hahaha :d to dobre i to wiesz
ja ostatnio stłukłam chłopaka ...hmm ulzyło mi
Konto usunięte
13.12.2009 r. 23:40:05
to juz was sie boje w namiocie spicie w samym rogu..na wieksza odleglosc zasiegu jednej reki..
Konto usunięte
13.12.2009 r. 23:40:59
ejj no jak to w namiocie ...ja chce hotel z piecioma gwiazdami
Konto usunięte
13.12.2009 r. 23:41:48
Wow ana toż ty dziołcha niezła maszte trafienie i moc w reku patrze
Konto usunięte
13.12.2009 r. 23:44:13
kurczajki pieczone ja to tez bym sie chciała jakis chwytów nauczyc bo jak narazie tylko po jajkach umiem walic i po gębinie
Konto usunięte
13.12.2009 r. 23:44:57
bedziesz miala namiot z tyloma gwiazdami ile naliczysz bedziesz spala na gorze i bedziesz je widziala raz z bliska i raz z daleka
Konto usunięte
13.12.2009 r. 23:46:38
hotel gepciu hotel.. nie namiot
hotel to taki budynek mieszklany
Konto usunięte
13.12.2009 r. 23:48:48
no własnie musze przypakowac jak pudzian
Konto usunięte
13.12.2009 r. 23:51:18
no dobra mozemy po oglondac hotele jak lubisz a potem szybciutko do namiotu ..i znowu gwiazdki oglondac raz z bliska raz zdaleka ..raz z bliska i raz...
Konto usunięte
13.12.2009 r. 23:54:36
o kurka siwa a pudziana to ja raz widziałam jak do klubu jakies dwie laski wyrywał normalnie szok
ogarniety gosciu no i jak by tak kobite przysiadł to by tylko z niej smród został
Konto usunięte
13.12.2009 r. 23:58:19
hahaha aha czyli takie głupiutkie kozy mu pasuja tak ? hahahaha
Konto usunięte
14.12.2009 r. 00:04:58
osz kurde burdel???hmmm nie no fajnie fanie ...przeciez jakby tak złaopal jednego i drugiego to ja nie wiem co by po nich zostało
Konto usunięte
14.12.2009 r. 00:07:29
ehh no w sumie taka niby z niego "gwiazdka" a sie ciaga po burdelikach hahahaha nie no zaskoczyłas mnie ci powiem
Konto usunięte
14.12.2009 r. 00:11:01
czyli swieta spedzisz za granica :/:/
Konto usunięte
14.12.2009 r. 00:16:09
o cie grzybek to ty bedziesz miała kupe roboty ja patrze ........czyli ty praktycznie teraz to sie z córka nie widujesz
Konto usunięte
14.12.2009 r. 00:22:36
dobranoc robaczki zmykam spac bo rankiem do robotki mykam ....
Konto usunięte
14.12.2009 r. 00:23:43
ehh Ana jednym słowem kobieto ci nie zazdroszcze bo rozłąka jest najgorsza
Marcelek
14.12.2009 r. 06:07:24
Sylwia tu się z tobą zgodzę rozłąka jest najgorsza
Konto usunięte
14.12.2009 r. 08:53:42
...PRZEPIS NA UDANY ZWIĄZEK ...DO TEGO WSZYSTKIEGO CO WYMIENIŁAŚ ..POTRZEBNA JEST JESZCZE..... PO PROSTU.... MIŁOŚĆ
ALE SIE WSTYDZE ..
BO JESZCZE PO BUZI DOSTANE
ana ...nie ???
a ja owszem
hahaha
:d to dobre i to wiesz
ja ostatnio stłukłam chłopaka ...hmm ulzyło mi
to juz was sie boje w namiocie spicie w samym rogu..na wieksza odleglosc zasiegu jednej reki..
ejj no jak to w namiocie ...ja chce hotel z piecioma gwiazdami
Wow ana toż ty dziołcha niezła
maszte trafienie i moc w reku patrze
kurczajki pieczone ja to tez bym sie chciała jakis chwytów nauczyc bo jak narazie tylko po jajkach umiem walic i po gębinie
bedziesz miala namiot z tyloma gwiazdami ile naliczysz bedziesz spala na gorze i bedziesz je widziala raz z bliska i raz z daleka
hotel gepciu hotel.. nie namiot
hotel to taki budynek mieszklany
no własnie
musze przypakowac jak pudzian
no dobra mozemy po oglondac hotele jak lubisz a potem szybciutko do namiotu ..i znowu gwiazdki oglondac raz z bliska raz zdaleka ..raz z bliska i raz...
o kurka siwa
a pudziana to ja raz widziałam jak do klubu jakies dwie laski wyrywał normalnie szok
ogarniety gosciu no i jak by tak kobite przysiadł to by tylko z niej smród został
hahaha
aha czyli takie głupiutkie kozy mu pasuja tak ? hahahaha
osz kurde burdel???hmmm nie no fajnie fanie ...przeciez jakby tak złaopal jednego i drugiego to ja nie wiem co by po nich zostało
ehh no w sumie taka niby z niego "gwiazdka" a sie ciaga po burdelikach hahahaha
nie no zaskoczyłas mnie ci powiem
czyli swieta spedzisz za granica
:/:/
o cie grzybek to ty bedziesz miała kupe roboty ja patrze ........czyli ty praktycznie teraz to sie z córka nie widujesz
dobranoc robaczki zmykam spac bo rankiem do robotki mykam ....
ehh Ana jednym słowem kobieto ci nie zazdroszcze bo rozłąka jest najgorsza
Sylwia tu się z tobą zgodzę rozłąka jest najgorsza
...PRZEPIS NA UDANY ZWIĄZEK ...DO TEGO WSZYSTKIEGO CO WYMIENIŁAŚ ..POTRZEBNA JEST JESZCZE..... PO PROSTU.... MIŁOŚĆ