Czy istnieje w ogóle ideał kobiety?Co to znaczy ideał?Ile ludzi, tyle ideałów piękna...ale mój moze byc piękna, młoda, wierna jak pies nimfomanka-dziewica.
a tak powaznie możecie być dla kogoś ideałem,jeżeli temu komuś nie przeszkadzają wasze wady albo my,gdy kogoś kochamy i akceptujemy te wady,to wtedy ta osoba jest ideałem.chociaz kobiety ideały nie istnieją...ale na swój sposób każda może nim być dla drugiej osoby..no i nie oszukujmy sie kobieta musi byc piekna i lubić to co my np i nie raz na tydzie czy dzien ale jak juz wspominałem (ile kobiet, tyle ideałów piękna...)*
Jaki jest wasz ideał?
napewno w głowie każdego taki ktoś istnieje
Pozdrawiam ciepło
Czy istnieje w ogóle ideał kobiety?Co to znaczy ideał?Ile ludzi, tyle ideałów piękna...ale mój moze byc piękna, młoda, wierna jak pies nimfomanka-dziewica.
i nie raz na tydzie czy dzien
ale jak juz wspominałem (ile kobiet, tyle ideałów piękna...)*
a tak powaznie możecie być dla kogoś ideałem,jeżeli temu komuś nie przeszkadzają wasze wady albo my,gdy kogoś kochamy i akceptujemy te wady,to wtedy ta osoba jest ideałem.chociaz kobiety ideały nie istnieją...ale na swój sposób każda może nim być dla drugiej osoby..no i nie oszukujmy sie kobieta musi byc piekna i lubić to co my np
*do dyskusji
tez lubie