Ja nie robię krzywdy otoczeniu Nie jestem agresywny fizycznie. Często wkoorwiam to prawda
Kill Bill
22.01.2011 r. 16:26:22
wqrwiasz?
Ciekawe czym
Marec
22.01.2011 r. 16:28:22
Moim podejściem do życia. Moim uśmiechem i stwierdzeniami typu: ch.. mnie obchodzi co myślisz i tak jestem bogiem
Kill Bill
22.01.2011 r. 16:30:26
ale mówisz tak przed zazyciem leków czy po zażyciu
Marec
22.01.2011 r. 16:31:23
Żyję w świecie opanowanym przez chrystusowców. Więc podejście \"typu jestem bogiem\" Ludzi bardzo denerwuje. Jeśli ktoś dyskutuje ze mną na ten temat to mu po prostu udowadniam że chrześcijaństwo sieje nienawiść i zło na świecie. Poza tym potrafię śmiać się z tragedii
Marec
22.01.2011 r. 16:32:40
Nie biorę żadnych leków
Nawet jak mnie boli potwornie to wolę przecierpieć niż zjeść przeciwbóla.
Nie muszę nic brać jestem wystarczająco naćpany życiem
Marec
22.01.2011 r. 16:36:00
A poza tym psychoza to fajna choroba. Można biegać po domu podskakiwać i śmiać się tak po prostu z niczego
Kill Bill
22.01.2011 r. 16:36:02
fajne texty na samopromocje
takie gimnazjalne przechwałki
A co do tragedii....zobaczymy jak bedziesz skakał z radości jak coś złego spotka kogoś kogo kochasz ( czego nigdy Ci nie życzę )
Marec
22.01.2011 r. 16:38:40
Źle by było gdyby coś się stało mojemu synkowi
A reszta... Popłakał bym trochę i się przyzwyczaił. Po kilku dniach już bym szydził z tego. Wiem bo przeżyłem
Marec
22.01.2011 r. 16:40:33
Miałem cały rok tragedia za tragedią. Przyjaciele, rodzina i znajomi. Padali dosłownie jak muchy. Nauczyłem się podejścia że ludzie umierają i ch.. z tym takie życie
...
22.01.2011 r. 16:40:48
psychoza jest fajna tylko dla psychotyka. a odpowiedzi którymi się chwalisz to pospolity brak grzeczności
Kill Bill
22.01.2011 r. 16:44:53
czyli jak Ciebie Marec szlag trafi to nie obrazisz sie jak tu sobie pozrywamy boki ze śmiechu
Marec
22.01.2011 r. 16:45:32
Czym jest grzeczność ???
Marec
22.01.2011 r. 16:47:24
Chciałbym żeby ludzie szydzili z mojej śmierci, żeby zamiast smutku i rozpaczy w sercach potrafili się śmiać z mojego życia i podejścia zamiast tęsknić i płakać. Nie chcę nikogo unieszczęśliwiać swoim odejściem.
Marec
22.01.2011 r. 16:48:45
A najbardziej chciałbym żeby po mojej śmierci urządzili sobie wielką radosną imprezę. A nad moim ciałem żeby sobie opowiadali żarty na mój temat
Kill Bill
22.01.2011 r. 16:49:57
masz to u nas ..
...
22.01.2011 r. 16:50:28
Nakaż im to w testamencie pod groźbą spłaty długów
Marec
22.01.2011 r. 16:53:55
Wieeedziałem że mogę na was liczyć
No to pierwsza część testamentu.
Ja Marec nie będąc w pełni władz umysłowych rządam emoty z kwiatkiem w zestawie emot na forum Najlepiej ładna różyczka i jeszcze jakiś bukiet konwalii
...
22.01.2011 r. 16:58:37
w pełni władz umysłowych?
Marec
22.01.2011 r. 17:01:21
No tak się to chyba zaczyna nie?? nie wiem nigdy nie widziałem takiego dokumentu...
...
22.01.2011 r. 17:02:37
ale kto Ci coś takiego potwierdzi
Marec
22.01.2011 r. 17:04:50
Trzykropki, Kill i Ktosia
Mam przecież trzech światków.
Marec
22.01.2011 r. 17:05:36
aaa już rozumiem
Przeczytaj jeszcze raz ten testament bo chyba pominąłeś coś
...
22.01.2011 r. 17:38:17
Na razie preambuła jest do podważenia...
Marec
22.01.2011 r. 17:41:22
Na jakiej podstawie ??
...
22.01.2011 r. 17:44:04
tej pełni władz umysłowych... napisz w zakresie moich codziennych władz umysłowych
Marec
22.01.2011 r. 17:47:23
Mówiłem przeczytaj jeszcze raz... Przecież zaznaczyłem że
szkodliwa jest bardziej dla otoczenia...
Ja nie robię krzywdy otoczeniu
Nie jestem agresywny fizycznie. Często wkoorwiam to prawda
wqrwiasz?
Ciekawe czym
Moim podejściem do życia. Moim uśmiechem i stwierdzeniami typu: ch.. mnie obchodzi co myślisz i tak jestem bogiem
ale mówisz tak przed zazyciem leków czy po zażyciu
Żyję w świecie opanowanym przez chrystusowców. Więc podejście \"typu jestem bogiem\" Ludzi bardzo denerwuje. Jeśli ktoś dyskutuje ze mną na ten temat to mu po prostu udowadniam że chrześcijaństwo sieje nienawiść i zło na świecie. Poza tym potrafię śmiać się z tragedii
Nie biorę żadnych leków
Nawet jak mnie boli potwornie to wolę przecierpieć niż zjeść przeciwbóla.
Nie muszę nic brać jestem wystarczająco naćpany życiem
A poza tym psychoza to fajna choroba. Można biegać po domu podskakiwać i śmiać się tak po prostu z niczego
fajne texty na samopromocje
takie gimnazjalne przechwałki
A co do tragedii....zobaczymy jak bedziesz skakał z radości jak coś złego spotka kogoś kogo kochasz ( czego nigdy Ci nie życzę )
Źle by było gdyby coś się stało mojemu synkowi
A reszta... Popłakał bym trochę i się przyzwyczaił. Po kilku dniach już bym szydził z tego. Wiem bo przeżyłem
Miałem cały rok tragedia za tragedią. Przyjaciele, rodzina i znajomi. Padali dosłownie jak muchy. Nauczyłem się podejścia że ludzie umierają i ch.. z tym takie życie
psychoza jest fajna tylko dla psychotyka. a odpowiedzi którymi się chwalisz to pospolity brak grzeczności
czyli jak Ciebie Marec szlag trafi to nie obrazisz sie jak tu sobie pozrywamy boki ze śmiechu
Czym jest grzeczność ???
Chciałbym żeby ludzie szydzili z mojej śmierci, żeby zamiast smutku i rozpaczy w sercach potrafili się śmiać z mojego życia i podejścia zamiast tęsknić i płakać. Nie chcę nikogo unieszczęśliwiać swoim odejściem.
A najbardziej chciałbym żeby po mojej śmierci urządzili sobie wielką radosną imprezę. A nad moim ciałem żeby sobie opowiadali żarty na mój temat
masz to u nas ..
Nakaż im to w testamencie pod groźbą spłaty długów
Wieeedziałem że mogę na was liczyć
No to pierwsza część testamentu.
Ja Marec nie będąc w pełni władz umysłowych rządam emoty z kwiatkiem w zestawie emot na forum Najlepiej ładna różyczka i jeszcze jakiś bukiet konwalii
w pełni władz umysłowych?
No tak się to chyba zaczyna nie?? nie wiem nigdy nie widziałem takiego dokumentu...
ale kto Ci coś takiego potwierdzi
Trzykropki, Kill i Ktosia
Mam przecież trzech światków.
aaa już rozumiem
Przeczytaj jeszcze raz ten testament bo chyba pominąłeś coś
Na razie preambuła jest do podważenia...
Na jakiej podstawie ??
tej pełni władz umysłowych... napisz w zakresie moich codziennych władz umysłowych
Mówiłem przeczytaj jeszcze raz... Przecież zaznaczyłem że
NIE JESTEM w pełni władz umysłowych
to już Ok, na to znajdziemy wielu świadków
Nie mam orzeczenia lekarskiego
Ja po prostu to czuję