niema ich>a ja sie męczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szukam !!!!!
Rybka
05.03.2011 r. 10:56:19
Witam Sylwia wierzysz w to co nie istnieje?Czy męzczyzni istnieją?ich nie ma!!!!!
Marec
05.03.2011 r. 11:28:11
Mniejsza o zęby Sylwuś. Tu bardziej chodzi o to żebyś dobrze wychapała
A jak masz taką wielką paszczę to może i jaja się zmieszczą
Marec
05.03.2011 r. 11:32:23
Piękna agresja
Może i uderzyła
Marec
05.03.2011 r. 11:34:12
Nie wysyłać mi żadnych samców na Marsa
To moje terytorium
Marec
05.03.2011 r. 11:35:57
Po mnie ogłady
Widzę że już nie pamiętasz jak potrafię wypalić
Ale tym razem posta nie skasuję acz kolwiek może troszkę przesadziłem
Marec
05.03.2011 r. 11:37:27
Nie lubię ale Sylwia chwaliła się że ma szczękę wyjmowaną
Marec
05.03.2011 r. 11:49:57
Kobieta też facet
Równouprawnienie w końcu
Marec
05.03.2011 r. 16:08:35
sra li pisze się osobno czy to niechcący tak Ci wyszło??
Masz rację... będzie wiosna, wczoraj wieczorem widziałem klucz kaczek jak leciały na północ
antek
05.03.2011 r. 16:16:56
wynoszą śmieci , bawią dzieci ,piorą , słuchają zwierzeń kobiet jak im fryzjer spaprał fryzurę i żeby mieć święty spokój siedzą z piwem przed telewizorem
antek
05.03.2011 r. 16:17:59
wynoszą śmieci , bawią dzieci ,piorą , słuchają zwierzeń kobiet jak im fryzjer spaprał fryzurę i żeby mieć święty spokój siedzą z piwem przed telewizorem
Marec
05.03.2011 r. 16:24:26
Nie czepiam się słówek tylko zadałem pytanie. Zawsze myślałem że srali muchy pisze się razem. Już nie raz na tym forum nauczyłem się poprawnej pisowni niektórych rzadkich zwrotów. A kaczki widziałem
Czemu jestem niekumaty ??
antek
05.03.2011 r. 16:32:13
Basiu ta druga wiadomość to przez przypadek .To nie w **cenzura** ianie po prostu stwierdzenie faktu ja rozumie że praca dzieci dom ale z raz na kwartał może założyć seksowną bieliznę i zażyć apap na bul głowy P.S.skąd u takiej ładnej dziewczyny taki brzydki język
antek
05.03.2011 r. 17:18:08
ludzie wy jak w sejmie kury kaczki co za różnica dobrze że to nie były słonie i nie załatwiały się w locie
Marec
05.03.2011 r. 17:20:17
ale kwa kwa kwa robiły
antek
05.03.2011 r. 17:20:44
ludzie wy jak w sejmie kury kaczki co za różnica dobrze że to nie były słonie i nie załatwiały się w locie
antek
05.03.2011 r. 17:25:44
jak były kawałek dalej to coś z nich leciało ale czy to było kwa to nie wie bo byłem za daleko
antek
05.03.2011 r. 17:39:32
ludziu nie ważne co lata ważne co więcej radości przynosi
antek
05.03.2011 r. 17:42:48
Marec
05.03.2011 r. 17:44:08
Hehe Antek prawidłowe podejście
antek
05.03.2011 r. 17:45:21
antek
05.03.2011 r. 17:58:34
jeśli chodzi o dokuczanie kobietom obojętnie blondynki brunetki czy rude to trzeba zastosować metodę mojego dziadka którą zawsze mi powtarzał (wnusiu szanuj wszystkie dziewczynki bo nie wiadomo która ci radość przyniesie a tych co się czepiają poddać zabiegowi trzebieży i do pługa)
antek
05.03.2011 r. 18:03:30
nie powtarzam tylko w obsłudze tej piekielnej maszyny jestem jeszcze oseskiem i nie wszystko mi wychodzi za co wszystkich przepraszam że muszą czytać moje wypociny po kilka razy
Marec
05.03.2011 r. 18:06:36
Soko Antek ewrybady to rozumieją. Jak czytam posty to mam wrażenie, że Basia ma dzisiaj po prostu gorszy dzień
Marec
05.03.2011 r. 18:08:12
No najlepiej robić cofnięcie wstecz a jak zrobisz pod rząd więcej wypowiedzi to tyle do tyłu po prostu cofnij
antek
05.03.2011 r. 18:08:54
dobranoc wszystkim idę zarobić na kieliszek chleba jeśli ktoś ma coś niech pisze odpowiem w innym terminie
Marec
05.03.2011 r. 18:08:58
oszsz to ja nie chciałbym Cię spotkać wkurzonej
antek
05.03.2011 r. 18:14:58
dzięki za rade postaram się naumieć a Basia to fajna babka a każda kobieta swoje humory ma i to jest potrzebne jak sól do zupy
antek
06.03.2011 r. 09:08:25
sylwia grabisz sobie jeśli jeśli ja mogę bez problemu wypić piwo i kumplem flaszkę od czasu do czasu to kobieta może mieć humory i mogę z czystym sumieniem iść do teściowej na obiadek
antek
06.03.2011 r. 09:19:05
sory mój błąd już się odhaczam to było przed ostatni raz
niema ich>a ja sie męczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szukam !!!!!
Witam
Sylwia wierzysz w to co nie istnieje?Czy męzczyzni istnieją?ich nie ma!!!!!
Mniejsza o zęby Sylwuś. Tu bardziej chodzi o to żebyś dobrze wychapała
A jak masz taką wielką paszczę to może i jaja się zmieszczą
Może i uderzyła
Nie wysyłać mi żadnych samców na Marsa
To moje terytorium
Po mnie ogłady
acz kolwiek może troszkę przesadziłem
Widzę że już nie pamiętasz jak potrafię wypalić
Ale tym razem posta nie skasuję
Nie lubię ale Sylwia chwaliła się że ma szczękę wyjmowaną
Równouprawnienie w końcu
sra li pisze się osobno czy to niechcący tak Ci wyszło??
Masz rację... będzie wiosna, wczoraj wieczorem widziałem klucz kaczek jak leciały na północ
Nie czepiam się słówek tylko zadałem pytanie. Zawsze myślałem że srali muchy pisze się razem. Już nie raz na tym forum nauczyłem się poprawnej pisowni niektórych rzadkich zwrotów. A kaczki widziałem
Czemu jestem niekumaty ??
Basiu ta druga wiadomość to przez przypadek .To nie w **cenzura** ianie po prostu stwierdzenie faktu ja rozumie że praca dzieci dom ale z raz na kwartał może założyć seksowną bieliznę i zażyć apap na bul głowy P.S.skąd u takiej ładnej dziewczyny taki brzydki język
ale kwa kwa kwa robiły
jak były kawałek dalej to coś z nich leciało ale czy to było kwa to nie wie bo byłem za daleko
Hehe Antek prawidłowe podejście
jeśli chodzi o dokuczanie kobietom obojętnie blondynki brunetki czy rude to trzeba zastosować metodę mojego dziadka którą zawsze mi powtarzał (wnusiu szanuj wszystkie dziewczynki bo nie wiadomo która ci radość przyniesie a tych co się czepiają poddać zabiegowi trzebieży i do pługa)
nie powtarzam tylko w obsłudze tej piekielnej maszyny jestem jeszcze oseskiem i nie wszystko mi wychodzi za co wszystkich przepraszam że muszą czytać moje wypociny po kilka razy
Soko Antek ewrybady to rozumieją. Jak czytam posty to mam wrażenie, że Basia ma dzisiaj po prostu gorszy dzień
No najlepiej robić cofnięcie wstecz
a jak zrobisz pod rząd więcej wypowiedzi to tyle do tyłu po prostu cofnij
dobranoc wszystkim idę zarobić na kieliszek chleba jeśli ktoś ma coś niech pisze odpowiem w innym terminie
dzięki za rade postaram się naumieć a Basia to fajna babka a każda kobieta swoje humory ma i to jest potrzebne jak sól do zupy
sylwia grabisz sobie
jeśli jeśli ja mogę bez problemu wypić piwo i kumplem flaszkę od czasu do czasu to kobieta może mieć humory i mogę z czystym sumieniem iść do teściowej na obiadek
sory mój błąd już się odhaczam
to było przed ostatni raz