forum

Rozrywka i uczucia

Tomeczku

1. Konto usunięte 18.03.2009 r. 13:22:49

jesli juz tu jestes to badz poprostu bardziej kulturalna i nie wypisuj tych bluznierstw na forum.badz sobie w tym dziale sposoringu i nie wylaz na fory ze swoimi jazdami.wiem ze czasami to nie ty jestes ta ktora zaczyna ,czasami sie tylko bronisz od innych obelg ale jesli juz to robisz rob to prywatnie i kontaktuj sie z tymi agresorami inna droga a nie na fory wszystko wrzucasz.jest jeszcze jedna osoba ktora tu wypisuje te farmazony jest nim MAX ktory szczegolnie dziala mi nerwy.gosciu poprostu sie za mocno rozpanoszyl w tym servisie.nawet zauwarzylem ze nie ma kobiety ktora by nie miala komentarza od tego smiesznego czlowieczka do kazdego zdjecia juz mi sie zygac od tego chce.ja tu jestem zeby znalezc szczescie a nie sie w **cenzura** iac za kazdym razem jak sie loguje.pozdro

2. Konto usunięte 18.03.2009 r. 15:33:46

Jeżeli przeszkadza Ci moja osoba?to po prostu omiń i skup się na tym czego szukasz?Tomeczku
    a konto możesz osobiście swoje usunąć,jeżeli Ci nie odpowiada ten portal,albo załóż swój prywatny
    A prosić możesz raczej o łaskę i szczęście w znalezieniu tego czego szukasz?a szukasz nie tu,gdzie trzeba.Jestem w dziale sponsoringu i nie ukrywam po co tu jestem,a większość szuka niby miłości na internecie,a w rzeczywistości wymagają czegoś innego.Wiec zastanów się nad tym co piszesz?bo ja mogę podjąć decyzje kiedy?i jak mogę odejść,a nie Twoja osoba.

3. Konto usunięte 18.03.2009 r. 15:33:46

Nie zwracaj uwagi na takie zero jak ta dama nic nie warta. Nie warto tracić na nią czasu i nerwów, olej ją i niech wszyscy to samo zrobią. Reprezentuje poziom poniżej zera