forum

Rozrywka i uczucia

KOCHANE CZŁOWIEKI !!!!!!!

1. antek 05.04.2011 r. 20:32:13

Poruszacie bardzo mądre tematy, a świat się kręci wokół dwóch rzeczy . PUPSKA I KASY i tak to z grubsza wygląda    

2. stas 06.04.2011 r. 19:56:08

zalerzy w jaki sposub?

3. Marec 06.04.2011 r. 21:39:09

Gepard to Ty umiesz płakać ??    

Qrde ja też chcę czasem ale jedną łezkę uronię jak się zmuszę i to wszystko    

Jak to się robi ??

4. Marec 06.04.2011 r. 21:50:09

A Ty Teresa sobie wierz w co chcesz    

Płącz jest przywilejem dzieci i kobiet

Dorosły mężczyzna jest zaprogramowany, żeby rozładowywać nagromadzone emocje agresją

W ciągu ostatnich kilku lat rozbeczałem się naprawdę 4 razy ale musiałem się do tego zmusić co wcale nie było łatwe    

Swoją drogą skoro Gepard lubi sobie popłakać to znaczy, że musiał przeżyć naprawdę ostre akcje. Aż boję się sobie to wyobrazić    

5. Marec 06.04.2011 r. 21:52:58

Dla mnie płaczący mężczyzna nie jest babą    

Jeśli facet jest w stanie się rozpłakać to musi mieć naprawdę poważny powód. To nie jest mit tylko fizjologia    

6. Marec 06.04.2011 r. 21:55:27

Zgadzam się z tobą, że płacz jest w środku. Ale jeżeli się nie rozbeczysz na głos ze łzami to płacz jest strasznym duszącym uczuciem i ból wzruszenia jest jeszcze bardziej uciążliwy    

7. Marec 06.04.2011 r. 21:57:34

A ja wolę się zmusić i mieć spokój emocjonalny niż dusić to w sobie niewiadomo ile    

To w końcu najlepszy sposób na spokój kiedy wszystko wokół się wali    

Oczyszczasz umysł i możesz ruszyć dalej do walki ale na spokojnie    

8. Marec 06.04.2011 r. 22:21:00

Podchodziłem w ten sam sposób co Ty do życia i rzeczywiście było jak mówisz. Przypadkiem zacząłem się zadawać z luźmi patrzącymi radośnie na świat. Z takimi co się zawsze uśmiechają i osiągają swoje sukcesy. Przejąłem ich styl i podejście.. W sumie teraz mi się wszystko udaje jestem zawsze uśmiechnięty, osiągam swoje cele i jest spoko.   uśmiechnięty  

Najlepsza rada na każdy problem. Mieć wy.je.bane i uśmiechać się do wszystkich   uśmiechnięty  

Jak ktoś się na Ciebie spina to i tak bardziej się wkurzy jak się będziesz śmiał niż jak byś miał z nim walczyć    

9. Marec 06.04.2011 r. 22:49:52

Rozumiem doskonale o czym mówisz   uśmiechnięty  

Ale W życiu jest jak w biznesie. Musisz najpierw włożyć żeby coś wyciągnąć. Jak mam doła to zapuszczam radosną muzykę idę przez miasto i się uśmiecham nawet jeśli nie szczerze to kiedy ktoś odwzajemni uśmiech mój staje się prawdziwszy. Nie łatwo poznać naprawdę radosnych ludzi. Najważniejsze podchodzić do nich kulturalnie i z rogalem na masce wtedy szybko się znajdą tacy, którzy chcą z tobą dzielić radość. W ten sposób poznałem dwie fajne dziewczyny ekspedientki w moim ulubionym sklepie. Niestety chcą być tylko przyjaciółmi        

10. Marec 06.04.2011 r. 22:53:22

Przyjrzyj się na przykład Agacie. Ona zawsze się uśmiecha, jest miła i bezkonfliktowa. Ludzie ciągną do niej jak ćmy do światła.   uśmiechnięty  

11. Marec 06.04.2011 r. 23:35:31

hehe jak bym czytał o sobie   uśmiechnięty  

Tak czy siak uśmiech czyni cuda i wolę się go trzymać nawet mając zaciśnięte w złości zęby    

Ale nie wszystko nam się udaje tak na prawdę. Obaj wiemy że samotność sieje spustoszenie w duszy   uśmiechnięty  

znikam pozdro   uśmiechnięty  

12. Marec 07.04.2011 r. 00:14:25

No nie wierzę    

Siedzę tu głównie dla rozrywki i pogłębiania wiedzy na temat ludzkiej psychologii. Szukam schematów zachowania ludzi ich słabych i mocnych stron.

Szczerze przyznam Ty byłeś dla mnie największym problemem. Nie mogłem do końca zrozumieć po co Ci taka tarcza jaką tu pokazujesz...

Odpowiedź była tak oczywista że aż mnie zatkało.

To jest ochrona przed kobietami. Nie chcesz być zraniony i to na ranach zbudowałeś tą zbroję. Masz problem bo jeśli chcesz kogoś znaleźć musisz się odsłonić. Jak to zrobisz będziesz mógł wpuścić miłość do serca... Jeżeli jednak miłość nie będzie od początku odwzajemniona a Ty naprawdę się zakochasz mocnym uczuciem to twoja tarcza się połamie i już nie odbudujesz jej tak łatwo   smutny  

Z drugiej strony jeśli ją ktoś zniszczy nawet niechcący to łatwiej będzie Ci znaleźć coś w zamian.

Jesteś wierny, lojalny i dobry. Dla mnie jest to oczywiste teraz... Ale jak chcesz znaleźć swoją połówkę musisz sam sobie pomóc.

Swoją drogą już nawet osłabłeś od jakiegoś czasu... Czyżbyś się zabujał ??

13. Marec 07.04.2011 r. 00:45:51

Opisujesz przeżycia i problemy które znam. Zachowujesz się tak jak ja do niedawna. Dusisz w sercu ten sam ból. Masz tą samą zbroję co ja pozwoliłem rozpieprzyć     i mam problem bo akurat dzisiaj chciałbym ją spowrotem ale to już tak łatwo nie przychodzi.

Opisałem Ci po prostu jak ulotne i zdradliwe może być sączenie jadu.

Jeśli chcesz się jej kiedyś pozbyć to zastanów się najpierw czy wolisz żyć sam do końca życia, czy wolisz być z kobietą, która Cię pokocha ale Ciebie nie będzie do końca pociągać.

Jest wiosna. Kobiety i drzewa ociekają sokami. Poczytaj jakieś książki jak poderwać dziewczynę. Wyjdź na ulicę i rwij. Olej miłość one coraz częściej i tak wolą zaczynać związek od \"sex friends\" i na tą modę nic nie poradzisz. Co nie znaczy, że nie możesz skorzystać ;]

Dobrej nocy Gepard   uśmiechnięty  

14. AGATA 07.04.2011 r. 07:21:51

ale sie rozpisałeś nocny marku