jestem bardzo niezadowolony z tego portalu gdyż ogłaszałem się ż poszukuję kobiety pełnoletniej i nie życzę sobie listów od menżczyzn proszę naprawić ten błąd w innym przypadku będę zmuszony usunąć moje konto z tego portalu.
Konto usunięte
17.12.2009 r. 07:10:37
...CHCESZ POWIEDZIEĆ ,ŻE MASZ PRETENSJE DO ADMINÓW ZA TO KTO DO CIEBIE PISZE?????
..PRZECIEŻ TO JEST ŚMIESZNE ...,ZASTANÓW SIĘ CO NAPISAŁEŚ...
...A JEŚLI CHODZI O OSOBY NIEPEŁNOLETNIE.... WYSTARCZY JE ZABLOKOWAĆ ..I PO PROBLEMIE...
..I WIERZ MI TO NIE JEST PROBLEM TYLKO TEGO PORTALU...
WSZĘDZIE ..DZIECI MAJĄ KONTA... JA TEŻ NIE JESTEM ZACHWYCONY Z TEGO POWODU ...ALE..TO JESZCZE NIE POWÓD ABY USUWAĆ KONTO ....POZDRO
Konto usunięte
17.12.2009 r. 17:00:49
ojtek...nie strasz nie strasz bo sie zesrasz
Konto usunięte
19.12.2009 r. 08:17:46
jaki Gościu wpadłeś jakiemus gościowi w oko! a w regulaminie nie pisało że Administrator będzie do cie bie pisał z Profilu kobiety żeby cie zadowolić
Marcelek
19.12.2009 r. 08:28:39
Hmm to nie jest komuna
Konto usunięte
19.12.2009 r. 08:34:21
heheh jeszcze może tutej go znajdzie na tym poście ta jego droga połowka Ale masz branie Facet
Konto usunięte
19.12.2009 r. 22:48:26
Panie Wojtku byc Pan zadowolony że jeszcze ktos do Pana pisze
Zdzisław
20.12.2009 r. 00:13:00
Głupiutki żeś Wojtuś..mój Boże...
Konto usunięte
20.12.2009 r. 00:41:44
Wojtek...
Ty już to tydzień temu chyba obiecywałeś że konto usuniesz...
Powtarzasz się chłopie
Marcelek
20.12.2009 r. 08:49:00
Obiecanki cacanki
Konto usunięte
21.12.2009 r. 16:39:10
Panie Wojtku cytuje regulamin 5. Użytkownik w każdej chwili może usunąć swoje konto z serwisu.
jestem bardzo niezadowolony z tego portalu gdyż ogłaszałem się ż poszukuję kobiety pełnoletniej i nie życzę sobie listów od menżczyzn proszę naprawić ten błąd w innym przypadku będę zmuszony usunąć moje konto z tego portalu.
...CHCESZ POWIEDZIEĆ ,ŻE MASZ PRETENSJE DO ADMINÓW ZA TO KTO DO CIEBIE PISZE?????
..PRZECIEŻ TO JEST ŚMIESZNE ...,ZASTANÓW SIĘ CO NAPISAŁEŚ...
...A JEŚLI CHODZI O OSOBY NIEPEŁNOLETNIE.... WYSTARCZY JE ZABLOKOWAĆ ..I PO PROBLEMIE...
..I WIERZ MI TO NIE JEST PROBLEM TYLKO TEGO PORTALU...
WSZĘDZIE ..DZIECI MAJĄ KONTA... JA TEŻ NIE JESTEM ZACHWYCONY Z TEGO POWODU ...ALE..TO JESZCZE NIE POWÓD ABY USUWAĆ KONTO ....POZDRO
ojtek...nie strasz nie strasz bo sie zesrasz
jaki Gościu wpadłeś jakiemus gościowi w oko! a w regulaminie nie pisało że Administrator będzie do cie bie pisał z Profilu kobiety żeby cie zadowolić
Hmm to nie jest komuna
heheh jeszcze może tutej go znajdzie na tym poście ta jego droga połowka Ale masz branie Facet
Panie Wojtku byc Pan zadowolony że jeszcze ktos do Pana pisze
Głupiutki żeś Wojtuś..mój Boże...
Wojtek...
Ty już to tydzień temu chyba obiecywałeś że konto usuniesz...
Powtarzasz się chłopie
Obiecanki cacanki
Panie Wojtku cytuje regulamin 5. Użytkownik w każdej chwili może usunąć swoje konto z serwisu.
Dajcie mu spokój chłop się załamał