forum

Rozrywka i uczucia

dobra Sasza..

1. Konto usunięte 24.02.2011 r. 14:51:50

kur.wa zarty sie skonczyly.. skoro wolisz usuwac moje posty     nie wiem boisz sie ze ludzie zobacza co pisze? jaka jest prawda? dlatego to usuwasz?

Sasza radze ci usunac to co wkleiles chyba ze chcesz miec powazne problemy..

a swoja droga tam nie bylo nic ze nie wiem ja chce z toba byc czy cos w tym stylu..

no szkoda ze konto usunales bo mialam duuuuuzo wiadomosci od ciebie bardzo ciekawych gdzie wysuwales mi rozne propozycje.. ale zobacze czy da sie je znalezc..

a usuwanie postow nic Ci nie da bo na swoje wyjde, nie jestem osoba ktora poblaza ;] z kim jak z kim ale ze mna nie radze..

wiec daruj sobie chlopie komentarze rowniez w moim kierunku bo nic nie zdzialasz tym, manipulacja i presja to jest to co kocham wiec heheh nie byles w moim typie tym bardziej slub dla kasy?     prosze cie bo smieszysz i zarazem nudzisz mnie z dnia na dzien.. ;]

2. Rybka 25.02.2011 r. 01:59:04

Kati masz     racje wal po ryjach i tyle Ja tez tu nie miałam łatwo i widzisz Zbysiu sie usunął jak tylko z Niemiec wróciłam hihihihihihihihi i cio dopiełam swego a Anka co sie w drzwiach nie mieści dalej cyberek z nim na skypie uprawia i udaje to na Mk ,ze jest swieta .Lubie takie twarde baki tak 3maj Kati i wal TABORETÓW po ryjach nie zostali krzesłami bo nie maja oparcia w kobietach ach ci Faceci   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty  

3. Hana 26.02.2011 r. 21:42:26

4. Hana 26.02.2011 r. 21:46:04