Mc Zrób coś bogini to zaczniesz krzyczeć w ultradźwiękach
Marec
06.03.2011 r. 23:01:21
Działającą żarówkę do twojej wiadomości stworzył głupi palant i złodziej Edison. A poza tym żarówka jest do kitu Lepsze są świetlówki, które wynalazł Tesla (wykorzystany przez Edisona) A jak byś za technologią nie nadążał to są już dużo lepsze źródła światła. Co do Agatki to zarywaj Ale nie groź jej bo ta dziewczyna ma za sobą armię tęgich naukowych mózgów które znajdą Cię wszędzie jak ją skrzywdzisz i chętnie wykorzystają Cię do jakichś ciekawych doświadczeń
AGATA
06.03.2011 r. 23:04:10
Marec
AGATA
06.03.2011 r. 23:13:00
MG Ty tez wyluzuj
Ty sobie zartujesz i Marec tez
a taka wiedze to on ma w jednym palcu
Kill Bill
06.03.2011 r. 23:13:41
w którym palcu ??
AGATA
06.03.2011 r. 23:15:36
w malym palcu
Marec
06.03.2011 r. 23:16:57
Więcej niż 13 minut
Ja jestem zawsze wyluzowany
Ale facet może sprawić że bogini będzie jęczeć, dyszeć, wzdychać krzyczeć z roszkoszy.
Ale nie wrzeszczeć To już zalatuje przemocą
A może poddał byś się na ochotnika eksperymentom z ultradźwiękami na prowizorycznym sprzęcie?? Jak coś nie wypali to obiecuję że zrobimy Ci godny pochówek w lesie
AGATA
06.03.2011 r. 23:18:36
mnie nic nie musi udawadniac
bo znamy sie dosc dlugo
Marec
06.03.2011 r. 23:23:17
Agata nie wiem kto Ci pranie mózgu robił ale ja też chcę. Czasem podziwiam to twoje niespotykanie pokojowe podejście do życia i ludzi. Nie ogarnąłem jeszcze ani jednej negatywnej emocji z twojej strony. Dzieciaki w przedszkolu muszą Cię uwielbiać
Ty masz w ogóle wrogów ??
Marec
06.03.2011 r. 23:25:13
Sorki Mc ale sam wypaliłeś z żarówką a Edison to moja pięta achillesowa. Chciałbym cofnąć się w czasie i wyrwać tego chwasta w kolebce
AGATA
06.03.2011 r. 23:26:50
Musze powiedziec, ze dzieciaki mnie lubia
jestem pozytywnie nastawiona do ludzi
wrogow jak do tej pory chyba nie mam
a moze mam?? nie wiem
Marec
06.03.2011 r. 23:32:30
Ja też chcę tak To podstawa do osiągania największych sukcesów i spełniania największych marzeń
Masz w sobie siłę która może dać Ci wszystko o czym zamarzysz. Ale mi takie podejście często z trudem wychodzi Gadaj mi skąd to wzięłaś
juz sie boje
no nie wiem czy zobaczymy
Mc Zrób coś bogini to zaczniesz krzyczeć w ultradźwiękach
Działającą żarówkę do twojej wiadomości stworzył głupi palant i złodziej Edison. A poza tym żarówka jest do kitu Lepsze są świetlówki, które wynalazł Tesla (wykorzystany przez Edisona) A jak byś za technologią nie nadążał to są już dużo lepsze źródła światła. Co do Agatki to zarywaj
Ale nie groź jej bo ta dziewczyna ma za sobą armię tęgich naukowych mózgów które znajdą Cię wszędzie jak ją skrzywdzisz
i chętnie wykorzystają Cię do jakichś ciekawych doświadczeń
Marec
MG Ty tez wyluzuj
Ty sobie zartujesz i Marec tez
a taka wiedze to on ma w jednym palcu
w którym palcu ??
w malym palcu
Więcej niż 13 minut
To już zalatuje przemocą
Jak coś nie wypali to obiecuję że zrobimy Ci godny pochówek w lesie
Ja jestem zawsze wyluzowany
Ale facet może sprawić że bogini będzie jęczeć, dyszeć, wzdychać krzyczeć z roszkoszy.
Ale nie wrzeszczeć
A może poddał byś się na ochotnika eksperymentom z ultradźwiękami na prowizorycznym sprzęcie??
mnie nic nie musi udawadniac
bo znamy sie dosc dlugo
Agata nie wiem kto Ci pranie mózgu robił ale ja też chcę. Czasem podziwiam to twoje niespotykanie pokojowe podejście do życia i ludzi. Nie ogarnąłem jeszcze ani jednej negatywnej emocji z twojej strony.
Dzieciaki w przedszkolu muszą Cię uwielbiać
Ty masz w ogóle wrogów ??
Sorki Mc ale sam wypaliłeś z żarówką a Edison to moja pięta achillesowa. Chciałbym cofnąć się w czasie i wyrwać tego chwasta w kolebce
Musze powiedziec, ze dzieciaki mnie lubia
jestem pozytywnie nastawiona do ludzi
wrogow jak do tej pory chyba nie mam
a moze mam?? nie wiem
Ja też chcę tak
To podstawa do osiągania największych sukcesów i spełniania największych marzeń
Gadaj mi skąd to wzięłaś
Masz w sobie siłę która może dać Ci wszystko o czym zamarzysz. Ale mi takie podejście często z trudem wychodzi
Marec taka mam nature
staram sie kazdego zrozumiec
i jestem tolerancyjna
dobra ide juz spac
a Wy sobie dyskutujcie
tylko wylaczcie swiatlo bo nie zasne
milej nocy
Słodkich i spokojnych
Też znikam