pewnie każdy ma na to inne spojrzenie ale dla mnie święta cała ich oprawa nastrój zabawne że nawet czasem same zapachy czy widoki, dźwięki to podróż w czasie mimowolnie człowiek wspomina szczenięce lata ludzi którzy odeszli , pewnie dlatego że w czache wbijają się nam te dobre szczęśliwe wspomnienia a wredne staramy się wypierać , mogę stanowczo stwierdzić że ja święta lubię
Konto usunięte
14.12.2009 r. 19:41:47
ja tam uwielbiam święta, cała rodzinka w komplecie odchodza na bok złe wspomnienia a przychodza te same dobre.
Nanka1963
14.12.2009 r. 19:42:20
akurat to jedyne dni w roku które uwielbiam...właśnie dla tego że są TE ŚWIĘTA.....BOŻONARODZENIOWE,w ogóle cały ten czas przedświąteczny już mnie raduje....ren nastrój wkoło...dekoracje wszędzie....no i my...jesteśmy dla siebie zupełnie inni...lepsi,na każdy kroku ..w sklepie,pociągu..na ulicy(szkoda że tylko w te kilka dni)...i ten nastrój cudowny,nawet jeśli życie dało w kość i nie ma jak powinno być...ale i tak jest cudownie,życzę Wam kochani..żebyście już wychwycili ten urok..bo same święta tak szybko mijają....
kto lubi świeta i ten nastroj?
pewnie każdy ma na to inne spojrzenie
ale dla mnie święta cała ich oprawa nastrój zabawne że nawet czasem same zapachy czy widoki, dźwięki to podróż w czasie
mimowolnie człowiek wspomina szczenięce lata ludzi którzy odeszli , pewnie dlatego że w czache wbijają się nam te dobre szczęśliwe wspomnienia a wredne staramy się wypierać , mogę stanowczo stwierdzić że ja święta lubię
ja tam uwielbiam święta, cała rodzinka w komplecie odchodza na bok złe wspomnienia a przychodza te same dobre.