mnielam odcinty koputer od taty bo siem zdenerwowal na mnie bo nakryl mnie z adaskem w pokoju zdenerwowal sie na niego i skrzyczal nas bo mam zakaz takich rzeczy ale cinszko mi tego nierobic jak mnie swendzi dziurka a adazko zawsze hentny i kochany ja go kochm i on mnie.tatus moj straszy go siekierom i juz sie boi przychodzic i czeka w kszakach powiedzil ze mnie rzuci jak nie bede chciala i musze chciec.lubiem was a wy mnie tak bo ja was bardzo i nie smniejcie siem ze mnie bo zawsze mi dobrze radzicie prosze was pomuszcie mi .czasem juz nie mogem bo mnie dziurka boli adas za duzo razy by kcial a ja jestem jeszcze mloda i waska.pomuszcie mi prosze i nie smiejscie sie bo ja was lubie a wy mnie tak bo ja was tak.ania
Ania
14.03.2011 r. 18:51:55
tipi tata nierobi mi tak
antek
14.03.2011 r. 19:03:23
dziewczyno co się przejmujesz , jak czeka w krzakach to nie żuci , po prostu powiedz mu czego chcesz , może więcej a mniej zrób mu czasem a od czasu do czasu może starczy a jak mu jeszcze będzie żle to mu i słuchaj czy równo puchnie
Kill Bill
15.03.2011 r. 07:49:35
ło boshe anka powróciła ze swoim tatom
Kill Bill
15.03.2011 r. 08:04:27
Kaśka
do szkoły marsz a nie na forum siedzieć
Anka
15.03.2011 r. 08:18:21
hahahhaha anka come back hahahahhahaah
Anka
15.03.2011 r. 08:19:07
bo my ją lubimy tak jak ona nas lubi hahahahha
DZIKI ZACHÓD
15.03.2011 r. 13:58:40
Ania
15.03.2011 r. 16:02:37
tata poswoil mi kompytera wlaczycs dzien dobry dziekuje za pomocy.nikt mnie nielubi dokuczacie mi tylko a ja was lubie i mialam nadziejee ze wy mnie tez lubicie tak jak ja was.tata sie denerwuje jak wlanczam komputer bo widzial jak kiedys jak oglondalam takie zdjencia golyh chopakow.moj adasko nie ma takiego duzego jak oni i sie zesmucilam a on zdenerwowal.mialam go w buzi i wcale sie nim nie zdlawileam a moje kolerzanki powiedzilyh ze tzeba si dlawidz. kocham adaska a was lubie i wy mnie tez lubicie tak jak ja was lubie.
antek
15.03.2011 r. 16:05:33
dziewczyno ty się tu marnujesz
Ania
15.03.2011 r. 16:09:00
gabryz gdzie on jest mi zwsze lubial pomuc.
Ania
15.03.2011 r. 16:09:33
ladne masz wlosy sylwiea
Anka
15.03.2011 r. 17:54:42
kate ona sie nigdy nie ogarnie hahahah
Kill Bill
15.03.2011 r. 18:13:32
ja was nie lubiem i mam nadzieje,że wy matoły tez mnie nie lubita
Rafał
15.03.2011 r. 18:14:31
Anka dobre he he
Robiłaś tak mu??
Jeżeli tak zrobiłaś jak koleżanki mówią to jesteś głupia
A Jeżeli nie to gitara he he
Anka
16.03.2011 r. 08:11:57
bankowo to ktoś z mk
Jacek
16.03.2011 r. 08:38:12
witam....
Jacek
16.03.2011 r. 08:39:16
czytac takich glupot nie lubie,ale plus taki ze posmiac sie mozna....
Jacek
16.03.2011 r. 08:40:47
dobra mykam....
Jacek
16.03.2011 r. 08:40:55
Mariusz
17.03.2011 r. 12:15:40
Co wy od niej chcecie, tatuś znowu jej komputer wyłączył ! świnia jeden !
mnielam odcinty koputer od taty bo siem zdenerwowal na mnie bo nakryl mnie z adaskem w pokoju zdenerwowal sie na niego i skrzyczal nas bo mam zakaz takich rzeczy ale cinszko mi tego nierobic jak mnie swendzi dziurka a adazko zawsze hentny i kochany ja go kochm i on mnie.tatus moj straszy go siekierom i juz sie boi przychodzic i czeka w kszakach
powiedzil ze mnie rzuci jak nie bede chciala
i musze chciec.lubiem was a wy mnie tak bo ja was bardzo i nie smniejcie siem ze mnie bo zawsze mi dobrze radzicie prosze was pomuszcie mi .czasem juz nie mogem bo mnie dziurka boli adas za duzo razy by kcial a ja jestem jeszcze mloda i waska.pomuszcie mi prosze i nie smiejscie sie bo ja was lubie a wy mnie tak bo ja was tak.ania
tipi tata nierobi mi tak
dziewczyno co się przejmujesz , jak czeka w krzakach to nie żuci , po prostu powiedz mu czego chcesz , może więcej
a mniej
zrób mu czasem
a od czasu do czasu może starczy
a jak mu jeszcze będzie żle to mu
i słuchaj czy równo puchnie
ło boshe anka powróciła ze swoim tatom
Kaśka
do szkoły marsz a nie na forum siedzieć
hahahhaha anka come back hahahahhahaah
bo my ją lubimy tak jak ona nas lubi hahahahha
tata poswoil mi kompytera wlaczycs dzien dobry dziekuje za pomocy.nikt mnie nielubi dokuczacie mi tylko a ja was lubie i mialam nadziejee ze wy mnie tez lubicie tak jak ja was.tata sie denerwuje jak wlanczam komputer bo widzial jak kiedys jak oglondalam takie zdjencia golyh chopakow.moj adasko nie ma takiego duzego jak oni i sie zesmucilam a on zdenerwowal.mialam go w buzi i wcale sie nim nie zdlawileam a moje kolerzanki powiedzilyh ze tzeba si dlawidz. kocham adaska a was lubie i wy mnie tez lubicie tak jak ja was lubie.
gabryz gdzie on jest mi zwsze lubial pomuc.
ladne masz wlosy sylwiea
kate ona sie nigdy nie ogarnie hahahah
ja was nie lubiem i mam nadzieje,że wy matoły tez mnie nie lubita
Anka dobre he he
Robiłaś tak mu??
Jeżeli tak zrobiłaś jak koleżanki mówią to jesteś głupia
A Jeżeli nie to gitara he he
bankowo to ktoś z mk
witam....
czytac takich glupot nie lubie,ale plus taki ze posmiac sie mozna....
dobra mykam....
Co wy od niej chcecie, tatuś znowu jej komputer wyłączył !
świnia jeden !