Muzyka, bajki, historyjki, etc.......dawac podołujemy sie
kotka
17.03.2011 r. 15:51:23
wagary w szkole heheheh ale były czasy
Iwona*
17.03.2011 r. 16:54:30
Sylwuś, a po co się dołować
z dzieciństwa pamiętam smak \" amerykanki\"
do dzisiaj nie potrafię jej sobie odmówić
i jeszcze smak landrynek, a właściwie , to tych białych....mówiłam na nie migdałki, bo miały smak migdałów
Iwona*
17.03.2011 r. 16:59:42
Witaj Daruś, tez lubie kokosanki
ale te \" amerykanki \"....miód w gębie
tylko dlaczego tak w boczki idą
Ernest
17.03.2011 r. 17:15:31
Slwia nie znalem cie od tej strony i jestem zmuszony w takiej sytuacji do niesc na ciebie do CIA
teresa
17.03.2011 r. 19:28:47
ja jak bylam mała to znosilam różne zwierzaki do domu utrapienie rodzice z nami mieli traszki i zaskronce jeden nawet odwiedził sąsiadke i byla zadyma ale ogolnie bylam grzeczna dziewczynką dopoki nie dostalam ataku furi jesli chodzi o nauke w domu
teresa
17.03.2011 r. 19:53:15
to ja w porownaniu do was to bylam bardzo grzeczna
teresa
17.03.2011 r. 20:12:21
no jako dziecko to byłam grzeczna ale potem to robiłam takie głupie rzeczy ze się sama dziwie jak ja jeszcze żyje postanowiliśmy z bratem pojechać na ferie do Czech w góry na wielkie picie i szaleństwo wymieniliśmy i ruszylismy na podboj snieszki bylo -20 w dzien autobus jechal 2 godziny szalec ale noclegu nie bylo to całą noc wracaliśmy pod ta snieszkę na pszełęcz okraj nie pszepuscili nas pszez granice nad ranem to spalilismy komus gararz bo robilismy ognisko a z wkoncu pszeszlismy na dziko na druga strone i doszlismy do kowar korony nam zostaly kupilismy 2 piwa a potem nie byly wazne bo byla wymiana koron
Jacek
18.03.2011 r. 06:58:16
AGATA
18.03.2011 r. 11:04:24
Ja ciagle pamietam pyszne jablko papierowki
kradzione od sasiada niezapomniany smak
AGATA
18.03.2011 r. 11:37:05
zrobiles mi ochote na szarlotke
Romantyk
18.03.2011 r. 11:42:32
Witaj.Mnie z dzieciństwe kojarzy się polo -kokta w butelkach z kapslem,guma Donald z historyjkami obrazkowymi.Bajaki w tv:\"żów tuptuś\",\"załoga G\",\"bolek i lolek\",\"wilk i zając\".No i w piątek oglądałem \"Piątek z Pankracym \"z niezapomnianym Zygmuntem Kęstowiczem,w poniedziałek oglądałem:\"Zwierzyniec\".
Co wam sie najlepiej kojarzy z dziecinstwem ??
Muzyka, bajki, historyjki, etc.......dawac podołujemy sie
wagary w szkole heheheh ale były czasy
Sylwuś, a po co się dołować
z dzieciństwa pamiętam smak \" amerykanki\"
do dzisiaj nie potrafię jej sobie odmówić
i jeszcze smak landrynek, a właściwie , to tych białych....mówiłam na nie migdałki, bo miały smak migdałów
Witaj Daruś, tez lubie kokosanki
ale te \" amerykanki \"....miód w gębie
tylko dlaczego tak w boczki idą
Slwia nie znalem cie od tej strony
i jestem zmuszony w takiej sytuacji do niesc na ciebie do CIA
ja jak bylam mała to znosilam różne zwierzaki do domu utrapienie rodzice z nami mieli traszki i zaskronce jeden nawet odwiedził sąsiadke i byla zadyma
ale ogolnie bylam grzeczna dziewczynką dopoki nie dostalam ataku furi jesli chodzi o nauke w domu
to ja w porownaniu do was to bylam bardzo grzeczna
no jako dziecko to byłam grzeczna ale potem to robiłam takie głupie rzeczy ze się sama dziwie jak ja jeszcze żyje postanowiliśmy z bratem pojechać na ferie do Czech w góry na wielkie picie i szaleństwo wymieniliśmy i ruszylismy na podboj snieszki bylo -20 w dzien autobus jechal 2 godziny szalec ale noclegu nie bylo to całą noc wracaliśmy pod ta snieszkę na pszełęcz okraj nie pszepuscili nas pszez granice nad ranem to spalilismy komus gararz bo robilismy ognisko a z wkoncu pszeszlismy na dziko na druga strone i doszlismy do kowar korony nam zostaly kupilismy 2 piwa a potem nie byly wazne bo byla wymiana koron
Ja ciagle pamietam pyszne jablko papierowki
niezapomniany smak
kradzione od sasiada
zrobiles mi ochote na szarlotke
Witaj.Mnie z dzieciństwe kojarzy się polo -kokta w butelkach z kapslem,guma Donald z historyjkami obrazkowymi.Bajaki w tv:\"żów tuptuś\",\"załoga G\",\"bolek i lolek\",\"wilk i zając\".No i w piątek oglądałem \"Piątek z Pankracym \"z niezapomnianym Zygmuntem Kęstowiczem,w poniedziałek oglądałem:\"Zwierzyniec\".