forum

Rozrywka i uczucia

Starzy kawalerowie

1. Robert 15.03.2009 r. 07:51:03

to nie jest tak do końca   smutny     smutny     smutny     smutny   , jeżeli nie ma tej co miała być to czego mam się pchać w to coś co miało by być ( możesz mi odpowiedzieć na to pytanie , ale bez tego że trza założyć rodzinę , bo od tego są szczęśliwe pary   uśmiechnięty   ,   uśmiechnięty   ,   uśmiechnięty   , i im tylko pozazdrościć   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty   )

2. Konto usunięte 15.03.2009 r. 09:55:25

Dla Was ktoś to napisał,byście skończyli z tymi kompleksami i szukali swoich połówek,przy czym nie umoralniali innych gdzie to maja robić.
    STARY KAWALER Grzyb jadowity o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawką pospolitą

3. Konto usunięte 15.03.2009 r. 09:55:25

My grzyb jadowity, a wy dziwki, żerujecie tylko na kasę dając **cenzura** za kasę, tylko to potraficie. Wy jesteście muchomory sromotnikowe. które tylko zatruwają życie normalnym ludziom i wyciągacie kasę. Ja "zdecydowana" nawet złamanego grosza bym na ciebie nie wydał, bo jesteś warta wielkie ZERO. I skończmy już tę idiotyczną dyskusję, przynajmniej ja kończę, bo mam ciekawsze zajęcia niż dyskutowanie z **cenzura** mi