Też takie coś dostajecie???
judite_kanute@yahoo.com
judite_kanute@yahoo.com
Cześć,
My name is Judite Kanute dziewczynki z Afryki.
Przeszedłem przez swój profil na dziś (mkontakt.pl) i okazało się, że możemy dobrze dopasowane (Pamiętaj, na odległość lub kolor nie ma znaczenia, ale nasze dobre serce i szczerość sprawach przydzieleniu w życiu). Oto mój e-mail (judite_kanute@yahoo.com) nadzieję usłyszeć od ciebie, tak, że ja powiem Ci więcej o mojej własnej i wysłać moje zdjęcie dla Ciebie.
Twoje Judite
Konto usunięte
11.12.2009 r. 18:26:28
Ja tego nawet nie czytam tylko zaraz usuwam...
Konto usunięte
11.12.2009 r. 18:26:42
JA SPAM USUWAM ..Z MIEJSCA
Marcelek
11.12.2009 r. 18:28:50
też dostałem, ale nie czytam tego
Konto usunięte
11.12.2009 r. 18:56:23
Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze...
Marcelek
11.12.2009 r. 18:58:43
albo o sex
Henry
11.12.2009 r. 19:07:43
hymm , jakiś interes w tym mają , pytanie jaki?? bo większość właścicieli tych wiadomości podobno jest z Senegalu.
Konto usunięte
11.12.2009 r. 19:07:50
Albo o obywatelstwo
Henry
11.12.2009 r. 19:09:20
poprostu , trzeba to wszystko o....
Konto usunięte
11.12.2009 r. 19:16:39
te bzdury rozsyłają programiki zarabiające kaskę dla swoich twórców cwaniaki zarabiają na mailingu ale admini z tym starają się walczyć , trzeba czasem psprzątać póki co, swoją drogą fajne są te tłumaczenia z automatu
Konto usunięte
11.12.2009 r. 19:25:13
program rozsyłający spam jest chyba bezpłciowy a jego "inteligencja" zależy od bazy danych jaką posiada może dopracują to kiedyś lepiej choć prawdę mówiąc wolałbym tego nie dostawać wcale
Też takie coś dostajecie???
judite_kanute@yahoo.com
judite_kanute@yahoo.com
Cześć,
My name is Judite Kanute dziewczynki z Afryki.
Przeszedłem przez swój profil na dziś (mkontakt.pl) i okazało się, że możemy dobrze dopasowane (Pamiętaj, na odległość lub kolor nie ma znaczenia, ale nasze dobre serce i szczerość sprawach przydzieleniu w życiu). Oto mój e-mail (judite_kanute@yahoo.com) nadzieję usłyszeć od ciebie, tak, że ja powiem Ci więcej o mojej własnej i wysłać moje zdjęcie dla Ciebie.
Twoje Judite
Ja tego nawet nie czytam tylko zaraz usuwam...
JA SPAM USUWAM ..Z MIEJSCA
też dostałem, ale nie czytam tego
Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze...
albo o sex
hymm , jakiś interes w tym mają , pytanie jaki?? bo większość właścicieli tych wiadomości podobno jest z Senegalu.
Albo o obywatelstwo
poprostu , trzeba to wszystko o....
POPROSTU KASUJE I JUŻ
Nawet nie czytam,od razu usuwam spam
Do kasacji natychmiast