kill tsunami porwalo...mnie dopiero teraz wyrzucilo..kurde co za fala mnie porwala .jeszcze czuje skutki skarzenia..w pracy myslalem ze zdechne
gepard
16.03.2011 r. 07:53:14
a ja nie dawno przyjechalem..kuzde ale juz zmykam jeszcze musze siore zawiesc do pracy,,rob kawe ..zaraz wracam..
gepard
16.03.2011 r. 08:29:26
kurde .zawsze swiatlo jest to nie mow ze nic niema.w lodowce. ja to kimnac sie musze..choc troche..
gepard
16.03.2011 r. 08:38:06
tak trza cos zjesc wpierw to zasowaj do shopu
gepard
16.03.2011 r. 08:46:06
no to zasowaj ja powalonego profesorka ogloda na 2 jce co za debil..
Ernest
16.03.2011 r. 11:35:59
A my to sie przypadkiem nie znamy Ona ??
Bo troche przypominasz mi taka Darie
Ernest
16.03.2011 r. 13:02:05
He he no tak wlasnie podejrzewalem ze to ty Dario
milo mi cie znowu widziec, co tam uciebie ??
Ernest
16.03.2011 r. 13:20:03
A nadal Daria masz tą śmieszna prace na weselach co to tam mialas pić, tańczyć i się bawić i jeszcze ci za to placili ??
gepard
17.03.2011 r. 08:34:03
no jakies wesele ..
gepard
17.03.2011 r. 08:51:06
tak Hajtnij sie juz potanicowali kurde ja mam kotke w polsce i 3 kanarki jeden zdechl...a co kurde a gdzie dzwonisz po kota
gepard
17.03.2011 r. 09:00:55
o to dodzwonisz sie na badoo wchodz nastawiaj milarz i szukaj w okolicy ..masz radke i temat..rozmowy o kocie..ja mam dode z kwidzynia..a ty gdzie teraz zyjesz se
gepard
17.03.2011 r. 09:11:23
za miesiac tez bede tam uwas ..z okolicy szukaj ..kurde j w kwidzyniu nikogo nie znalem.najwazniejsze bylo dorwac jakos znajomosc zeby durna kotke miec.. wiedziec gdzie dostac i tak jezdzilem kurde pol dnia za nia po jakis wiochach ..po jej znajomych..tylko czy ruskie jej tam jeszcze nie zjedli .i kanarkow je dostalem od pani doktor z bialegostoku.. .i tak tam tez musze jechac sprawdze..
gepard
17.03.2011 r. 09:19:32
a po co ci jakis maly kot zasraniec ..duzego kota bierz .o Geparda
gepard
17.03.2011 r. 09:35:34
no ze mnie i tak pozytku nie ma .ide kimnoc sie z 4 godzinki i .musze zobaczyc na budowe co tam chlopaki zrobili.. no naraka do potem
Kill, chole..ra czekam aż się przypałętasz
kill tsunami porwalo...mnie dopiero teraz wyrzucilo..kurde co za fala mnie porwala .jeszcze czuje skutki skarzenia..w pracy myslalem ze zdechne
a ja nie dawno przyjechalem..kuzde ale juz zmykam jeszcze musze siore zawiesc do pracy,,rob kawe ..zaraz wracam..
tak trza cos zjesc
wpierw to zasowaj do shopu
no to zasowaj ja powalonego profesorka ogloda na 2 jce co za debil..
A my to sie przypadkiem nie znamy Ona ??
Bo troche przypominasz mi taka Darie
He he no tak wlasnie podejrzewalem ze to ty Dario
milo mi cie znowu widziec, co tam uciebie ??
A nadal Daria masz tą śmieszna prace na weselach co to tam mialas pić, tańczyć i się bawić i jeszcze ci za to placili ??
no jakies wesele
..
tak Hajtnij sie juz potanicowali
kurde ja mam kotke w polsce i 3 kanarki jeden zdechl...a co kurde a gdzie dzwonisz po kota
o to dodzwonisz sie
na badoo wchodz nastawiaj milarz i szukaj w okolicy ..masz radke i temat..rozmowy o kocie..ja mam dode z kwidzynia..a ty gdzie teraz zyjesz se
za miesiac tez bede tam uwas ..z okolicy szukaj ..kurde j w kwidzyniu nikogo nie znalem.najwazniejsze bylo dorwac jakos znajomosc zeby durna kotke miec.. wiedziec gdzie dostac i tak jezdzilem kurde pol dnia za nia po jakis wiochach ..po jej znajomych..tylko czy ruskie jej tam jeszcze nie zjedli .i kanarkow je dostalem od pani doktor z bialegostoku..
.i tak tam tez musze jechac sprawdze..
a po co ci jakis maly kot zasraniec ..duzego kota bierz .o Geparda
no ze mnie i tak pozytku nie ma .ide kimnoc sie z 4 godzinki i .musze zobaczyc na budowe co tam chlopaki zrobili..
no naraka do
potem