Siedzieć przed kompem i oglądać wykłady z mechaniki kwantowej
AGATA
05.03.2011 r. 18:17:41
Mnie dzis nie bedzie
Milego wieczoru
AGATA
05.03.2011 r. 18:22:57
Hej Basiu
ide na urodziny ostatkowe
Marec
05.03.2011 r. 18:26:16
Spokojniusio Basiu. Dla Agatki sukienkę do Wrocławia będziesz słała
Marec
05.03.2011 r. 18:28:06
Bo jak odwiedzi Wrocław to mam zamiar ją oczarować aż nie będzie chciała stąd wyjechać
Marec
05.03.2011 r. 18:31:26
Jak się nie widzi nic poza szybami sklepów i żarciem to trudno docenić miasto przy którym cała reszta Polski wymięka
Marec
05.03.2011 r. 18:33:24
Basiu czarną magię mam w małym palcu. Zajmuję się tym od dziecka Znam naturę najpotężniejszej siły we wszechświecie
Marec
05.03.2011 r. 18:37:20
A tak tla jasności. Nie czarną magię tylko białą. Czarna służy do niszczenia. Do tworzenia potrzebna jest biała magia. A o tworzenie raczej chodzi prawda??
Marec
05.03.2011 r. 18:54:23
Staram się nie używać już złej energii. Ona nie tylko niszczy wrogów ale również tego kto rzuca złe klątwy i jego otoczenie. Za dużo zła i cierpienia w swoim życiu taką zabawą zasiałem. Pamiętaj to co dajesz ludziom wraca do Ciebie. Jak zięciu jest zły Dla Ciebie to bądź dla niego miła do granic możliwości. Życz mu jak najlepiej a sam siebie zniszczy jeżeli sączy jad.
Marec
05.03.2011 r. 19:09:57
To zaprzeczasz swoim działaniom. Będąc miła żywisz nienawiść. W sumie nie da się tego wytłumaczyć w kilku słowach. Musisz przede wszystkim przebiegunować nienawiść i pragnienie rywalizacji. Wtedy osiągniesz spokój i przestanie Ci on przeszkadzać
jaki plany na ostatnia sobote karnawalu?????
Ja mam mega plany
Siedzieć przed kompem i oglądać wykłady z mechaniki kwantowej
Mnie dzis nie bedzie
Milego wieczoru
Hej Basiu
ide na urodziny ostatkowe
Spokojniusio Basiu. Dla Agatki sukienkę do Wrocławia będziesz słała
Bo jak odwiedzi Wrocław to mam zamiar ją oczarować aż nie będzie chciała stąd wyjechać
Jak się nie widzi nic poza szybami sklepów i żarciem to trudno docenić miasto przy którym cała reszta Polski wymięka
Basiu czarną magię mam w małym palcu. Zajmuję się tym od dziecka
Znam naturę najpotężniejszej siły we wszechświecie
A tak tla jasności. Nie czarną magię tylko białą. Czarna służy do niszczenia. Do tworzenia potrzebna jest biała magia. A o tworzenie raczej chodzi prawda??
To zaprzeczasz swoim działaniom. Będąc miła żywisz nienawiść. W sumie nie da się tego wytłumaczyć w kilku słowach. Musisz przede wszystkim przebiegunować nienawiść i pragnienie rywalizacji. Wtedy osiągniesz spokój i przestanie Ci on przeszkadzać