Współczuć należy ludziom, którym w życiu nie wychodzi i swoją frustrację wyładowują głośno oceniając ludzi, których nawet nie znają.
Te kobiety to po prostu rozsądne dziewczyny, które wiedzą co chcą od życia. Idą na łatwiznę?? To po pierwsze wcale nie jest łatwe, a po drugie trzeba mieć odwagę, której brakuje ludziom potrafiącym jedynie oceniać.
Marec
21.01.2011 r. 15:10:49
Masz rację Melisko to społeczeństwo jest chore. Jak ktoś robi coś co nam się nie podoba to zamiast trzymać gębę na kłódkę i dać mu żyć własnym życiem staramy się go niszczyć. To jest właśnie wychowanie katolików. Pod przykrywką miłości do bliźniego sieje się nienawiść i nietolerancję do odmienności
Marec
21.01.2011 r. 15:12:07
Wstyd u tych dzieci pochodzi stąd, że są tacy ludzie na świecie jak Ty Izo.
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:16:27
noooo foczek na mk ci dostatek....
Marec
21.01.2011 r. 15:17:50
Nooo jest ich trochę
Jak już będę zarabiał miliony to sobie zafunduję ze dwie na raz
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:20:45
Marec fokarium sobie otworzysz
Marec
21.01.2011 r. 15:22:45
Ale sama widzisz. Dzieci są skazywane na wstyd dlatego, że dorośli są niedojrzali i wpajają dzieciom jakieś pseudo moralne głupoty i sączą jad nie patrząc co mówią przy dzieciach i nie obchodzi ich w ogóle co czują ludzie o których się głośno wypowiadają.
Marec
21.01.2011 r. 15:26:22
Fokarium??? Nie zatrudnię je jako pomoc domową. Dam im miejsce tam gdzie ich miejsce być powinno. W dzień przy garach a w nocy wyrko. Dwie dlatego żeby nie było opcji, że jednocześnie mają okres
Marec
21.01.2011 r. 15:29:13
nie zamierzam mieć żony bo to idiotyzm. Mam dziecko i wierz mi, że ta laska robiła dużo gorsze rzeczy od których włosy stanęły by Ci dęba ale nie oceniam jej. Pomimo że bardzo skrzywdziła mnie może zawsze na mnie liczyć. Nie jestem człowiekiem bez winy i nie mi oceniać ani krytykować innych. Każdy ma swoje życie i sam wybiera swoją drogę.
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:29:46
Melissa
temat foczek rozwali Ci wątrobę....lepiej
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:30:24
dlaczego kasujesz posty?????
Marec
21.01.2011 r. 15:31:18
A co współczucia?? Ja im zazdroszczę
Marec
21.01.2011 r. 15:33:49
Niestety nie jestem na tyle atrakcyjny żeby na tym zarabiać
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:36:20
Ty moralizator pytam czemu kasujesz posty?
Nabrała Cię jakaś foczka z mk
i teraz oczekujesz vendetty na forum
Melissa nie popieram ale nie przeszkadzają mi.
Faceci na mk tez szukają sponsorek...wcale nie są lepsi
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:37:34
Melissa a ja jestem kastratem
zupełnie ja..jec mi brak
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:38:55
Gepardoss Ciebie zawsze
wiem że za 2 grzeski zrobisz wszystko...a za paczkę słonych paluszków jeszcze wiecej
Marec
21.01.2011 r. 15:39:08
Odczep się od kill. Pierwszy byłem
Za colę i paluszki
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:40:59
racja zapomniałam
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:43:23
cóż Melissa jestesmy ostatnie z gatunku
reszta bab ma nie tylko ja..jca ale i f.ju.t.y
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:45:10
ło matko a Paweł sam juz nie wie czego i kogo ma się czepiać
Marec
21.01.2011 r. 15:46:11
Kill nie może pokazać twarzy
Bo wszyscy faceci na forum zaślinili by sobie klawiatury i nie miała by z kim pisać
Kill Bill
21.01.2011 r. 15:55:41
tak tak Gep sie nie ślini...on tylko płacze jak dziecko
Czy należy współczuć internetowym prostytutką ???
do czego zmierzają???
Współczuć należy ludziom, którym w życiu nie wychodzi i swoją frustrację wyładowują głośno oceniając ludzi, których nawet nie znają.
Te kobiety to po prostu rozsądne dziewczyny, które wiedzą co chcą od życia. Idą na łatwiznę?? To po pierwsze wcale nie jest łatwe, a po drugie trzeba mieć odwagę, której brakuje ludziom potrafiącym jedynie oceniać.
Masz rację Melisko to społeczeństwo jest chore. Jak ktoś robi coś co nam się nie podoba to zamiast trzymać gębę na kłódkę i dać mu żyć własnym życiem staramy się go niszczyć. To jest właśnie wychowanie katolików. Pod przykrywką miłości do bliźniego sieje się nienawiść i nietolerancję do odmienności
Wstyd u tych dzieci pochodzi stąd, że są tacy ludzie na świecie jak Ty Izo.
noooo foczek na mk ci dostatek....
Nooo jest ich trochę
Jak już będę zarabiał miliony to sobie zafunduję ze dwie na raz
Marec fokarium sobie otworzysz
Ale sama widzisz. Dzieci są skazywane na wstyd dlatego, że dorośli są niedojrzali i wpajają dzieciom jakieś pseudo moralne głupoty i sączą jad nie patrząc co mówią przy dzieciach i nie obchodzi ich w ogóle co czują ludzie o których się głośno wypowiadają.
Fokarium??? Nie zatrudnię je jako pomoc domową. Dam im miejsce tam gdzie ich miejsce być powinno. W dzień przy garach a w nocy wyrko. Dwie dlatego żeby nie było opcji, że jednocześnie mają okres
nie zamierzam mieć żony bo to idiotyzm. Mam dziecko i wierz mi, że ta laska robiła dużo gorsze rzeczy od których włosy stanęły by Ci dęba ale nie oceniam jej. Pomimo że bardzo skrzywdziła mnie może zawsze na mnie liczyć. Nie jestem człowiekiem bez winy i nie mi oceniać ani krytykować innych. Każdy ma swoje życie i sam wybiera swoją drogę.
Melissa
temat foczek rozwali Ci wątrobę....lepiej
dlaczego kasujesz posty?????
A co współczucia?? Ja im zazdroszczę
Niestety nie jestem na tyle atrakcyjny żeby na tym zarabiać
Ty moralizator pytam czemu kasujesz posty?
Nabrała Cię jakaś foczka z mk
i teraz oczekujesz vendetty na forum
Melissa nie popieram ale nie przeszkadzają mi.
Faceci na mk tez szukają sponsorek...wcale nie są lepsi
Melissa a ja jestem kastratem
zupełnie ja..jec mi brak
Gepardoss Ciebie zawsze
wiem że za 2 grzeski zrobisz wszystko...a za paczkę słonych paluszków jeszcze wiecej
Odczep się od kill. Pierwszy byłem
Za colę i paluszki
cóż Melissa jestesmy ostatnie z gatunku
reszta bab ma nie tylko ja..jca ale i f.ju.t.y
ło matko a Paweł sam juz nie wie czego i kogo ma się czepiać
Kill nie może pokazać twarzy
Bo wszyscy faceci na forum zaślinili by sobie klawiatury i nie miała by z kim pisać
tak tak Gep sie nie ślini...on tylko płacze jak dziecko