czy się mylisz to nie wiem ale ja mam takie samo zdanie
teresa
10.03.2011 r. 20:21:15
ach tylko ten seks w głowach ale cos nie tak jest jak facet od razu dobiera sie do ciala az nie dobrze sie robi po kolejnej takiej rantce z kilkoma no jak tu pisac ze faceci sa normalni a kobiety nie skoro nie rozumieja ze kobiecie facet do gustu nie pszypadł liczy sie tylko ze mu tam stoiale jej odczucia go juz nie interesują ani tego nie szanuje
Mariusz
10.03.2011 r. 20:26:29
No tak disney
disney
10.03.2011 r. 20:27:00
ale wyobraz ze facet potrafi teresko jak zaden inny ...do tego cos iskrzy... nie zalezy mu na niczym innym jak na tobie czy to nie jest idealny partner.....moim zdaniem idealny zwiazek nie liczy sie tylko w zyciu ale i w łóżku...taka jest prawda ...co ci z faceta jak ci dobrze nie zrobi-jak i nam tak i wam jest to potrzebe
antek
10.03.2011 r. 20:27:07
facetowi się mówi prosto wypijemy tą i żegnaj chłopie bo ty to nie ty
disney
10.03.2011 r. 20:29:44
i to mi sie podoba
teresa
10.03.2011 r. 20:32:26
no to sie mowi ty to nie ty i nie dociera nigdy
disney
10.03.2011 r. 20:36:06
nie wolno byc pesymista
antek
10.03.2011 r. 20:39:19
po prostu musisz być bardzo sexi babka , że facet przy tobie myśli nie tym łbem i to jest tylko twoja wina
teresa
10.03.2011 r. 20:47:41
zawsze ylam zdania ze brzydkie kobiety maja latwiej znalesc odpowiedniego faceta bo zaden nie poczeby podszywania sie i paczy na osobowosc moze i masz racje ale to nie moja wina ze tak jest
disney
10.03.2011 r. 20:50:39
antek
10.03.2011 r. 20:52:44
żaden facet nie patrzy no osodowość na pierwszym spotkaniu tylko na nogi i biust
Mariusz
10.03.2011 r. 20:55:00
disney
10.03.2011 r. 21:02:36
norma
antek
10.03.2011 r. 21:48:25
ania dziękuj bozi że staje bo baterie były by drozsze od benzyny
disney
10.03.2011 r. 21:52:41
mnie tam zawsze to samo staje
Romantyk
11.03.2011 r. 11:20:13
Witaj.Przecież w związku najważniejsza jest szczerość,wierność ,uczciwość.Jeślichodzi o sex to nie na pierwszej randce.Kobieta i mężczyzna muszą się dobrze poznać,aby się pokochać.Jak w żarciku.Mężczyzna dowiaduje się ,że następnego dnia ma umrzeć.Postanawiają z nżoną,że ostatnią noc spędzą kochając się.Mężczyzna ,robi to jeden raz,potem drugi raz.Ma ochotę na trzeci raz.Żona mu odpowiada:\"Ty jutro rano do pracy nie idziesz\"
antek
11.03.2011 r. 11:50:18
kobiety jak kobiety każdy facet szuka sobie takiej , która odpowiada jego wyobrażeniu normalności i wszyscy są szczęśliwi oprócz tych którzy nie znależli lub się pomylili
Ernest
11.03.2011 r. 14:21:21
Siema Sylwia
antek
11.03.2011 r. 18:26:27
jak to nie da sylwiia ,z łacińskiego silvius \'\"leśny \" czyli może być \"sosenka \" , \"jodełka\" itp, itd
antek
01.07.2011 r. 20:15:05
Eliot nudny się robisz tylko marzysz i myślisz
Weź się za lub to jest o wiele ciekawsze
Kajetan
02.07.2011 r. 18:58:55
mariusz są normalne kobiety jak najbardziej ale sa tak często spotykane jak czterolistne koniczyny to samo niestety tyczy się facetów
czy się mylisz to nie wiem ale ja mam takie samo zdanie
ach tylko ten seks w głowach ale cos nie tak jest jak facet od razu dobiera sie do ciala az nie dobrze sie robi po kolejnej takiej rantce z kilkoma no jak tu pisac ze faceci sa normalni a kobiety nie skoro nie rozumieja ze kobiecie facet do gustu nie pszypadł liczy sie tylko ze mu tam stoiale jej odczucia go juz nie interesują ani tego nie szanuje
No tak disney
ale wyobraz ze facet potrafi teresko jak zaden inny ...do tego cos iskrzy... nie zalezy mu na niczym innym jak na tobie czy to nie jest idealny partner.....moim zdaniem idealny zwiazek nie liczy sie tylko w zyciu ale i w łóżku...taka jest prawda ...co ci z faceta jak ci dobrze nie zrobi-jak i nam tak i wam jest to potrzebe
facetowi się mówi prosto wypijemy tą
i żegnaj chłopie bo ty to nie ty
no to sie mowi ty to nie ty i nie dociera nigdy
nie wolno byc pesymista
po prostu musisz być bardzo sexi babka , że facet przy tobie myśli nie tym łbem
i to jest tylko twoja wina
zawsze ylam zdania ze brzydkie kobiety maja latwiej znalesc odpowiedniego faceta bo zaden nie poczeby podszywania sie i paczy na osobowosc moze i masz racje ale to nie moja wina ze tak jest
żaden facet nie patrzy no osodowość na pierwszym spotkaniu tylko na nogi i biust
norma
ania dziękuj bozi że staje
bo baterie były by drozsze od benzyny
mnie tam zawsze to samo staje
Witaj.Przecież w związku najważniejsza jest szczerość,wierność ,uczciwość.Jeślichodzi o sex to nie na pierwszej randce.Kobieta i mężczyzna muszą się dobrze poznać,aby się pokochać.Jak w żarciku.Mężczyzna dowiaduje się ,że następnego dnia ma umrzeć.Postanawiają z nżoną,że ostatnią noc spędzą kochając się.Mężczyzna ,robi to jeden raz,potem drugi raz.Ma ochotę na trzeci raz.Żona mu odpowiada:\"Ty jutro rano do pracy nie idziesz\"
kobiety jak kobiety
każdy facet szuka sobie takiej , która odpowiada jego wyobrażeniu normalności
i wszyscy są szczęśliwi oprócz tych którzy nie znależli lub się pomylili
Siema Sylwia
jak to nie da
sylwiia ,z łacińskiego silvius \'\"leśny \" czyli może być \"sosenka \" , \"jodełka\" itp, itd
Eliot nudny się robisz tylko marzysz i myślisz
lub
to jest o wiele ciekawsze
Weź się za
mariusz są normalne kobiety jak najbardziej ale sa tak często spotykane jak czterolistne koniczyny to samo niestety tyczy się facetów