Oluś po prostu zadała pytanie bardzo nieprecyzyjnie. Dlatego w mojej odpowiedzi postaram się odpowiedzieć kompletnie i wyczerpująco...
Faktycznie nie raz czuję dyskomfort przebywając na mKontakcie wśród tego gatunku **cenzura** a ludzkiego, ale cóż - widocznie serwis ten mocno na nie stawia, czego nie da się nie zauważyć niestety Ladacznicom i dzi-karzom natomiast na szacunku nie zależy, tylko odpowiednio na lepkiej kasie i na ze szmatami. No i mamy taki a nie inny Cóż...
Iwona*
07.02.2011 r. 22:24:10
Smukon, od początku było wiadomo,że pytanie nie jest precyzyjne.Koleżanka nie dała się sprowokować do żadnej dyskusji. Pozostało więc ogólne oburzenie za wrzucanie wszystkich do \" jednego wora \"
Smukon
07.02.2011 r. 22:32:16
Ja tam się nie poczułem \"wrzucony do jednego wora\" przez Oluś, bo zrozumiałem o co jej biega Natomiast, fakt faktem, na mKontakcie jesteśmy w jednym worze z tym **cenzura** em społecznym. Niestety. Nie wiem, jak was, ale mnie czasami gryzie mały dyskomfort psychiczny kiedy widzę obok swojego awatara ten, przykładowo, wyblondowanej z goglami na pół facjaty z dziobem zalotnym. Oh, SHIT!
Iwona*
07.02.2011 r. 22:41:14
Masz rację Gabryś, bo siedzi na forum i ani piśnie
...
07.02.2011 r. 23:59:11
a szkoda, bo sama mogła pokierować dyskusją w swoim temacie w odpowiednim kierunku...
...
07.02.2011 r. 23:59:32
cóż, może nieśmiała
Romantyk
08.02.2011 r. 12:55:28
Witaj.Przecież sponsoring to margines na mkontakcie.Szukam miłej ,sympatycznej pani ,do stałego związku opartego na przyjaźni ,miłości i wierności.Najchęrtniej z Radomia i okolic.Z doiświadczenia wiem,ze zwiazki na odległość są nie trwałe.
disney
08.02.2011 r. 14:59:29
BO MA TO W DUPIE!!!!!!!! Marcinie to taka przenosnia czy tak dosłownie
disney
08.02.2011 r. 15:12:31
żigolo tak nie maja ...bo nigdy nie wiadomo ...na pasztet mozna trafic...a wez go wtedy postaw
disney
08.02.2011 r. 15:13:02
disney
08.02.2011 r. 15:26:00
wyobrazam sobie twoje zdziwienie
Romantyk
09.02.2011 r. 10:36:59
Nigdy nie zasponsorowałbym zadnej kobiety.Ponieważ prawdziwej miłości nie kupi się za pieniadze.
Oluś po prostu zadała pytanie bardzo nieprecyzyjnie. Dlatego w mojej odpowiedzi postaram się odpowiedzieć kompletnie i wyczerpująco...
Ladacznicom i dzi-karzom natomiast na szacunku nie zależy, tylko odpowiednio na lepkiej kasie i na
ze szmatami. No i mamy taki a nie inny
Cóż...
Faktycznie nie raz czuję dyskomfort przebywając na mKontakcie wśród tego gatunku **cenzura** a ludzkiego, ale cóż - widocznie serwis ten mocno na nie stawia, czego nie da się nie zauważyć niestety
Smukon, od początku było wiadomo,że pytanie nie jest precyzyjne.Koleżanka nie dała się sprowokować do żadnej dyskusji. Pozostało więc ogólne oburzenie za wrzucanie wszystkich do \" jednego wora \"
Ja tam się nie poczułem \"wrzucony do jednego wora\" przez Oluś, bo zrozumiałem o co jej biega
Natomiast, fakt faktem, na mKontakcie jesteśmy w jednym worze z tym **cenzura** em społecznym. Niestety. Nie wiem, jak was, ale mnie czasami gryzie mały dyskomfort psychiczny
kiedy widzę obok swojego awatara ten, przykładowo, wyblondowanej
z goglami na pół facjaty z dziobem zalotnym. Oh, SHIT!
Masz rację Gabryś, bo siedzi na forum i ani piśnie
a szkoda, bo sama mogła pokierować dyskusją w swoim temacie w odpowiednim kierunku...
cóż, może nieśmiała
Witaj.Przecież sponsoring to margines na mkontakcie.Szukam miłej ,sympatycznej pani ,do stałego związku opartego na przyjaźni ,miłości i wierności.Najchęrtniej z Radomia i okolic.Z doiświadczenia wiem,ze zwiazki na odległość są nie trwałe.
BO MA TO W DUPIE!!!!!!!!
Marcinie to taka przenosnia czy tak dosłownie
Nigdy nie zasponsorowałbym zadnej kobiety.Ponieważ prawdziwej miłości nie kupi się za pieniadze.