r. 11:17:37
wow, dlaczego tak negatywnie . Zadna praca nie hanbi ,tak mowii starzy gorale. Kazdy ma wybor w zyciu,
antek
14.04.2011 r. 11:36:54
Każdy może sprzedawać co chce , tylko dlaczego potępia się tych co sprzedają a nie tych co kupują .
yanky
14.04.2011 r. 11:37:59
Hmm. Madre slowa, zony nie mam wiec problem z glowy,haha. Kazda z tych osob robi to z jakiegos powodu, czyz nie maja wyboru? To bedzie zwsze indywidualna sprawa, nie sadze aby mozna bylo to GENERALIZOWAC i tak z gory KRYTYKOWAC, niewolnicza praca po 12h na budowach,ub tez gdziekolwiek indziej jest moze bardziej AMBITNA
antek
14.04.2011 r. 12:05:08
tym się różni sponsoring od zwykłego ku-twa , że mają jakieś wymagania , a nie pi-lo się z każdym . Ja nie mam nic przeciw temu sam szukałem ale żadna nie chce mnie sponsorować
yanky
14.04.2011 r. 12:11:47
100% racji, madre slowa. Jak sam powiedziales, co zrobic jezeli sytuacja zmusza cie do tego? Honor, tak, ladne slowo. Jestem zawodowym zonierzem,. Wiem co znacza ye slowa.zycie lubi platac figle, wiec kwestia szacunku dla samego siebie,hmm
yanky
14.04.2011 r. 12:36:24
Hmm, praca w prywatnej firmie,nie gryzie sie z niczym,w moum swiwcie przynajmniej . Byc wolontariuszem tym bardziej. Nie czekam na moja emeryture,bo wiem ze to na nic... tak to przynajmniej tutaj wyglada. Wybacz,jezeli jest to trrocchhe skomplikowne
Trotsk
14.04.2011 r. 14:55:53
Beata wesoła kobieto a ty nie jesteś jakąś bliską rodziną Ani długonogiej
yanky
14.04.2011 r. 14:55:55
Prosci ludzie tego nie pojma. Jak sie geografi nauczysz, pojmiesz. Ale bedac chowanym w Twoim swiecie nic nie jest mozliwe,haha. A wszyscy klamia. Mie jestes pepkiem swiata,porostu jestes jeszcze jednym nie douczony,polaczkiem. ...zycie cie nauczy napewno jednego,szacunku...powodzenia zycze - ptostaku.
yanky
14.04.2011 r. 15:26:32
Hahaha, juz wiem ze z geografi jestes ZERO, nie musisz tego,az tak potwierzac
yanky
14.04.2011 r. 15:28:46
Hahaha, juz wiem ze z geografi jestes ZERO, nie musisz tego,az tak potwierdac. Mistrzem jestes w obrazaniu innych,haha - bravo. Nic na to nikt nie poradzi, prostak,zostanie kim sie urodzil, zgadnij kim?hahaha
Trotsk
14.04.2011 r. 15:37:52
jaka kulturalna deliberacja
yanky
14.04.2011 r. 16:01:51
Ups, sloma wychodzi z Ciebie na kazdym kroku, MAsz gps- wow, to jestes baaardzo swiatowy,hahaha. ZERO zgeografi,Zero z polityki, wciaz jestes the best w obrazaniu wszstkich,hahaha. To jest zawsze cos. Chyba ze masz jeszcze COS? Poza Gps,hahaha ups,zapomnialem,masz jakis kompleks wzgledem polskiej wsi?
yanky
14.04.2011 r. 16:16:12
Ups, sloma wychodzi z Ciebie na kazdym kroku, MAsz gps- wow, to jestes baaardzo swiatowy,hahaha. ZERO zgeografi,Zero z polityki, wciaz jestes the best w obrazaniu wszstkich,hahaha. To jest zawsze cos. Chyba ze masz jeszcze COS? Poza Gps,hahaha ups,zapomnialem,masz jakis kompleks wzgledem polskiej wsi?
yanky
14.04.2011 r. 16:58:41
Hmm,wielka ta Twoja d..., hahaha. I widze, ze buty tez masz,zapewne ze slomy,bo jak moglo by byc inaczj w tym SZCZEGOLNYM wypadku. Nie obrazaj innych,nie wiesz z kim rozmawiasz,a bystry to ty tez nie jestes- «PROSTAKU.
Kill Bill
14.04.2011 r. 19:15:55
a ja się pytam gdzie są rodzice tych dwóch chłopców
Kill Bill
14.04.2011 r. 19:28:30
który pierwszy chce dostać po
yanky
14.04.2011 r. 19:30:18
Prostaku , znowu sie pojawiles, juz po lekcji geografi?
Kill Bill
14.04.2011 r. 19:34:45
nie ma rady dostaniecie oboje
yanky
14.04.2011 r. 19:41:25
ten \"czlowiek\" w slomianych butach napadl na mnie
Kill Bill
14.04.2011 r. 19:42:18
wiedziałam
dostaniesz i po łapach i po upie
yanky
14.04.2011 r. 19:43:08
respekt - kill bill
Kill Bill
14.04.2011 r. 19:49:27
czuje tylko, że jestem głodna a Wy zamiast robić mi kolacje to się przezywacie jak dzieci w przedszkolu .....ja Wam zaraz mogę zrobić taki test z geografii, że do domu nie traficie
yanky
14.04.2011 r. 19:50:41
yanky
14.04.2011 r. 19:52:23
kolacja ,dobry pomysl
Kill Bill
14.04.2011 r. 19:54:38
jajka na boczku poproszę
yanky
14.04.2011 r. 20:01:36
a Ty przetrwales prostaku, no tak szczury i karauluchy wszystko przetrwaja.hahaha
yanky
14.04.2011 r. 20:03:29
kolacja podana przepraszam za ta kocia muzyke za oknem to ten zagubiony Prostak
Kill Bill
14.04.2011 r. 20:14:13
ale fajnie być odważnym w necie....jakie to bohaterskie
a kolacje chętnie zjem.....muszę przypakować, żeby mieć siłę czytać głupoty na forum
yanky
14.04.2011 r. 20:21:29
Smacznego.madre slowa. Ta strona internetowa jest suuper, jestem tyko pare dni i poznalem juz interesujace osoby. Niestety zawsze znajdzie sie TAKI jeden...Nie dosc ,ze prostak,to jeszcze ma wyobrazenie o sobie,hahaha
sponsorzy chyba nie umiecie podrywać kobiet podlizywać itp
jak idziecie na łatwiznę
i chcecie płacić za sex
Każdy może sprzedawać co chce , tylko dlaczego potępia się tych co sprzedają a nie tych co kupują .
Hmm. Madre slowa, zony nie mam wiec problem z glowy,haha. Kazda z tych osob robi to z jakiegos powodu, czyz nie maja wyboru? To bedzie zwsze indywidualna sprawa, nie sadze aby mozna bylo to GENERALIZOWAC i tak z gory KRYTYKOWAC, niewolnicza praca po 12h na budowach,ub tez gdziekolwiek indziej jest moze bardziej AMBITNA
tym się różni sponsoring od zwykłego ku-twa , że mają jakieś wymagania , a nie pi-lo się z każdym . Ja nie mam nic przeciw temu sam szukałem ale żadna nie chce mnie sponsorować
100% racji, madre slowa. Jak sam powiedziales, co zrobic jezeli sytuacja zmusza cie do tego? Honor, tak, ladne slowo. Jestem zawodowym zonierzem,. Wiem co znacza ye slowa.zycie lubi platac figle, wiec kwestia szacunku dla samego siebie,hmm
Hmm, praca w prywatnej firmie,nie gryzie sie z niczym,w moum swiwcie przynajmniej
. Byc wolontariuszem tym bardziej. Nie czekam na moja emeryture,bo wiem ze to na nic... tak to przynajmniej tutaj wyglada. Wybacz,jezeli jest to trrocchhe skomplikowne
Beata wesoła kobieto a ty nie jesteś jakąś bliską rodziną Ani długonogiej
Prosci ludzie tego nie pojma. Jak sie geografi nauczysz, pojmiesz. Ale bedac chowanym w Twoim swiecie nic nie jest mozliwe,haha. A wszyscy klamia. Mie jestes pepkiem swiata,porostu jestes jeszcze jednym nie douczony,polaczkiem. ...zycie cie nauczy napewno jednego,szacunku...powodzenia zycze - ptostaku.
Hahaha, juz wiem ze z geografi jestes ZERO, nie musisz tego,az tak potwierzac
Hahaha, juz wiem ze z geografi jestes ZERO, nie musisz tego,az tak potwierdac. Mistrzem jestes w obrazaniu innych,haha - bravo. Nic na to nikt nie poradzi, prostak,zostanie kim sie urodzil, zgadnij kim?hahaha
Hmm,wielka ta Twoja d..., hahaha. I widze, ze buty tez masz,zapewne ze slomy,bo jak moglo by byc inaczj w tym SZCZEGOLNYM wypadku. Nie obrazaj innych,nie wiesz z kim rozmawiasz,a bystry to ty tez nie jestes- «PROSTAKU.
a ja się pytam gdzie są rodzice tych dwóch chłopców
który pierwszy chce dostać po
nie ma rady dostaniecie oboje
wiedziałam
dostaniesz i po łapach i po upie
czuje tylko, że jestem głodna a Wy zamiast robić mi kolacje to się przezywacie jak dzieci w przedszkolu .....ja Wam zaraz mogę zrobić taki test z geografii, że do domu nie traficie
jajka na boczku poproszę
ale fajnie być odważnym w necie....jakie to bohaterskie
a kolacje chętnie zjem.....muszę przypakować, żeby mieć siłę czytać głupoty na forum
Smacznego.madre slowa. Ta strona internetowa jest suuper, jestem tyko pare dni i poznalem juz interesujace osoby. Niestety zawsze znajdzie sie TAKI jeden...Nie dosc ,ze prostak,to jeszcze ma wyobrazenie o sobie,hahaha