Szukam miłego , wyrozumiałego mężczyzne który zapłaci mój mandat
Ernest
11.03.2011 r. 17:12:39
Teresa ja jestem mily i zaplace ten twoj mandat a ty mi oddasz za niego w naturze ok ?
Ernest
11.03.2011 r. 17:16:35
Nie pisz do mnie tak nieladnie teresa
Ernest
11.03.2011 r. 17:19:14
Teresa a na ile ten mandat jest ?
Ernest
11.03.2011 r. 17:23:27
To malo jak sto slotych za taka kwote to co najwyzej mozna zamowic zrobienie laski
Ernest
11.03.2011 r. 17:24:40
Kobiety tak maja teresa
Ernest
11.03.2011 r. 17:28:29
Ja tez kiedys dostalem mandat ale nie od policji tylko od strazy wiejskiej przepraszem miejskiej
Ernest
11.03.2011 r. 17:34:04
Ja dostalem mandat bo kiedys sikalem sobie pod drzewem i nagla za soba uslyszel glos ktory powiedzial cytuje \" dowodzik poprosze\" i ja wtedy sikajac odwrocilem zeby zobaczyc kto tak powiedzial i nasikalem straznikowi przez przypadek na buty i on sie wnerwil i dal mi mandat
Ernest
11.03.2011 r. 17:36:25
Teresa kobiety nie potrafia jezdzic prawidlo one nie potrafia prawidlowo zapiac sobie stanika co do piero jezdzic autem
Ernest
11.03.2011 r. 17:40:02
Nie wymyslam teresa tylko tak jest naprawde ze kobiety autem jezdzic nie potrafia
Ernest
11.03.2011 r. 17:44:24
No zwyczajnie teresa nie potrafia i juz, nie sa do tego zdolne a nawet jak im sie uda zdac prawko to i tak sa najgorszymy kierowcami to jest nawet udowodnione naukowo
Ernest
11.03.2011 r. 17:52:51
CO ty opowiadasz teresa ja raz jechalem z kobieta kierowca i ona przez pomyslke wjechala w ulice jednokierunkow pod prad i nagle wyjechalo auto z naprzeciwka a ona zamiast cos zrobic to puscila kierownice i rekami zaslonila oczy bo jak tlumaczyla puzniej sie przestraszyla, takimi sa kierowcami kobiety
Ernest
11.03.2011 r. 17:56:05
Mario ja wyskoczylem z auta jak troche zwonilo i ucieklem
Szukam miłego , wyrozumiałego mężczyzne który zapłaci mój mandat
Teresa ja jestem mily i zaplace ten twoj mandat a ty mi oddasz za niego w naturze ok ?
Nie pisz do mnie tak nieladnie teresa
Teresa a na ile ten mandat jest ?
To malo jak sto slotych
za taka kwote to co najwyzej mozna zamowic zrobienie laski
Kobiety tak maja teresa
Ja tez kiedys dostalem mandat ale nie od policji tylko od strazy wiejskiej przepraszem miejskiej
Ja dostalem mandat bo kiedys sikalem sobie pod drzewem i nagla za soba uslyszel glos ktory powiedzial cytuje \" dowodzik poprosze\" i ja wtedy sikajac odwrocilem zeby zobaczyc kto tak powiedzial i nasikalem straznikowi przez przypadek na buty i on sie wnerwil i dal mi mandat
Teresa kobiety nie potrafia jezdzic prawidlo one nie potrafia prawidlowo zapiac sobie stanika co do piero jezdzic autem
Nie wymyslam teresa tylko tak jest naprawde ze kobiety autem jezdzic nie potrafia
No zwyczajnie teresa nie potrafia i juz, nie sa do tego zdolne a nawet jak im sie uda zdac prawko to i tak sa najgorszymy kierowcami
to jest nawet udowodnione naukowo
CO ty opowiadasz teresa ja raz jechalem z kobieta kierowca i ona przez pomyslke wjechala w ulice jednokierunkow pod prad i nagle wyjechalo auto z naprzeciwka a ona zamiast cos zrobic to puscila kierownice i rekami zaslonila oczy bo jak tlumaczyla puzniej sie przestraszyla, takimi sa kierowcami kobiety
Mario ja wyskoczylem z auta jak troche zwonilo i ucieklem
Mario ale tylko ten jeden raz