Słuchaj rollek...
Jak one tych Arabów wykastruję to nie będą mieć jaj by ataki terrorystyczne przeprowadzać...
To będzie dobry sposób na all-kaidę
Amerykanie sobie rady z nimi nie dali a my damy radę...
Może nawet dostaniemy pokojową nagrodę Nobla za zwalczenie terroryzmu na świecie
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:07:18
ale jest problem,bo wtedy feministki zaczna trzymac swoje rece na ropie,a wtedy to juz one nas wykoncza szybciej niz terrorysci
Romantyk
19.12.2009 r. 19:21:17
Witaj.Jestem samotnym chłopakiem i nie poznałem kobiety.Którą mógłbym zdradzić.Uważam ,że każdy chłopak ma chwilę słabości.Lecz jeśli kocha kobietę,z którą jest na stałe.Stara się jej nie zdradzić.
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:28:05
Romantyk...
A ty wierzysz w to co piszesz??
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:33:09
właśnie,,,a pozatym starac sie czegos nie robic,a nie robic to roznica.Ja sie staram przestac palic,a i tak rano siegam po fajke . jak juz gdzies pisalem sex to nie zdrada-zdrada to uczucia mojej partnerki do innego...
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:33:45
nikt nie jest swiety .......i nie powinien sie zarzekac ze nie zdradzi...jest takie powiedzenie brzydkie ...
"jak obsrasz to i wylizesz" wiec .....
a tak jest najczesciej ze sie zarzekamy a w zyciu wychodzi co innego
Romantyk
19.12.2009 r. 19:35:24
Gabriel wierzę w miłość.Uważam,że chłopak powinien mieć swoje ideały.To znaczy być sobą,nikogo nie skrzywdzić swoim postępowaniem.Po zdradzie nie da się wrócić do dziewczyny.Bo w życiu ważna jest wierność,uczciwość,szczerość,wzajemna akceptacja.Aby mężczyzna zaakceptował kobietę z jej wadami i zaletami.Nie ma idealnych kobiet,tak samo jak nie ma idealnych mężczyzn.
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:36:03
dla Sylwii
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:37:30
wiesz romantyk podoba mi sie twój tok rozumowania ale nie zgadzam sie z tym ze po zdradzie nie da sie do siebie wrócic.....
można ....uwierz mi ale trzeba chciec trzeba w to wierzyc no i co najwazniejsze kochac ta druga osobe ...
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:38:41
ale sama wiara i uczciwymi zamiarami człowiek nie przejdzie przez zycie i nie ma co sie zarzekac,,,,,,jak to wlasnie Sylwia napisala
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:38:58
Roc&rollek bo taka jest prawda ...
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:42:03
wiem i dlatego napisalem ze dla Ciebie
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:44:53
ja tez mam wiele uczciwych zamiarów w zyciu .....codziennie zycie stawia mnie przed jakimis wyborami i problemami ....ale nie raz niestety nie wychodzi ...
wychodze z załozenia ze kazdy człowiek zyje według własnych zasad...ale nie róbmy z siebie swietych coby nie powiedziec nietykalnych ....
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:51:16
bo człowiek jest istota ułomna,a życie weryfikuje nasze cudowne wizje idealnego świata
Konto usunięte
19.12.2009 r. 19:58:31
tak własnie mysli bardzo wiele osób ...ale wola robic z siebie nieskazitelnych coby nigdy nie zdradzili...a tak naprawde ....im to sie w zyciu najczesciej zdarza ...
Marcelek
20.12.2009 r. 08:17:43
długa ta ankieta, ale bardzo ciekawe pytania...
rysiek400
20.12.2009 r. 09:38:51
ciekawe czy napiszesz jakie są wyniki tej ankiety?
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:06:38
A skąd wiesz że długa??
Zdradziłeś i chciałeś wypełnić??
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:21:02
moze zdraqdzilem..ale nie pamietam..odajcie mi moje 3 dni
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:21:07
A ja nie popieram w 100% wypowiedzi Sylwii, jestem bardziej po stronie Romantyka...
Bo po zdradzie można postarać się do siebie wrócić i wybaczyć zdradę ale zawsze zostanie pamięć i będą podejrzenia oraz wyrzuty...
A poza tym to ja myślę że Gdy naprawdę komuś zależy na drugiej osobie to nie musi dopuszczać się zdrady...
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:23:19
Ooo...
Gepard wrócił...
Co tam u cia słychać??
Bo cię dawno tu nie było...
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:26:03
WITAJCIE ...GEPARD ..ZNOWU GUBISZ DNI ..
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:31:32
Ale ja nigdy nie zdradziłem Wilku
Jakbym miał dziewczynie to bym ją zdradził by wypełnić tę ankietę i pomóc tej dziewczynie... Ale teraz nawet nie mam kogo zdradzić:/
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:32:52
Cześć Wilku...
Ale masz fajnego Avka teraz
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:33:24
Cześć Neron
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:40:20
Nie ma za co...
A jak o pomoc tej Feministce chodzi to będę musiał ją zapytać ile czasu pozostało bo jak ze dwa tygodnie zostały to poszukam sobie jakiejś na szybko potem ją zdradzę i zerwę
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:40:35
...BĄDŹ POZDROWIONY ...WIELKI SZU ...
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:41:25
..GABRIEL ..WSZYSTKIEGO TRZEBA W ŻYCIU SPRÓBOWAĆ...
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:42:00
Anioł i co nie dorwały Ciebie te feministki ?
Konto usunięte
20.12.2009 r. 11:42:46
jeszcze nie wrocilem ...chyba do polski jutro jade jak na wictori..traqnsportu nie zalatwie dla kupla..wrocil alkoholik ..wazne ze chce wracac.kurde tyle ze lodowisko..juz po wode z rana jezdzilem to 2 razy mnie obrucilo
Słuchaj rollek...
Jak one tych Arabów wykastruję to nie będą mieć jaj by ataki terrorystyczne przeprowadzać...
To będzie dobry sposób na all-kaidę
Amerykanie sobie rady z nimi nie dali a my damy radę...
Może nawet dostaniemy pokojową nagrodę Nobla za zwalczenie terroryzmu na świecie
ale jest problem,bo wtedy feministki zaczna trzymac swoje rece na ropie,a wtedy to juz one nas wykoncza szybciej niz terrorysci
Witaj.Jestem samotnym chłopakiem i nie poznałem kobiety.Którą mógłbym zdradzić.Uważam ,że każdy chłopak ma chwilę słabości.Lecz jeśli kocha kobietę,z którą jest na stałe.Stara się jej nie zdradzić.
Romantyk...
A ty wierzysz w to co piszesz??
właśnie,,,a pozatym starac sie czegos nie robic,a nie robic to roznica.Ja sie staram przestac palic,a i tak rano siegam po fajke
. jak juz gdzies pisalem sex to nie zdrada-zdrada to uczucia mojej partnerki do innego...
nikt nie jest swiety .......i nie powinien sie zarzekac ze nie zdradzi...jest takie powiedzenie brzydkie ...
"jak obsrasz to i wylizesz" wiec .....
a tak jest najczesciej ze sie zarzekamy a w zyciu wychodzi co innego
Gabriel wierzę w miłość.Uważam,że chłopak powinien mieć swoje ideały.To znaczy być sobą,nikogo nie skrzywdzić swoim postępowaniem.Po zdradzie nie da się wrócić do dziewczyny.Bo w życiu ważna jest wierność,uczciwość,szczerość,wzajemna akceptacja.Aby mężczyzna zaakceptował kobietę z jej wadami i zaletami.Nie ma idealnych kobiet,tak samo jak nie ma idealnych mężczyzn.
wiesz romantyk podoba mi sie twój tok rozumowania ale nie zgadzam sie z tym ze po zdradzie nie da sie do siebie wrócic.....
można ....uwierz mi ale trzeba chciec trzeba w to wierzyc no i co najwazniejsze kochac ta druga osobe ...
ale sama wiara i uczciwymi zamiarami człowiek nie przejdzie przez zycie
i nie ma co sie zarzekac,,,,,,jak to wlasnie Sylwia napisala
Roc&rollek bo taka jest prawda ...
wiem i dlatego napisalem ze
dla Ciebie
ja tez mam wiele uczciwych zamiarów w zyciu .....codziennie zycie stawia mnie przed jakimis wyborami i problemami ....ale nie raz niestety nie wychodzi ...
wychodze z załozenia ze kazdy człowiek zyje według własnych zasad...ale nie róbmy z siebie swietych coby nie powiedziec nietykalnych ....
bo człowiek jest istota ułomna,a życie weryfikuje nasze cudowne wizje idealnego świata
tak własnie mysli bardzo wiele osób ...ale wola robic z siebie nieskazitelnych coby nigdy nie zdradzili...a tak naprawde ....im to sie w zyciu najczesciej zdarza ...
długa ta ankieta, ale bardzo ciekawe pytania...
ciekawe czy napiszesz jakie są wyniki tej ankiety?
A skąd wiesz że długa??
Zdradziłeś i chciałeś wypełnić??
moze zdraqdzilem..ale nie pamietam..odajcie mi moje 3 dni
A ja nie popieram w 100% wypowiedzi Sylwii, jestem bardziej po stronie Romantyka...
Bo po zdradzie można postarać się do siebie wrócić i wybaczyć zdradę ale zawsze zostanie pamięć i będą podejrzenia oraz wyrzuty...
A poza tym to ja myślę że Gdy naprawdę komuś zależy na drugiej osobie to nie musi dopuszczać się zdrady...
Ooo...
Gepard wrócił...
Co tam u cia słychać??
Bo cię dawno tu nie było...
WITAJCIE ...GEPARD ..ZNOWU GUBISZ DNI ..
Ale ja nigdy nie zdradziłem Wilku
Jakbym miał dziewczynie to bym ją zdradził by wypełnić tę ankietę i pomóc tej dziewczynie... Ale teraz nawet nie mam kogo zdradzić:/
Cześć Wilku...
Ale masz fajnego Avka teraz
Cześć Neron
Nie ma za co...
A jak o pomoc tej Feministce chodzi to będę musiał ją zapytać ile czasu pozostało bo jak ze dwa tygodnie zostały to poszukam sobie jakiejś na szybko potem ją zdradzę i zerwę
...BĄDŹ POZDROWIONY ...WIELKI SZU ...
..GABRIEL ..WSZYSTKIEGO TRZEBA W ŻYCIU SPRÓBOWAĆ...
Anioł i co nie dorwały Ciebie te feministki ?
jeszcze nie wrocilem ...chyba do polski jutro jade jak na wictori..traqnsportu nie zalatwie dla kupla..wrocil alkoholik ..wazne ze chce wracac.kurde tyle ze lodowisko..juz po wode z rana jezdzilem to 2 razy mnie obrucilo