I tego Ci zycze dodam jeszcze ze nie wszystkie kobiety bsa materialstakami nie trzeba generalizowac widocznie zle trafiacie skoro tylko na takie trafiacie oj nawet nie czuje jak mi sie rymuje
Konto usunięte
19.12.2009 r. 09:47:09
...AGATKO ..MASZ RACJĘ ..NIE UWAŻAM ,ZE WSZYSTKIE ..TRAFIAŁEM ..NA TAKIE ..I NA TAKIE ..I JESZCZE NA INNE ,DLA ,KTÓRYCH ..NAJWAŻNIEJSZY BYŁ SEKS ..,
Konto usunięte
19.12.2009 r. 09:47:47
...I DZIĘKI ,ŻE TEGO MI ŻYCZYSZ ..
Konto usunięte
19.12.2009 r. 09:50:26
Każdy wie o co chodzi Taka jest racja no ale takie jest życie jak mowiła AGATA
AGATA
19.12.2009 r. 09:53:41
Uwierz mi, ze kobiety maja tez inne priorytety noz pieniadze i sex zmykam juz... milej pogaduchy
Konto usunięte
19.12.2009 r. 09:57:51
AGATA Teraz to mnie zaciekawiłaś i sądze neron że to jest to co przed nami ukrywają
Konto usunięte
19.12.2009 r. 10:00:38
...AGATKO ..WIEM ..NIE TRAKTUJĘ KOBIET TAK JAK MYŚLISZ ..ALE ZWRACAM UWAGĘ NA POZIOM INTELIGENCJI ...LUBIĘ MĄDRE KOBIETY ..CHOĆBY BYŁY MĄDRZEJSZE ODE MNIE
Romantyk
19.12.2009 r. 13:54:24
Witaj.Każda kobieta widzi to co chce zobaczyć.Wszystko okazuje się podczas rozmowy.Gdy spotykamy się w rzeczywistości.Czy my widzimy w niej partnerkę do rozmowy.Bo nie którzy mężczyźni myślą tylko o sexie.Nie o przyjaźni i partnerstwie.Lecz gdy spotykacie tą jedyną jest wam dobrze i rozumiecie się bez słów.
AGATA
19.12.2009 r. 14:05:12
Romantyk mysle ze podczas rozmowy zbyt duzo sie nie dowiesz trzeba z kims byc zeby go poznac ale czasem mozna z kims przezyc cale zycie i nie poznac go do konca
Konto usunięte
19.12.2009 r. 14:40:57
Masz Rację Agatko...
Tylko spotykając się z kimś osobiście można poznać prawdziwą naturę człowieka... Bo tylko wtedy będziesz widziała jego reakcje na różne sytuacje, i normalnie będzie można pogadać... Poprzez pisanie ze sobą nie da się wyczuć czy druga osoba mówi prawdę czy kłamie itp.
Konto usunięte
19.12.2009 r. 14:44:04
na żywo też często nie jestem w stanie stwierdzić, że czy ktoś jest z Tobą szczery
Konto usunięte
19.12.2009 r. 14:58:18
Człowiek to wielka tajemnica , parę kobiet miałem i większość z nich nigdy się mną nie interesowały , co myślę , czym się zajmuję , kim jestem itd. , ale odemnie żądały bym wysłuchiwał ich opowieści o całym ich życiu i podbojach seksualnych , nawet ze szczegółami
I tego Ci zycze
dodam jeszcze ze nie wszystkie kobiety bsa materialstakami nie trzeba generalizowac
widocznie zle trafiacie skoro tylko na takie trafiacie
oj nawet nie czuje jak mi sie rymuje
...AGATKO ..MASZ RACJĘ ..NIE UWAŻAM ,ZE WSZYSTKIE ..TRAFIAŁEM ..NA TAKIE ..I NA TAKIE ..I JESZCZE NA INNE ,DLA ,KTÓRYCH ..NAJWAŻNIEJSZY BYŁ SEKS ..,
...I DZIĘKI ,ŻE TEGO MI ŻYCZYSZ ..
Każdy wie o co chodzi Taka jest racja
no ale takie jest życie jak mowiła AGATA
Uwierz mi, ze kobiety maja tez inne priorytety noz pieniadze i sex
zmykam juz... milej pogaduchy
AGATA Teraz to mnie zaciekawiłaś
i sądze neron że to jest to co przed nami ukrywają
...AGATKO ..WIEM ..NIE TRAKTUJĘ KOBIET TAK JAK MYŚLISZ ..ALE ZWRACAM UWAGĘ NA POZIOM INTELIGENCJI ...LUBIĘ MĄDRE KOBIETY ..CHOĆBY BYŁY MĄDRZEJSZE ODE MNIE
Witaj.Każda kobieta widzi to co chce zobaczyć.Wszystko okazuje się podczas rozmowy.Gdy spotykamy się w rzeczywistości.Czy my widzimy w niej partnerkę do rozmowy.Bo nie którzy mężczyźni myślą tylko o sexie.Nie o przyjaźni i partnerstwie.Lecz gdy spotykacie tą jedyną jest wam dobrze i rozumiecie się bez słów.
Romantyk mysle ze podczas rozmowy zbyt duzo sie nie dowiesz
trzeba z kims byc zeby go poznac ale czasem mozna z kims przezyc cale zycie i nie poznac go do konca
Masz Rację Agatko...
Tylko spotykając się z kimś osobiście można poznać prawdziwą naturę człowieka... Bo tylko wtedy będziesz widziała jego reakcje na różne sytuacje, i normalnie będzie można pogadać... Poprzez pisanie ze sobą nie da się wyczuć czy druga osoba mówi prawdę czy kłamie itp.
na żywo też często nie jestem w stanie stwierdzić, że czy ktoś jest z Tobą szczery
Człowiek to wielka tajemnica , parę kobiet miałem i większość z nich nigdy się mną nie interesowały , co myślę , czym się zajmuję , kim jestem itd. , ale odemnie żądały bym wysłuchiwał ich opowieści o całym ich życiu i podbojach seksualnych , nawet ze szczegółami
może wybierałeś niewłaściwe panie:buziak: