forum

Rozrywka i uczucia

faceci

1. Konto usunięte 07.03.2011 r. 21:05:54

czemu tak trudno zrozumieć facetów            

2. Marec 07.03.2011 r. 21:46:03

Podaj przykład Anno to dostaniesz wyjaśnienie na babski rozum    

3. Marec 07.03.2011 r. 21:47:01

Znam was lepiej niż myślicie

wykorzystuję to przez całe życie    

4. J@nusz 07.03.2011 r. 21:47:34

Tak ciezko wam nas zrozumiec, bo nawet sie nie staracie.

5. Marec 07.03.2011 r. 21:59:15

Wszystkich ludzi można zrozumieć trzeba się postawić w sytuacji tego drugiego człowieka i mieć na uwadze, że kobiety kierują się przede wszystkim emocjami. Mężczyźni myślą bardziej logicznie i ekonomicznie. Coś mi się opłaca, albo nie. Tu wchodzą uczucia i wszystko zależy teraz od systemu zasad. Jeden woli kasę inny uczucia jakiejś grupy ludzi. Gorzej jak jego własne dobro jest największe. Ale wtedy on sam ma z tym największy problem        

Ale temat jest naprawdę głęboki i hardkorowy    

Kobiety baaardzo emocjonalnie podchodzą do życia. Dlatego częściej beczą bo ich emocje potrafią być tak silne    

Więcej nie powiem bo to za cenna wiedza dla byle kogo                

6. Marec 07.03.2011 r. 22:02:14

SORKI POPRAWKA LOGIKI POWYŻSZEGO TEKSTU

Wszystkich ludzi można zrozumieć trzeba się postawić w sytuacji tego drugiego człowieka i mieć na uwadze, że kobiety kierują się przede wszystkim emocjami. Mężczyźni myślą bardziej logicznie i ekonomicznie. Coś mi się opłaca, albo nie. Tu wchodzą uczucia i wszystko zależy teraz od systemu zasad. Jeden woli kasę inny uczucia jakiejś grupy ludzi. Gorzej jak jego własne dobro jest największe. Ale wtedy on sam ma z tym największy problem        

Kobiety baaardzo emocjonalnie podchodzą do życia. Dlatego częściej beczą bo ich emocje potrafią być tak silne

Ale temat jest naprawdę głęboki i hardkorowy        

Więcej nie powiem bo to za cenna wiedza dla byle kogo    

7. Marec 07.03.2011 r. 22:09:52

Już mówiłem on za dużo wie             Nie pokazuj im tego bo wykorzystają to przeciw tobie    

Myśl co wrzucasz do netu. Kobiecie łatwo zrobić banię w deklu. Jak to jeszcze raz pokarzesz to odbiję Ci Sylwię        

8. Marec 07.03.2011 r. 22:19:34

Wiem że ciężko w to uwierzyć ale można to zrobić nawet jak laska Cię nienawidzi        

Ale spokojniusio. Fajna z Sylwii sarenka ale nie opłaca mi się   uśmiechnięty  

9. xawier 09.03.2011 r. 09:43:16

jekobieta mysliśli kobiecymi kategoriami to nigdy nie zrozumie logicznego rozumowania faceta    

10. antek 09.03.2011 r. 12:32:06

Ania facet nie kobieta on nie potrzebuje zrozumienia ,facet ma prosto instrukcje obsługi , na karmić , nie drażnić (pytaniami w stylu czy Jolce pasowała ta bluzka bo on jeśli zauważył Jolkę to bluzki już nie)i przynajmniej raz w tygodniu przejąć inicjatywę w sypialni , wtedy mruczy jak kot i jest wierny jak pies        

11. disney 09.03.2011 r. 14:33:13

Aniu my sobie tez zadajemy to pytanie ...a czy łatwiej od faceta jest zrozumieć kobiete?       uśmiechnięty  

12. disney 09.03.2011 r. 16:12:26

idalni ludzie sa....jak widac my tu                        

13. Romantyk 10.03.2011 r. 12:57:17

Witaj Aniu nie ma idea.łów,każdy znas ma swoje wady.Obejrzyj sobiue film :\"Dzień świra\".Mnie zastanawia czemu mężczyźni ,nie rozumią kobiet.Pozdrawiam Romantyk