Ciekawe czy starsze maja ochote na sex z mlodszym.....
Kill Bill
15.03.2011 r. 07:52:20
no właśnie ciekawe
blondboard
15.03.2011 r. 08:15:27
Takie 30latki, bardzo lubią sex z energicznymi 20latkami.
Zawsze było cudownie. Wiedzą czego chcą, nie tylko w seksie, no i inny poziom reprezentują. Lepiej się z nimi można dogadać. Dość trudno o jakieś głębsze uczucia, stały związek. Jak by poza seksem nic nie widziały haha.
kotka
16.03.2011 r. 21:32:36
oczywiście że tak
antek
16.03.2011 r. 22:00:54
jak byłem piękny , młody (to prawda )i miałem 17 lat to seksu uczyła mnie 35 latka boziu jaki był odiast . jak mi się przyśni to i teraz wstaijmy obz dla wszystkich dojrzałych kobiet
antek
26.03.2011 r. 20:36:30
Robert to masz odpowiedz na pytanie starsze interesują się młodszymi
antek
26.03.2011 r. 20:44:27
i znowu możesz mieć rację ale daj spokój dziś sobota
Rybka
27.03.2011 r. 14:30:39
Chyba raczej na odwrót młodsi interesuja sie starszymi kobietkami i podpieraja sie tezą ,że starsze są bardziej zdecydowane wiedzące czego chcą a młodsze odrazu chą zamków z piasku
korlin
27.03.2011 r. 16:55:24
no tak teraz wiem dlaczego i skad wzielo się okreslenie\"mamuski\". nic innego jak wlaśnie owa mamuska weźmie pod skrzydełka a taki facecik(chłoptaszek)bedzie sobie żył jak piotrus pan i mial centralnie wszystko w doopie, a kobieta zwana mamuśką w nadziei ze Piotrus pan ja kocha siaty targa, pierze stojace skarpety, i nim sie obejrzy ma kolejne dziecko w chacie
korlin
27.03.2011 r. 17:08:42
An, ja nie wymysliłam, ja to wiem
korlin
27.03.2011 r. 17:14:13
dlaczego zła? bo prawdziwa? zalezy jeszcze o jak duzej roznicy wieku mówimy Ale fakt, kazdy ma prawo do własnej oceny, moja jest podparta osobistym doswiadczeniem, niestety...
antek
27.03.2011 r. 18:57:58
prze związkiem to jest wielka miłość która góry przenosi , po to jest życie gdzie trzeba rachunki płacić , prać , gotować ,do berbecia wstać i wszystkie ustalenia biorą w łeb
antek
27.03.2011 r. 19:02:25
do zaślepienia to każdy wiek jest dobry
antek
27.03.2011 r. 19:48:47
basia i sipio bo tobie najlepiej biadolenie wychodzi
antek
27.03.2011 r. 19:56:14
ni ma sprawy biorę wino i się melduję
antek
27.03.2011 r. 20:10:55
sipio siedzieć drapać rany żeby dłużej były świeże to nie ta droga , życie płynie dalej KOTEK dorasta i chciał by mieć ojca a nie męczennika , dostałeś kopa i nikt tobie tego nie odbierze ani nie ulży ,a twoje doświadczenie jakie by nie było ,to w żuciu nikomu się nie przyda bo każdy musi zdobyć swoje
Rybka
28.03.2011 r. 19:38:25
Kazda dziewczyny ma lub miała doswiadczenie z młodszym czy starszym meżczyzną .Dla mnie juz i tak meczyzni pozostana \'\'TABORETAMI,, A wiecie dlaczego ?Bo nie są ,,KRZESŁAMI\'\'Nie maja w wiekszości kobiet oparcia
Ciekawe czy starsze maja ochote na sex z mlodszym.....
no właśnie ciekawe
Takie 30latki, bardzo lubią sex z energicznymi 20latkami.
Zawsze było cudownie. Wiedzą czego chcą, nie tylko w seksie, no i inny poziom reprezentują. Lepiej się z nimi można dogadać. Dość trudno o jakieś głębsze uczucia, stały związek. Jak by poza seksem nic nie widziały haha.
oczywiście że tak
Robert to masz odpowiedz na pytanie
starsze interesują się młodszymi
i znowu możesz mieć rację
ale daj spokój dziś sobota
Chyba raczej na odwrót młodsi interesuja sie starszymi kobietkami i podpieraja sie tezą ,że starsze są bardziej zdecydowane wiedzące czego chcą a młodsze odrazu chą zamków z piasku
no tak teraz wiem dlaczego i skad wzielo się okreslenie\"mamuski\". nic innego jak wlaśnie owa mamuska weźmie pod skrzydełka a taki facecik(chłoptaszek)bedzie sobie żył jak piotrus pan i mial centralnie wszystko w doopie, a kobieta zwana mamuśką w nadziei ze Piotrus pan ja kocha siaty targa, pierze stojace skarpety, i nim sie obejrzy ma kolejne dziecko w chacie
An, ja nie wymysliłam, ja to wiem
dlaczego zła? bo prawdziwa? zalezy jeszcze o jak duzej roznicy wieku mówimy
Ale fakt, kazdy ma prawo do własnej oceny, moja jest podparta osobistym doswiadczeniem, niestety...
prze związkiem to jest wielka miłość która góry przenosi , po to jest życie gdzie trzeba rachunki płacić , prać , gotować ,do berbecia wstać i wszystkie ustalenia biorą w łeb
do zaślepienia to każdy wiek jest dobry
basia
i
sipio
bo tobie najlepiej biadolenie wychodzi
ni ma sprawy biorę wino
i się melduję
sipio siedzieć drapać rany żeby dłużej były świeże to nie ta droga , życie płynie dalej KOTEK dorasta i chciał by mieć ojca a nie męczennika , dostałeś kopa i nikt tobie tego nie odbierze ani nie ulży ,a twoje doświadczenie jakie by nie było ,to w żuciu nikomu się nie przyda bo każdy musi zdobyć swoje
Kazda dziewczyny ma lub miała doswiadczenie z młodszym czy starszym meżczyzną .Dla mnie juz i tak meczyzni pozostana \'\'TABORETAMI,,
A wiecie dlaczego ?Bo nie są ,,KRZESŁAMI\'\'Nie maja w wiekszości kobiet oparcia