Szukam modelek do pracy na czat erotyczny (Webcam Performer).
Wynagrodzenie to od 0,5 do 1 $ za minutę spędzoną na private chat.
Możesz pracować wtedy kiedy chcesz i ile czasu chcesz, oczywiście u siebie w domu. Twoim zadaniem jest obsługa własnego video pokoju, gdzie klienci widząc Cię w kamerze, mogą pisać z Tobą. Ty musisz tak ich zachęcić, by zdecydowali się na prywatną rozmowę, za którą Ty dostajesz pieniądze (od 0,5 do 1 $ za minutę).
Pokój możesz prowadzić sama, razem z chłopakiem lub koleżanką.
Wymaganiami są:
- wiek minimum 18 lat
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym (klientami są osoby z USA i Europy Zachodniej)
- stały dostęp do internetu oraz kamerka internetowa dość dobrej jakości
Jeśli będziesz zainteresowana, albo chcesz dowiedzieć się więcej o tej pracy, pisz na
basia2107@gmail.com albo gg 1419966
Jacek
23.01.2011 r. 15:07:06
A czy faceci mają szanse bo mam kryzys finansowy
Jacek
23.01.2011 r. 15:12:46
No nie wiem czy to działa bo nie dostałem propozycji
Cześć,
Szukam modelek do pracy na czat erotyczny (Webcam Performer).
Wynagrodzenie to od 0,5 do 1 $ za minutę spędzoną na private chat.
Możesz pracować wtedy kiedy chcesz i ile czasu chcesz, oczywiście u siebie w domu. Twoim zadaniem jest obsługa własnego video pokoju, gdzie klienci widząc Cię w kamerze, mogą pisać z Tobą. Ty musisz tak ich zachęcić, by zdecydowali się na prywatną rozmowę, za którą Ty dostajesz pieniądze (od 0,5 do 1 $ za minutę).
Pokój możesz prowadzić sama, razem z chłopakiem lub koleżanką.
Wymaganiami są:
- wiek minimum 18 lat
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym (klientami są osoby z USA i Europy Zachodniej)
- stały dostęp do internetu oraz kamerka internetowa dość dobrej jakości
Jeśli będziesz zainteresowana, albo chcesz dowiedzieć się więcej o tej pracy, pisz na
basia2107@gmail.com albo gg 1419966
A czy faceci mają szanse bo mam kryzys finansowy
No nie wiem czy to działa bo nie dostałem propozycji
To ja czekam na liścik