"Większość z nas nie dożyje nawet tego wieku. Ale Andrzej Łapicki może być dumny nie tylko ze swych 85 wspaniale przeżytych lat. Właśnie udowodnił, że to prawda, iż na miłość zawsze jest czas. Od ponad tygodnia wybitny polski aktor znów jest żonaty! Jego ukochana to młodziutka znawczyni teatru, blondwłosa Kamila (25 l.). Choć różnica wieku między małżonkami to bite sześćdziesiąt lat, para aż promienieje szczęściem. I nikt nie ma wątpliwości, że to prawdziwa miłość."
Konto usunięte
09.12.2009 r. 21:51:57
Rysiu ty chyba na glowe upadles ..jak to jest milosc to ja jestem ksiedzem..moze jeszcze jest w ciozy z nim ..a niech sobie za roczke po parku pochodza..a pozatym ja nawet nie planuje tylu dozyc lat a po jaki ch..j
Konto usunięte
09.12.2009 r. 21:58:46
Rysiek co to ma być , humor 100 lecia , Łapickiemu zęby wyrosły
Konto usunięte
09.12.2009 r. 22:02:21
ja to dopiero odkryłem przed chwilą ale mam na swoje usprawiedliwienie awarię neta ostatnio i zapracowany jestem ciut pan młody jest gościo a latarnię srał pies kupi im pięć nowych jak będzie miał kaprycho
Konto usunięte
09.12.2009 r. 22:06:47
swoją drogą czy to aby nie trąci ciut nekrofilią u tej damy ?
Konto usunięte
09.12.2009 r. 22:18:14
Pan starszy ma tyko dobrą kasę
Bo w te klocki to raczej NIE
Konto usunięte
09.12.2009 r. 22:27:05
A tobie Gepard o co kaman?
Konto usunięte
09.12.2009 r. 22:41:07
znaczy nikt nie wierzy że pani młoda jako znawczyni teatru pokochała swojego ślubnego za talent aktorski za urok osobisty etc etc ...
Konto usunięte
09.12.2009 r. 22:46:54
Rip pisał coś że gościo już zasypia za kierownicą więc na nocnej zmianie pewnie kilku ze służby tam będzie musiało robić nadgodziny ale co mi do tego niech ludzie zarobią za ciężką pracę
Konto usunięte
09.12.2009 r. 22:58:11
Pani mloda juz niedlugo przycisnie mlodego pana cyckiem i gosciu wyzionie ducha...a forsa jej sie ostanie.
Konto usunięte
09.12.2009 r. 23:00:26
na takowe ewentualności to zombie i inne mumie produkują intercyzy zgredzio napewno zaznaczył w papierach że żyli długo i szczęśliwie to nie znaczy całe trzy dni
Konto usunięte
09.12.2009 r. 23:04:09
mysle ze jej zostawi ale wspomnienia starego chu..a w gebie ,,i czy to beda jej piekne wsponienia sadze ze nie,,,bo nie wierze zeby juz ten staruszek jest takim idjoto i jej wszystko przepisal ...korzysta z suki
Konto usunięte
09.12.2009 r. 23:08:33
Julek proszę kropki to był gość na poziomie i z fantazją
Konto usunięte
09.12.2009 r. 23:11:45
z kasa w spomnien nie zapomni..nie ma takiej ceny ..tylko w gorsze bagno sie pogrozy
"Większość z nas nie dożyje nawet tego wieku. Ale Andrzej Łapicki może być dumny nie tylko ze swych 85 wspaniale przeżytych lat. Właśnie udowodnił, że to prawda, iż na miłość zawsze jest czas. Od ponad tygodnia wybitny polski aktor znów jest żonaty! Jego ukochana to młodziutka znawczyni teatru, blondwłosa Kamila (25 l.). Choć różnica wieku między małżonkami to bite sześćdziesiąt lat, para aż promienieje szczęściem. I nikt nie ma wątpliwości, że to prawdziwa miłość."
Rysiu ty chyba na glowe upadles ..jak to jest milosc to ja jestem ksiedzem..moze jeszcze jest w ciozy z nim ..a niech sobie za roczke po parku pochodza..a pozatym ja nawet nie planuje tylu dozyc lat a po jaki ch..j
Rysiek co to ma być , humor 100 lecia , Łapickiemu zęby wyrosły
swoją drogą czy to aby nie trąci ciut nekrofilią u tej damy ?
Pan starszy ma tyko dobrą kasę
to raczej NIE
Bo w te klocki
A tobie Gepard o co kaman?
znaczy nikt nie wierzy że pani młoda jako znawczyni teatru pokochała swojego ślubnego za talent aktorski za urok osobisty etc etc ...
Rip pisał coś że gościo już zasypia za kierownicą
więc na nocnej zmianie pewnie kilku ze służby tam będzie musiało robić nadgodziny
ale co mi do tego niech ludzie zarobią za ciężką pracę
Pani mloda juz niedlugo przycisnie mlodego pana cyckiem i gosciu wyzionie ducha...a forsa jej sie ostanie.
na takowe ewentualności to zombie i inne mumie produkują intercyzy zgredzio napewno zaznaczył w papierach że żyli długo i szczęśliwie to nie znaczy całe trzy dni
mysle ze jej zostawi ale wspomnienia starego chu..a w gebie ,,i czy to beda jej piekne wsponienia sadze ze nie,,,bo nie wierze zeby juz ten staruszek jest takim idjoto i jej wszystko przepisal ...korzysta z suki
Julek proszę kropki to był gość na poziomie i z fantazją
z kasa w spomnien nie zapomni..nie ma takiej ceny ..tylko w gorsze bagno sie pogrozy
ŚIERŚCIUSZKU plis napisz cos dlamnie
fajny przekład
prawie swojsko brzmi
Wilku ty jesteś nazista że cytujesz Hessa
wiem że prawie robi róznice ale to jaka