Ryszard jak szukasz sobie dziewczyny dla, której uczucia są najważniejsze to raczej tu jej nie znadziesz bo tu same materialistki sa a taka Kill to nawet bije chlopakow wiec raczej radze ci Ryszard poszukac gdzie indziej.
Romantyk
30.03.2011 r. 12:45:12
Witam.też szukam miłej kobiety z poczuciem humoru.Tylko ,że trudno ją znaleźć.Powodzenia może Tobie się uda.Pozdrawiam romantyk.
Ernest
30.03.2011 r. 12:52:05
A rude to juz calkiem zołzowate sa i wredne
Ernest
30.03.2011 r. 12:56:13
Znam to z autopsji Misia i teraz jak widze rudzielca to daje noge gdzie pieprz rosnie
Ernest
30.03.2011 r. 13:15:02
Ale wiesz Misia w tosunku do rudzielcow mam taki stosunek troche ambiwalentny bo choc wiez ze rude to falszywe jest ale za razem podobaja mi sie kobiety w rudej czuprynie i normalnie czuje sie jak miedzy młotem a kowadłem
Kill Bill
30.03.2011 r. 14:08:53
ja Ci dam młot i kowadło
do domu bo z obiadem czekam
Ernest
30.03.2011 r. 14:26:56
a co mi dzis smacznego ugotowalas skarbenku ?
Tylko nie mow ze znowu bedzie bigos na swinskim ryju
Kill Bill
30.03.2011 r. 15:55:59
dziś skarbie mielony, buraczki i ziemniaczki pieczone
a na świńskim ry.ju jutro będę gotować dla wybrańców z forum
Jacek
31.03.2011 r. 09:45:21
Jacek
31.03.2011 r. 09:45:41
witam.....
Jacek
31.03.2011 r. 09:48:32
jest tu ktos....
Romantyk
31.03.2011 r. 13:13:25
Witaj.Jak powiedział ktoś ,że miłość to nie pluszowe misie,ani kwiaty ,ani diabeł rogaty.Ani kiedy jedno płacze a drugim po nim skacze.Miłość to uczucie ,które jest między nchłopakiem a dziewczyną.Gdy w rzeczywistości spotkają się,gdy zaiskrzy między nimi.Kiedy czują że to dziewczyna na którą czekaliśmy całe życie.Z którą pójdą na kawę i przegadają ze sobą przez całą noc.Gdy czują,że oboje są sobie przeznaczeni.Kiedy potrafią wytrzymać ze sobą cały dzień.Kiedy mężczyzna powiew dziewczynie jeste ś moim przeznaczeniem.Czekałem na Ciebie całe życie. Teraz zakónczyły się moje poszukiwania.Dla Ciebie będę dobrym człowiekiem.Będę kochał Cię Całym sercem taką miłością,dopóki śmierć nas nie rozdzieli.
milego i radosnego dnia kill......
pozdrawiam wszystkich.....
nikt nie napije sie ze mna
???
tylko mi tutaj bez histerii
już z Toba pije
milej sie od razu zrobilo....
szybka
i muszę uciekać niestety ..
chyba sie
no i myknela kill...
i za to Cie lubie kill...
niestety ze
musze mykac.....
Ryszard jak szukasz sobie dziewczyny dla, której uczucia są najważniejsze to raczej tu jej nie znadziesz bo tu same materialistki sa a taka Kill to nawet bije chlopakow wiec raczej radze ci Ryszard poszukac gdzie indziej.
Witam.też szukam miłej kobiety z poczuciem humoru.Tylko ,że trudno ją znaleźć.Powodzenia może Tobie się uda.Pozdrawiam romantyk.
A rude to juz calkiem zołzowate sa i wredne
Znam to z autopsji Misia i teraz jak widze rudzielca to daje noge gdzie pieprz rosnie
Ale wiesz Misia w tosunku do rudzielcow mam taki stosunek troche ambiwalentny bo choc wiez ze rude to falszywe jest
ale za razem podobaja mi sie kobiety w rudej czuprynie
i normalnie czuje sie jak miedzy młotem a kowadłem
ja Ci dam młot i kowadło
do domu bo z obiadem czekam
Tylko nie mow ze znowu bedzie bigos na swinskim ryju
dziś skarbie mielony, buraczki i ziemniaczki pieczone
a na świńskim ry.ju jutro będę gotować dla wybrańców z forum
witam.....
jest tu ktos....
Witaj.Jak powiedział ktoś ,że miłość to nie pluszowe misie,ani kwiaty ,ani diabeł rogaty.Ani kiedy jedno płacze a drugim po nim skacze.Miłość to uczucie ,które jest między nchłopakiem a dziewczyną.Gdy w rzeczywistości spotkają się,gdy zaiskrzy między nimi.Kiedy czują że to dziewczyna na którą czekaliśmy całe życie.Z którą pójdą na kawę i przegadają ze sobą przez całą noc.Gdy czują,że oboje są sobie przeznaczeni.Kiedy potrafią wytrzymać ze sobą cały dzień.Kiedy mężczyzna powiew dziewczynie jeste ś moim przeznaczeniem.Czekałem na Ciebie całe życie. Teraz zakónczyły się moje poszukiwania.Dla Ciebie będę dobrym człowiekiem.Będę kochał Cię Całym sercem taką miłością,dopóki śmierć nas nie rozdzieli.