forum

Rozrywka i uczucia

Do wszystkich ....

1. Elżbieta 25.03.2011 r. 11:37:39

Czy zdajecie sobie sprawe ze Gepard śmierdzi i w dodaku jedzie mu z japy !!!    

2. Elżbieta 25.03.2011 r. 11:54:14

Dziewczyny ale powaznie wam pisze Gepardowi wali z paszczy jak ze sracza    

3. Elżbieta 25.03.2011 r. 12:05:54

Gepard nie odzywaj sie bo wali odchodami   smutny  

4. Mariusz 25.03.2011 r. 12:21:37

GEPCIO to już na forum o Tobie piszą ?     To pewnie są wszyscy którzy się do Ciebie przyznaja ?     .A może się mylę moze, sa to osoby które maja ciebie juz dość        

5. Wiktoria 25.03.2011 r. 12:21:59

nie czuję    

6. Mariusz 25.03.2011 r. 12:36:42

Do wszystkich ....

Czy zdajecie sobie sprawe ze Gepard śmierdzi i w dodaku jedzie mu z japy !!! To nowe forum Jego sympatyków GEPCIA

7. Mariusz 25.03.2011 r. 12:37:30

Gepciu wymiękasz już ? coraz krócej piszesz, tchu Ci brak ?

8. Maciek 25.03.2011 r. 12:50:03

Ale macie problemy kupcie sobie briss jak wam smierdzi            

9. Ernest 25.03.2011 r. 13:12:36

Teraz Elka dalas po garach            

10. Ernest 25.03.2011 r. 16:04:30

Sylwia jestes naszym glosem rozsadku na tym forum   uśmiechnięty  

11. teresa 25.03.2011 r. 17:01:56

mi udało sie spodkac z paroma facetami w realu nawet pojechalam na wycieczke z kolesiem ale oni nie siedza na forach

12. teresa 25.03.2011 r. 17:13:33

gepard za bardzo pszeżywasz te tutaj znajomosci w realu czlowiek sie wkurza a tu jeszcze na kogos kto praktycznie może nie istnieje w realu tak jak sie tu podaje     daj sobie luz i nie daj sie sprowokowac banda idjotow i tyle

13. teresa 25.03.2011 r. 17:21:47

nawet gdyby smierdzial to tylko swiadczy o tobie skoro jestes taka że go tak szkalujesz bo powinnas to zostawic dla siebie a nie tak tu wypisywac    

14. antek 25.03.2011 r. 17:30:33

ja go nie wąchałem jak śmierdzi po prostu nie wąchać albo wykąpać    

15. Mariusz 25.03.2011 r. 19:41:41

To tu się Gepciu schował przed de mną ?     A ja go tak szukam opuscił mnie, porzucił     ej nie ładnie     bo znowu bedą baty !    

16. Mariusz 25.03.2011 r. 19:45:50

GEPCIU napisał..bo tu dzieci siedza.jak tu pisac normalnie wes posty z poczatku tamtego roku poczytaj a te .i ty mnie nazywasz idjota..sylwia ocknij sie..czy ty widzisz zebym ja pisal normalnie. / TAK NORMALNIE TO TY NIGDY NIE PISAŁEŚ/.znasz troche mnie duzo wiesz pisze z lekarzami z roznymi ludzimi..moge wszystko w polsce zalatwic w karzdym miescie dlas / TAK ZAŁATWIŁEŚ     SIĘ/deki prace zalatfialem 300 metrow od domu zawsze chciala pomagac ludziomtak pisala..myslisz ze przyszla .czarna mafija ma tez swoje chospicja myslisz ze tam robia za bog zaplac.. ..malo wiesz i pomysl.mam w du.pie tu tych co sami nie wiedza czego tu siedza ..bawiac sie czyimis uczuciami to boli/ TAK MÓWIŁEM ŻE BĘDZIE BOLAŁO OBRAŻAĆ LUDZI NIE WOLNO I GRAĆ IM NA UCZUCIACH RÓWNIEŻ PEDZ..IU JEDEN/ ,,sama wiesz,,a real pokazuje co dalej OJ TOBIE TO POKAZUJE I TO NIE JEDEN PEWNIE REAL...

17. Mariusz 25.03.2011 r. 19:49:27

GEPCIU zmiekł czyżbyś sie zaczął tłumaczyć na forach ? głupio Ci nie pomyślałes że to taki odźwięk przyniesie? a do 1 miesiąca daleko daleko , chyba że ci rurka do tego tak zmieknie że przestaniesz pisać używając wulgaryzmów czego ja i pewnie większa część użytkowników nie lubi uzywać , chyba że jest do tego zmuszona przez takich jak ty. Czekam

18. Mariusz 25.03.2011 r. 20:47:33

Przeprosiny przyjęte... A gwoli wyjaśnienia wróć się do pierwszego mojego postu na ten temat, gzie tylko opisałem program który oglądałem z udziałem Ewy Drzyzgi, która notabene pracowała 10 lat temu w radio RMF FM, a teraz prowadzi swój program w stacjii TVN, gdzie porusza różne życiowe tematy i stara się pomóc ludziom którzy w nim opowiadają o sobie ! Nikt nikogo tam nie poniża, program jest z udziałem psychologa, a po programie jeśli uczestnik sie zgadza to stacja mu funduje spotkania z lekarzem ,terapeutą, psychologiem czy diabetykiem, bądź też terapie. Nic pzreciwko ludziom tylko dla ludzi. Niepotzrbnie na mnie naskoczyłeś a ja tego nie lubię, chyba dałem tego dowód, zresztą nie poraz pierwszy. Ja nikogo tu nie krzywdzę a jeślio kogoś mogę wspomóc radą to się cieszę czasem moje posty są pisane może wsposób kontrowersyjny po to by cos sie tu działo, ale nikogo nie obrażający i bez mięsa ! Czasami w sposób śmieszny by rozbawić tę naszą smutną rzeczywistość.Nie ma potzreby sobie robić na wzajem przykrości bo tego i tak jest dużo wokół nas. Pamiętaj trzymaj fason a będziesz miał wielu ludzi wokół siebie życzliwych. Może i ja kiedyś do nich dołączę?

19. Mariusz 25.03.2011 r. 20:52:54

OJ .... nie zaczynaj bo za dwa dni znowu mnie będziesz przepraszał     Jak sie forum rozkręci na twój temat    

20. Mariusz 25.03.2011 r. 21:08:57

Te Twoje posty to sie kupy nie trzymają co odrzyłeś i znowu ci pzrywalić? Głupio ci co nioe wiesz jak wybrnąć z sytuaji   uśmiechnięty   Ale ty masz krzywo pod sufitem, w opolskim jest dobra klinika dla takich jak ty w Branicach może słyszałeś słynna na całą Polskę     Może załatwić ci miejsce poza kolejnością ?   uśmiechnięty  

21. Mariusz 25.03.2011 r. 21:13:39

Twoje indektywy nie robią na mnie wrażenia ale na innych to i owszem czytałeś wpisy na swój temat ?     Wiesz co zauważyłem że masz ograniczony zasób słów !   smutny   i jesteś strasznie monotematyczny tylkojedno w koło macieju wyjdź z tego środowiska i stań się HETERO wróć do nas ! czekamy na CIEBIE !     kobitki również                

22. teresa 25.03.2011 r. 21:19:08

a wy dalej sie kłucicie     muze załączyc i z kłutniami skonczyc wyżyc sie w pogo     :beer troche upicia odechce sie szkanowania a zachce sie bicia    

23. Mariusz 25.03.2011 r. 21:25:42

Ja sie tylko bronię, skończyć to musi druga strona jeż już miało dojść do zgody ale znowu zaczął a ja nie popuszczę już taki jestem chamstwo chamstwem zwalczać, aż do skutku !

24. Mariusz 25.03.2011 r. 21:41:08

Gepciu mi zarzuca że sie ukrywam : POCZYTAJCIE JEGO PROFIL:

Pseudonim: GEPARD / NIE PODAJE SWOJEGO IMIENIA !

Znak zodiaku: Skorpion / MOŻE

Branża: Zapytaj mnie? / WŁAŚNIE JAKA BRANŻA?

Wykształcenie: Zapytaj mnie? / WSTYDZI SIĘ SWOJEGO WYKSZT./

Zalogowany: dzisiaj, 07:22 (online) /TO NIE WAZNE

Kategoria: Zapytaj mnie? / WŁAŚNIE JAKĄ MASZ KATEGORIĘ ?

Szukam osoby w wieku: Zapytaj mnie? / ZNOWU JAKAŚ TAJEMNICA

Telefon: brak / TO NIE WAŻNE, CHOCIAŻ HANDLIJE NIMI Z PIWNICY

GG: brak / NIEWAŻNE MOZE NIE MIEĆ

Skype: brak / RÓWNIEZ JAK WYZEJ ALBO NIE CHCE, ZRESZTĄ O CZYM Z NIM MÓWIĆ ?

Kraj: Polska / CVZY NA PEWNO BO SIĘ CHWALI ŻE PRACUJE ZA GRANICĄ ? CZY ZNOWU KŁAMSTWO ?

Miasto: Brak / NO MOZE NA WSI TO BRAK

Powiat: Zapytaj mnie? MOŻE NIE WIE CO TO POWIAT, ALBO SIE BOI POWIEDZIEĆ

Województwo: Nie podano / TEŻ MOŻE SIĘ BOI, ALBO NIE WIE

Stan cywilny: Zapytaj mnie? / TU ZNOWU TAJEMNICA, PEWNIE ZONATY ALBO ROZWODNIK TYLKO SIĘ WSTYDZI !

Szukam do(cel): Zapytaj mnie? / NIE ZNA SWOJEGO CELU!

Moja data urodzin: 1975-10-23 / CZY PRAWDZIWA? KTO TO WIE ?

nO I JAK gepciu? mój profil wypełniony jest bez : nie podano, albo zapytaj mnie. I co znowu mam Ci dokopać? Sam widzisz jesteś niewiarygodny szma..ciasz i tyle a ja będę dalej aż do skutku twój wybór...    

25. teresa 25.03.2011 r. 21:49:47

w sumie wiekszosc ludzi cos takiego podaje i chca kogos tu poznac jak sami sie poznac nie dadzą to jak maja spodkac kogos podobnego do siebie widze ze wojna dzis sie nie skonczy   smutny  

26. Mariusz 26.03.2011 r. 10:03:53

gEPCIU I PŁACZESZ W MANKIET POŁYKASZ ŁEZKI TO PO MNIE ATAKUJESZ NAPISAŁEM CI ZE NIE POPUSZCZE PÓKI NIE SKOŃCZYSZ A TY DALEJ . WIĘC CIĘ INFORMUJĘ PÓKINIE ZLIKWIDUJESZ TEGO KĄTA BEDZIESZ CZUŁ MÓJ ODDECH I CZYTAŁ PRZEŚMIESZNE POSTY DO CIEBIE A CIBIE BĘDZIE WIESZ CO BRAŁA, BO NIC NIE JESTEŚ W STANIE ZROBIĆ, BLUZGAŁEŚ MI NA RODZINĘ TEGO NIE POPUSZCZĘ CHOĆBYŚ SIE ZE..S/RAŁ !        

27. Mariusz 26.03.2011 r. 10:05:14

ALYS A PAPIĘTASZ CO DO MNIE NAPISAŁAŚ, PAMIĘTAJ KIJ MA DWA KOŃCE JEDNYM UDERZYSZ TO DRUGIM DOSTANIESZ POZDRAWIAM

28. Mariusz 26.03.2011 r. 10:09:23

GEPCIU NAPISAŁ:

ale brudas..jezu..a po co ja ma zdradzac swoje imie . ...i moje dane..nikomu nie powiem

/ACO MI NAPISAŁEŚ? ŻE SIĘ UKRYWAM ,ŻE BYM CI MOŻE PODAŁ JESZCZE ADRES ? JA NIE MAM NIC DO UKRYCIA DU..PKU ZOŁĘDNY A TY MASZ! I TO JEST MOJA SIŁA !, POTRAFIĘ ZNALEŹĆ CZUŁE MIEJSCA I WNIE UDERZYĆ PRAWDA ŻE BOLI ? A BEDZIE BOLAŁO OJ BEDZIE BARDZIEJ PÓKI DSIĘ NIE USUNIESZ STĄD ! JESTEM BARDZO WREDNY GDY KTOS LŻY MI RODZINĘ I TO W TAKI SPOSÓB JAK TY, MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE ZNALAZŁEŚWE MNIE WROGA A TO TOBIE NIE WRÓŻY NIC DOBREGO BA JA NIE POPUSZCZĘ pE..DZ..IU!

29. Mariusz 26.03.2011 r. 16:09:48

Misio do MISI słuchaj maleńja mam prawo do odpierania zarzutów jakiegś pedzia a jak ci sie to nie podoba to zmień so server na inny. Niktcie tu nie trzyma na siłę     i nie wcinaj się pomiedzy wódke i zakąskę to przyspozy ci mniej stresu    

30. Mariusz 26.03.2011 r. 16:14:34

Mariusz do misi to z Twojego profilu : TO jest nie smaczne !                

Chcesz sprawdzic kto potrtafi być naprawdę pyskaty ?    

Gepciowi też sie wydawało....    

O mnie:

niesforna księżniczka dumnie idąca przez świat. pyskata, bezczelna, mająca dużo wad...   uśmiechnięty