Co myslicie o tym w odniesieniu do relacji mężczyzny i kobiety:
"Jesli coś kochasz ,daj mu wolnośc. Jeżeli wróci do Ciebie jest Twoje. Jeżeli nie wróci,oznacza to ,że nigdy od poczatku Twoje nie było"?
Konto usunięte
17.12.2009 r. 20:05:00
...ZGADZAM SIĘ Z TYM ..W 100%...
Konto usunięte
17.12.2009 r. 20:16:57
PISAŁEM ????..NIE PRZYPOMINAM SOBIE ...ALE WSZYSTKO MOŻLIWE ...ALE NAPRAWDĘ SIĘ Z TYM ZGADZAM ..MOŻE WŁAŚNIE NA TYM POLEGA PRAWDZIWA MIŁOŚĆ????
Konto usunięte
17.12.2009 r. 20:23:23
GOSIU ...NIE PRZEJMUJ SIĘ TU JUŻ TYLE BYŁO TEMATÓW ,ŻE ŁATWO SIĘ POGUBIĆ
Konto usunięte
17.12.2009 r. 20:31:50
Bzdury ..Kobiety nie wracaja z milosci..przynajmniej nie te ktore ja znam ..i nie ma powrotow ,koniec jest wtedy kiedy odchodzi..i nawet jak ja kochasz ,,trzeba w tedy myslec glowa
Konto usunięte
17.12.2009 r. 21:03:52
Ja bym się mógł z tym nawet zgodzić jednak rozwinąłbym tę myśl i dodał że nawet gdy wróci nie należy takiej osoby traktować jak własność tylko pozwolić by nadal miała uczucie wolności i sama chciała przy tobie być
John
17.12.2009 r. 21:09:45
Powrót,- hm jeśli życie nieźle da kopa!? wtedy powrót jak "syn marnotrawny," tylko reakcja tej drugiej strony nie jest nigdy znana.
Konto usunięte
17.12.2009 r. 21:10:34
aj tam potrafimy myslec w tedy kiedy czegos nam brakuje a zycie i tak zgotuje nam swoje i nie wazne sa wtedy piekne slowka i przemyslenia ida w odstawke az do nastepnego razu i odpoczotku...bledne kolo zycia..
Konto usunięte
17.12.2009 r. 21:13:19
o mojch postach mowisz Ana ..dziekuje
Konto usunięte
17.12.2009 r. 21:22:36
ej ANA ALE JA PISZE ZAWSZE ODWROTNIE JAK WSZYSCY..KTORA STRONE TRZYMASZ ...
Konto usunięte
17.12.2009 r. 21:24:44
Bo ty gepars takim indywidualistą jesteś
Konto usunięte
17.12.2009 r. 21:29:57
Znam zycie nie ma co ...kto je zna ....komu co pisane ...nie ma co pisac i pouczac ..bo nie dobrych rad dla wszystkich ..wiec z zycia trzeba sie smiac i kozystac..i z czasem karty odkrywac
Konto usunięte
17.12.2009 r. 21:30:12
Same tu widzę filozofy
Konto usunięte
17.12.2009 r. 21:32:15
Mag..Prorok odnalazl sie...
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:03:01
ANA nie ma po srodku parowko w hod dogu nie jestes trzymaj moja ..leprze warunki ..Gosia prawdziwa milosc jest jedna ...pierwsza ...
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:16:26
To może rozkminicie ważność świąt wielkanocnych , nad świętami Bożego narodzenia .
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:20:09
Twój temat też powinien być w innym dziale , o nazwie filozofia .
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:29:40
Ano to ty z pirotechnikiem byłaś??
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:29:40
Widzę że jesteś inteligentna inaczej
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:31:18
Ale prorok ma rację...
To raczej ma więcej z filozofią wspólnego niż z uczuciami i rozrywką
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:36:39
Ok Gosiu :buziak:
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:37:30
Albo ciągnąć jakimś pedrylom
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:38:24
Faceci to **cenzura** e Ano...
A jak już facet to mówi to coś musi być na rzeczy...
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:40:38
Gosiu...
Ja jak piszę to nie patrzę na temat forum tylko o czym jest pisane czyli na temat rozmowy...
Konto usunięte
17.12.2009 r. 22:41:38
Ty nie musisz...
Byle on po tobie będzie Ano...
Romantyk
18.12.2009 r. 12:36:22
Witaj.Przecież jesteś wolną kobietą.Jeśli kogoś kochasz skąd wiesz,że do Ciebie wróci.Jeśli kochasz to starasz się aby było wam razem dobrze.Starasz się aby wasze uczucie było trwałe.No chyba,że słuchałaś piosenki Yugotonu-rzadko cię widuje z dziewczynami.
Marcelek
18.12.2009 r. 18:11:58
hmm troszkę to głupie ale nigdy nic nie wiadomo jak to mówią "Nigdy nie mów nigdy"
Co myslicie o tym w odniesieniu do relacji mężczyzny i kobiety:
"Jesli coś kochasz ,daj mu wolnośc. Jeżeli wróci do Ciebie jest Twoje. Jeżeli nie wróci,oznacza to ,że nigdy od poczatku Twoje nie było"?
...ZGADZAM SIĘ Z TYM ..W 100%...
PISAŁEM ????..NIE PRZYPOMINAM SOBIE ...ALE WSZYSTKO MOŻLIWE ...ALE NAPRAWDĘ SIĘ Z TYM ZGADZAM ..MOŻE WŁAŚNIE NA TYM POLEGA PRAWDZIWA MIŁOŚĆ????
GOSIU ...NIE PRZEJMUJ SIĘ TU JUŻ TYLE BYŁO TEMATÓW ,ŻE ŁATWO SIĘ POGUBIĆ
Bzdury ..Kobiety nie wracaja z milosci..przynajmniej nie te ktore ja znam ..i nie ma powrotow ,koniec jest wtedy kiedy odchodzi..i nawet jak ja kochasz ,,trzeba w tedy myslec glowa
Ja bym się mógł z tym nawet zgodzić jednak rozwinąłbym tę myśl i dodał że nawet gdy wróci nie należy takiej osoby traktować jak własność tylko pozwolić by nadal miała uczucie wolności i sama chciała przy tobie być
Powrót,- hm jeśli życie nieźle da kopa!? wtedy powrót jak "syn marnotrawny," tylko reakcja tej drugiej strony nie jest nigdy znana.
aj tam potrafimy myslec w tedy kiedy czegos nam brakuje a zycie i tak zgotuje nam swoje i nie wazne sa wtedy piekne slowka i przemyslenia ida w odstawke az do nastepnego razu i odpoczotku...bledne kolo zycia..
o mojch postach mowisz Ana ..dziekuje
ej ANA ALE JA PISZE ZAWSZE ODWROTNIE JAK WSZYSCY..KTORA STRONE TRZYMASZ ...
Bo ty gepars takim indywidualistą jesteś
Znam zycie nie ma co ...kto je zna ....komu co pisane ...nie ma co pisac i pouczac ..bo nie dobrych rad dla wszystkich ..wiec z zycia trzeba sie smiac i kozystac..i z czasem karty odkrywac
Same tu widzę filozofy
Mag..Prorok odnalazl sie...
ANA nie ma po srodku parowko w hod dogu nie jestes trzymaj moja ..leprze warunki ..Gosia prawdziwa milosc jest jedna ...pierwsza ...
To może rozkminicie ważność świąt wielkanocnych , nad świętami Bożego narodzenia .
Twój temat też powinien być w innym dziale , o nazwie filozofia .
Ano to ty z pirotechnikiem byłaś??
Widzę że jesteś inteligentna inaczej
Ale prorok ma rację...
To raczej ma więcej z filozofią wspólnego niż z uczuciami i rozrywką
Ok Gosiu :buziak:
Albo ciągnąć jakimś pedrylom
Faceci to **cenzura** e Ano...
A jak już facet to mówi to coś musi być na rzeczy...
Gosiu...
Ja jak piszę to nie patrzę na temat forum tylko o czym jest pisane czyli na temat rozmowy...
Ty nie musisz...
Byle on po tobie będzie Ano...
Witaj.Przecież jesteś wolną kobietą.Jeśli kogoś kochasz skąd wiesz,że do Ciebie wróci.Jeśli kochasz to starasz się aby było wam razem dobrze.Starasz się aby wasze uczucie było trwałe.No chyba,że słuchałaś piosenki Yugotonu-rzadko cię widuje z dziewczynami.
hmm troszkę to głupie ale nigdy nic nie wiadomo jak to mówią "Nigdy nie mów nigdy"