forum

Rozrywka i uczucia

zabawki

1. Konto usunięte 03.03.2011 r. 12:26:25

ostatnio patrzyłam na zabawki dla dzieci szukałam prezentu i wpadl mi w oko kalejdoskop z dzieciństwa jak moglam patrzeć godzinami jak szkiełka się okładają w rożne rzeczy   uśmiechnięty   i mam pytanie jakie swoje za             bawki najbardziej wspominacie ? wróćmy na monet do dzieciństwa            

2. Marec 03.03.2011 r. 12:43:41

Kurcze ja pamiętam jak przez mgłę jakie świetne zabawki kiedyś były. Najlepiej wspominam bączki które zmieniały kolory. Jak chciałem swojemu synowi taki kupić to w jednym sklepie pani sprowadziła mnie na ziemię mówiąc \"ten genialny wynalazek komunizmu nie jest produkowany od lat\"

Aaa i jeszcze miałem plastikową kamerę z korbką. Można było do niej kupować kasety z bajkami na kliszy. Przykładało się oko do kamerki i patrzyło pod światło kręcąc korbką. W ten sposób można było oglądać kreskówki... Ale tego też już dawno nie ma nigdzie   smutny  

3. Marec 03.03.2011 r. 13:03:07

no tak bączków teraz jest dużo. Kręcą się, grają jeżdżą w nich jakieś zabawki, ale nie ma już tych starych co miały trzy obracające się koła zębate pomalowane. Jak bączek się rozpędził to dawały kwasowy efekt zmieniającej się tęczy    

4. Marec 03.03.2011 r. 13:41:42

jak by wszyscy robili solidne zabawki to nie dało by się na nich zarobić   uśmiechnięty   To samo jest ze wszystkim   uśmiechnięty   Mało kto wie że nawet rajstopy macza się w kwasie żeby je osłabić. Gdyby nie ta praktyka to jedną parę rajstop kobieta mogła by nosić całe życie   uśmiechnięty