Podaj przykład Anno to dostaniesz wyjaśnienie na babski rozum
Marec
07.03.2011 r. 21:47:01
Znam was lepiej niż myślicie
wykorzystuję to przez całe życie
J@nusz
07.03.2011 r. 21:47:34
Tak ciezko wam nas zrozumiec, bo nawet sie nie staracie.
Marec
07.03.2011 r. 21:59:15
Wszystkich ludzi można zrozumieć trzeba się postawić w sytuacji tego drugiego człowieka i mieć na uwadze, że kobiety kierują się przede wszystkim emocjami. Mężczyźni myślą bardziej logicznie i ekonomicznie. Coś mi się opłaca, albo nie. Tu wchodzą uczucia i wszystko zależy teraz od systemu zasad. Jeden woli kasę inny uczucia jakiejś grupy ludzi. Gorzej jak jego własne dobro jest największe. Ale wtedy on sam ma z tym największy problem
Ale temat jest naprawdę głęboki i hardkorowy
Kobiety baaardzo emocjonalnie podchodzą do życia. Dlatego częściej beczą bo ich emocje potrafią być tak silne
Więcej nie powiem bo to za cenna wiedza dla byle kogo
Marec
07.03.2011 r. 22:02:14
SORKI POPRAWKA LOGIKI POWYŻSZEGO TEKSTU
Wszystkich ludzi można zrozumieć trzeba się postawić w sytuacji tego drugiego człowieka i mieć na uwadze, że kobiety kierują się przede wszystkim emocjami. Mężczyźni myślą bardziej logicznie i ekonomicznie. Coś mi się opłaca, albo nie. Tu wchodzą uczucia i wszystko zależy teraz od systemu zasad. Jeden woli kasę inny uczucia jakiejś grupy ludzi. Gorzej jak jego własne dobro jest największe. Ale wtedy on sam ma z tym największy problem
Kobiety baaardzo emocjonalnie podchodzą do życia. Dlatego częściej beczą bo ich emocje potrafią być tak silne
Marec
07.03.2011 r. 22:09:52
Już mówiłem on za dużo wie Nie pokazuj im tego bo wykorzystają to przeciw tobie
Myśl co wrzucasz do netu. Kobiecie łatwo zrobić banię w deklu. Jak to jeszcze raz pokarzesz to odbiję Ci Sylwię
Marec
07.03.2011 r. 22:19:34
Wiem że ciężko w to uwierzyć ale można to zrobić nawet jak laska Cię nienawidzi
Ale spokojniusio. Fajna z Sylwii sarenka ale nie opłaca mi się
xawier
09.03.2011 r. 09:43:16
jekobieta mysliśli kobiecymi kategoriami to nigdy nie zrozumie logicznego rozumowania faceta
antek
09.03.2011 r. 12:32:06
Ania facet nie kobieta on nie potrzebuje zrozumienia ,facet ma prosto instrukcje obsługi , na karmić , nie drażnić (pytaniami w stylu czy Jolce pasowała ta bluzka bo on jeśli zauważył Jolkę to bluzki już nie)i przynajmniej raz w tygodniu przejąć inicjatywę w sypialni , wtedy mruczy jak kot i jest wierny jak pies
disney
09.03.2011 r. 14:33:13
Aniu my sobie tez zadajemy to pytanie ...a czy łatwiej od faceta jest zrozumieć kobiete?
disney
09.03.2011 r. 16:12:26
idalni ludzie sa....jak widac my tu
Romantyk
10.03.2011 r. 12:57:17
Witaj Aniu nie ma idea.łów,każdy znas ma swoje wady.Obejrzyj sobiue film :\"Dzień świra\".Mnie zastanawia czemu mężczyźni ,nie rozumią kobiet.Pozdrawiam Romantyk
czemu tak trudno zrozumieć facetów
Podaj przykład Anno to dostaniesz wyjaśnienie na babski rozum
Znam was lepiej niż myślicie
wykorzystuję to przez całe życie
Tak ciezko wam nas zrozumiec, bo nawet sie nie staracie.
SORKI POPRAWKA LOGIKI POWYŻSZEGO TEKSTU
Już mówiłem on za dużo wie
Nie pokazuj im tego bo wykorzystają to przeciw tobie
Myśl co wrzucasz do netu. Kobiecie łatwo zrobić banię w deklu. Jak to jeszcze raz pokarzesz to odbiję Ci Sylwię
Ale spokojniusio. Fajna z Sylwii sarenka ale nie opłaca mi się
jekobieta mysliśli kobiecymi kategoriami to nigdy nie zrozumie logicznego rozumowania faceta
Ania facet nie kobieta on nie potrzebuje zrozumienia ,facet ma prosto instrukcje obsługi , na karmić , nie drażnić (pytaniami w stylu czy Jolce pasowała ta bluzka bo on jeśli zauważył Jolkę to bluzki już nie)i przynajmniej raz w tygodniu przejąć inicjatywę w sypialni , wtedy mruczy jak kot i jest wierny jak pies
Aniu my sobie tez zadajemy to pytanie ...a czy łatwiej od faceta jest zrozumieć kobiete?
idalni ludzie sa....jak widac my tu
Witaj Aniu nie ma idea.łów,każdy znas ma swoje wady.Obejrzyj sobiue film :\"Dzień świra\".Mnie zastanawia czemu mężczyźni ,nie rozumią kobiet.Pozdrawiam Romantyk