Panowie czy wy generalnie to wiecie czego kobiecie nie mówić zeby jej nie denerwowac? Ogólnie... bo nie wypada?!
A wy kobiety macie jakieś czułe punkty?
Trotsk
08.04.2011 r. 11:14:03
Zaczne pierwsza na rozgrzewkę. Denerwuje mnie jedna podstawowa rzecz jak facet mów mi\" Czy to dzis jest ten twoj gorszy dzien?\"!Mysle ze jeżeli facet to istota rozumna i powinna wiedzieć ze kobieta jest inaczej zbudowana inaczej funkcjonuje i choćby chciała to tego nie zmieni. a jezeli jest to tak ciezkie do zrozumienia to trzeba sobie znaleź faceta zamiast kobiety, jemu napewno nie będą przeszkadzały stery brudnych naczyn w zlewie czy mecz w trakcie ulubionego serialu
Trotsk
08.04.2011 r. 12:26:52
Raptem raz w miesiącu
Marec
08.04.2011 r. 12:53:15
Nie rozumiem co Cię denerwuje
Skoro facet pyta się czy masz gorszy dzień to chce poznać przyczynę twojego zachowania. Jeśli to okres to przyczyna jest jasna i ciężko coś na to poradzić. jeśli powód jest inny to facet chciałby Ci pomóc jakoś...
Z drugiej strony wy też macie swoje wkurzające teksty. Jeden z najbardziej denerwujących każdego faceta:
M- Co Ci jest kochanie??
K- Domyśl się..
I co ja mam być jakimś jasnowidzem???
Albo to:
Idę sobie gdziekolwiek i idzie za mną niewiasta. Chcę wejść przez drzwi ale otwieram je i puszczam kobietę przodem...
Prawie nigdy żadna nie podziękuje.
Co to jest jakiś mój zasrany obowiązek tak się zachowywać??
Powaliło was kobiety? Myślicie że jesteście jakimiś księżniczkami? Jak puszczam w ten sposób przodem parkę to zazwyczaj słyszę słowa wdzięczności ale z ust faceta. To jest najlepszy powód do tego żeby się waszymi uczuciami nie przejmować skoro same nie potraficie pokazać nic więcej niż tylko foch
Marec
08.04.2011 r. 13:52:05
Ja również lubię używać zwrotów grzecznościowych
Jak komuś to nie pasuje to go po prostu gaszę
Marec
08.04.2011 r. 14:28:43
To zależy jak mnie zaczepia. Ogólnie daję ludziom w zamian to co od nich otrzymuję. Jeżeli przeciwnik dużo silniejszy fizycznie to zazwyczaj nie daję mu szansy mnie zaczepić a jak już to robi to nie daję mu wzbudzić w sobie agresji z resztą to skomplikowane. Poza tym wychodzę raczej z założenia, że morda nie szklanka.. Zrośnie się
Marec
08.04.2011 r. 14:32:45
Aaa to było do zuzy
Sorki
Trotsk
08.04.2011 r. 18:55:25
Jak zwykle temat zszedł na psy
Trotsk
08.04.2011 r. 19:10:42
pomyliły mi sie tamaty
Trotsk
08.04.2011 r. 19:11:04
Magda co masz do mnie
Trotsk
08.04.2011 r. 19:56:55
Ubolewam
Trotsk
08.04.2011 r. 20:03:37
pokłapać jęzorem to każdy potrafi
Trotsk
08.04.2011 r. 20:10:00
a ten facet na twoim zdjeciu głównym to bezdomny
Trotsk
08.04.2011 r. 20:14:54
Lepiej zmien te zdjecie bo zadna cie nie zechce
Trotsk
08.04.2011 r. 20:20:12
Trotsk
08.04.2011 r. 20:21:18
Milkne, ale zey potem nie było ze ci nie mówiłam, tym zdjęciem tylko odrzucasz potencjalne kandydatki
Trotsk
08.04.2011 r. 20:27:30
Zapewne tylko to
trzeba sobie jakos rekompensowac
Trotsk
08.04.2011 r. 20:31:35
Kobiety są generalnie litosciwe spójrz w trakcie na jej mine
Panowie czy wy generalnie to wiecie czego kobiecie nie mówić zeby jej nie denerwowac? Ogólnie... bo nie wypada?!
A wy kobiety macie jakieś czułe punkty?
Zaczne pierwsza na rozgrzewkę. Denerwuje mnie jedna podstawowa rzecz jak facet mów mi\" Czy to dzis jest ten twoj gorszy dzien?\"!Mysle ze jeżeli facet to istota rozumna i powinna wiedzieć ze kobieta jest inaczej zbudowana inaczej funkcjonuje i choćby chciała to tego nie zmieni. a jezeli jest to tak ciezkie do zrozumienia to trzeba sobie znaleź faceta zamiast kobiety, jemu napewno nie będą przeszkadzały stery brudnych naczyn w zlewie czy mecz w trakcie ulubionego serialu
Raptem raz w miesiącu
Nie rozumiem co Cię denerwuje
skoro same nie potraficie pokazać nic więcej niż tylko foch
Skoro facet pyta się czy masz gorszy dzień to chce poznać przyczynę twojego zachowania. Jeśli to okres to przyczyna jest jasna i ciężko coś na to poradzić. jeśli powód jest inny to facet chciałby Ci pomóc jakoś...
Z drugiej strony wy też macie swoje wkurzające teksty. Jeden z najbardziej denerwujących każdego faceta:
M- Co Ci jest kochanie??
K- Domyśl się..
I co ja mam być jakimś jasnowidzem???
Albo to:
Idę sobie gdziekolwiek i idzie za mną niewiasta. Chcę wejść przez drzwi ale otwieram je i puszczam kobietę przodem...
Prawie nigdy żadna nie podziękuje.
Co to jest jakiś mój zasrany obowiązek tak się zachowywać??
Powaliło was kobiety? Myślicie że jesteście jakimiś księżniczkami? Jak puszczam w ten sposób przodem parkę to zazwyczaj słyszę słowa wdzięczności ale z ust faceta. To jest najlepszy powód do tego żeby się waszymi uczuciami nie przejmować
Ja również lubię używać zwrotów grzecznościowych
Jak komuś to nie pasuje to go po prostu gaszę
To zależy jak mnie zaczepia. Ogólnie daję ludziom w zamian to co od nich otrzymuję. Jeżeli przeciwnik dużo silniejszy fizycznie to zazwyczaj nie daję mu szansy mnie zaczepić a jak już to robi to nie daję mu wzbudzić w sobie agresji z resztą to skomplikowane. Poza tym wychodzę raczej z założenia, że morda nie szklanka.. Zrośnie się
Aaa to było do zuzy
Sorki
Jak zwykle temat zszedł na psy
pomyliły mi sie tamaty
Magda co masz do mnie
Ubolewam
pokłapać jęzorem to każdy potrafi
a ten facet na twoim zdjeciu głównym to bezdomny
Lepiej zmien te zdjecie bo zadna cie nie zechce
Milkne, ale zey potem nie było ze ci nie mówiłam, tym zdjęciem tylko odrzucasz potencjalne kandydatki
Zapewne tylko to
trzeba sobie jakos rekompensowac
Kobiety są generalnie litosciwe
spójrz w trakcie na jej mine
zobaczyła ze bezdomny to sie ulitowała
nie przesyłaj, nie lubie miec kozmarów nocnych