Wbrew powszechnym domysłom temat nie ma nic wspólnego z seksem za kasę. Chodzi o to ile mężczyzna miałby zapłacić komuś bądź firmie za usługi które wykonuje żona, partnerka w domu. (Pranie, sprzątanie, gotowanie, wyprowadzanie psa, pielęgnowanie domowników w chorobie, praca w ogródku, opieka nad dziećmi, prasowanie itp.)
Marec
07.03.2011 r. 22:35:25
Moim zdaniem samiec
Marec
07.03.2011 r. 22:37:34
Powinien płacić jej jakieś 2000 netto na miecha
Marec
07.03.2011 r. 22:40:25
Kobieta robi na Ciebie i twoje dziecko...
a... sorry miałem nie mówić
antek
08.03.2011 r. 20:00:23
przestańmy się oceniać kto jest więcej warty od święta , po prostu więcej szacunku i zrozumienia na co dzień
antek
08.03.2011 r. 21:05:50
takich facetów jak Neron jest więcej tylko się ukrywają żeby nie wyjść na mięczaków i dupków przed kumplami i trudno na nich trafić
antek
08.03.2011 r. 21:18:15
watacha wilków ma swoje prawa i nic na t o nie poradzisz każdy musi przez to przejść ,tylko jedni z tego wyrastają a drudzy nie java **cenzura** :addTextToTextArea(\'tresc_kom\',\' \')
teresa
08.03.2011 r. 23:00:27
no bo po co tak sie staracie ja tam mam to gdzies i tyle jak mi facet cyrki robi to baj baj i w nosie stac mnie na lepszego zwijam zagle i niech sobie biedoli nie szanowal to co mial to niech siedzi sam
teresa
08.03.2011 r. 23:08:02
izare jak moglas dopuscic zeby byc z takim terorysta z takim to fajnie pare miesiecy posmigac i wychodzi co w takim siedzi cos ci w nim imponowalo apotem sie zaczelo po prostu czasami ludzie do siebie tak nie pasują i zamiast roztac sie po paru razach ciagna cos co nie ma sensu w imie czego nie wiem ale rozsadkowo do tego czeba podchodzic zycie jest jedno jak je pszezyjesz i z kim zalezy od ciebie
teresa
08.03.2011 r. 23:25:22
a jeszcze tak mysle mieszkac z takim typem wogóle mieszkac z facetem jakos mi sie wogole to chyba nie widzi lubie nie zaleznosc a nie skonczyc jak kura domowa jak wiekszosc moich kolezanek byc z akim to ko i na tym koniec byle bym sie nie znudzila bo lubie zyc a nie wegetowac powinnyscie sie cenic dziewczyny a nie marnowac zycie na takie takich facetow i jeszcze miec z nimi dzieci ja wolalam odejsc po paru miesiacach i wychowac dziecko sama on jest dobrym ojcem ale na odleglosc czasami i tak najlepiej niz znosic pijusa
teresa
08.03.2011 r. 23:31:42
po co wogole decydowac sie na dzieci one i tak kiedys samwe sie pojawiaja z tym nigdy nie ma pospiechu mysle ze ludzie co chca wczesnie dziecko nie maja pojecia jaki to obowiazek i odpowiedzialnosc ja nigdy nie chcialam a trafiam na takich co tylko by chcieli zaczymac kopgos na dziecko nie tedy droga ale najczesciej tak jest teraz jestem madzejsza i uwarzam na takich nie odpowiedzialnych zlamasów bo czeba to dziecko jeszcze wychowac i zapewnic byt
teresa
08.03.2011 r. 23:34:58
zyc dla siebie to bardzo fajne zuzo mysle ze zapomnialąs jak to jest poprostu majac dziecko mozna tez zyc dla siebie ale czeba nie zle kombinowac no mi sie udaje w miare zyje tak jak chce bawie sie podruzuje razem z moim synem no na imprezy go nie biore ale na wszystkie wypady
teresa
08.03.2011 r. 23:43:44
nie sama praca ludzie zyja ja mam inne podejscie do zycia bardzo kocham swojego syna ale gdyby nie glupota jednego osobnika to moje zycie by sie potoczylo inaczej ale nie jest zle bo szybko zakonczylam znajomosc bez uzerania sie zbyt dlugo i nie wkakowalam sie w zadne kolejne bo jednemu musze dostarczyc wszystko zeby mial w zyciu mialam 25 lat i uwarzam ze za wczesnie to dziecko tak kolo 30 to akurad by bylo a nie z takim trudem dochodz do wszystkiego i pewnie facet tez bylby inny juz teraz bo jestem madzewjsza
teresa
08.03.2011 r. 23:48:46
po co mieszkac z tym drugim jak wystarczy na wspolne wakacje pojechac wtedy juz wiesz w jakie **cenzura** sie pakujesz a wogole po co te kontrolowanie drugiej osoby tego to calkiem nie rozumiem doszlam do wnoisku ze lepiej miec kumpli niz faceta jakis poizytek chociasz z nich i nie marudza mozna sie pobawic uwaga nie pisze tu o seksie
teresa
08.03.2011 r. 23:50:22
tibi ty to rozsadnie do tego podchodzisz dlaczego wszyscy tak ciebie krytykuja nie rozumiem
teresa
08.03.2011 r. 23:55:02
ach lubicie sie z tybim droczyc i nic wiecej :czesto mnie tez wiekszosc krytykuje ze lubie pozyc chociasz nie wiem dlaczego no coz trudno za mna nadazyc
teresa
08.03.2011 r. 23:57:09
wiesz mnie faceci szanuja na tyle ze mogę z nimi dobrze sie pszyjaznic nie prowadze zadnych gier nie musze cenie sie i tyle i wymagam zeby faceci tez mnie szanowali
teresa
08.03.2011 r. 23:59:55
moze i zacowani ja to raczej swiatowa jestem to nie wiem
teresa
09.03.2011 r. 00:01:47
dobra lece spac bo dzis troche poszalalam wkoncu moje swieto co nie a tu zadnych zyczen oj faceci faceci
teresa
09.03.2011 r. 00:03:10
nie trafiam na odpowiedniego co bym mogla poszalec leće na razie
Wbrew powszechnym domysłom temat nie ma nic wspólnego z seksem za kasę. Chodzi o to ile mężczyzna miałby zapłacić komuś bądź firmie za usługi które wykonuje żona, partnerka w domu. (Pranie, sprzątanie, gotowanie, wyprowadzanie psa, pielęgnowanie domowników w chorobie, praca w ogródku, opieka nad dziećmi, prasowanie itp.)
Moim zdaniem samiec
Powinien płacić jej jakieś 2000 netto na miecha
Kobieta robi na Ciebie i twoje dziecko...
a... sorry miałem nie mówić
przestańmy się oceniać kto jest więcej warty od święta , po prostu więcej szacunku i zrozumienia na co dzień
takich facetów jak Neron jest więcej tylko się ukrywają żeby nie wyjść na mięczaków i dupków przed kumplami i trudno na nich trafić
watacha wilków ma swoje prawa i nic na t
o nie poradzisz każdy musi przez to przejść ,tylko jedni z tego wyrastają a drudzy nie java **cenzura** :addTextToTextArea(\'tresc_kom\',\'
\')
no bo po co tak sie staracie ja tam mam to gdzies i tyle jak mi facet cyrki robi to baj baj i w nosie stac mnie na lepszego zwijam zagle i niech sobie biedoli nie szanowal to co mial to niech siedzi sam
izare jak moglas dopuscic zeby byc z takim terorysta z takim to fajnie pare miesiecy posmigac i wychodzi co w takim siedzi cos ci w nim imponowalo apotem sie zaczelo
po prostu czasami ludzie do siebie tak nie pasują i zamiast roztac sie po paru razach ciagna cos co nie ma sensu w imie czego nie wiem ale rozsadkowo do tego czeba podchodzic zycie jest jedno jak je pszezyjesz i z kim zalezy od ciebie
a jeszcze tak mysle mieszkac z takim typem
wogóle mieszkac z facetem jakos mi sie wogole to chyba nie widzi lubie nie zaleznosc a nie skonczyc jak kura domowa jak wiekszosc moich kolezanek byc z akim to ko i na tym koniec byle bym sie nie znudzila bo lubie zyc a nie wegetowac powinnyscie sie cenic dziewczyny a nie marnowac zycie na takie takich facetow i jeszcze miec z nimi dzieci ja wolalam odejsc po paru miesiacach i wychowac dziecko sama on jest dobrym ojcem ale na odleglosc czasami i tak najlepiej niz znosic pijusa
po co wogole decydowac sie na dzieci one i tak kiedys samwe sie pojawiaja z tym nigdy nie ma pospiechu mysle ze ludzie co chca wczesnie dziecko nie maja pojecia jaki to obowiazek i odpowiedzialnosc ja nigdy nie chcialam a trafiam na takich co tylko by chcieli zaczymac kopgos na dziecko nie tedy droga ale najczesciej tak jest teraz jestem madzejsza i uwarzam na takich nie odpowiedzialnych zlamasów bo czeba to dziecko jeszcze wychowac i zapewnic byt
zyc dla siebie to bardzo fajne zuzo mysle ze zapomnialąs jak to jest poprostu majac dziecko mozna tez zyc dla siebie ale czeba nie zle kombinowac no mi sie udaje w miare zyje tak jak chce bawie sie podruzuje razem z moim synem no na imprezy go nie biore ale na wszystkie wypady
nie sama praca ludzie zyja ja mam inne podejscie do zycia bardzo kocham swojego syna ale gdyby nie glupota jednego osobnika to moje zycie by sie potoczylo inaczej ale nie jest zle bo szybko zakonczylam znajomosc bez uzerania sie zbyt dlugo i nie wkakowalam sie w zadne kolejne bo jednemu musze dostarczyc wszystko zeby mial w zyciu mialam 25 lat i uwarzam ze za wczesnie to dziecko tak kolo 30 to akurad by bylo a nie z takim trudem dochodz do wszystkiego i pewnie facet tez bylby inny juz teraz bo jestem madzewjsza
po co mieszkac z tym drugim jak wystarczy na wspolne wakacje pojechac
wtedy juz wiesz w jakie **cenzura** sie pakujesz a wogole po co te kontrolowanie drugiej osoby tego to calkiem nie rozumiem doszlam do wnoisku ze lepiej miec kumpli niz faceta jakis poizytek chociasz z nich i nie marudza mozna sie pobawic uwaga nie pisze tu o seksie
tibi ty to rozsadnie do tego podchodzisz dlaczego wszyscy tak ciebie krytykuja nie rozumiem
ach lubicie sie z tybim droczyc i nic wiecej
:czesto mnie tez wiekszosc krytykuje ze lubie pozyc chociasz nie wiem dlaczego no coz trudno za mna nadazyc
wiesz mnie faceci szanuja na tyle ze mogę z nimi dobrze sie pszyjaznic nie prowadze zadnych gier nie musze cenie sie i tyle i wymagam zeby faceci tez mnie szanowali
moze i zacowani ja to raczej swiatowa jestem to nie wiem
dobra lece spac bo dzis troche poszalalam wkoncu moje swieto co nie a tu zadnych zyczen oj faceci faceci
nie trafiam na odpowiedniego co bym mogla poszalec leće na razie
czyzby cos tu zaiskrzyło
wow.....
wazne jest byc soba
witam i pozdrawiam...
madrze powiedziane...
i swieta racja
to bylo do izy