Ostatnio zaobserwować można wielką migracje z mkontaktu na rajboxa. Już można spotkać tam więcej znajomych osób niż na mkontakcie. Niedługo nie będzie już z kim tu porozmawiać...
J@nusz
06.01.2011 r. 16:20:48
Poczekamy, zobaczymy.
gepard
06.01.2011 r. 16:35:21
ja przyciagne swoje kontakty tu nigdzie nie odeszlem poszlismy tam z najlepsza ekipa zeby segregowac i lepszych przyciagnac na nasza strone..bo tu nic sie od pewnego czasu nie zmienilo ..sprawie same cybaly przychodza.. nawet ja juz zglupialem przynich...to wzielismy sprawy w swoje rece..czekaj na efekty trzeba sie poswiecis ku chwale Mk..zeby potem byl raj tutaj..kapito... Aty jasku tam nie idz bo nam caly plan rozpierd.lisz
gepard
06.01.2011 r. 17:03:33
ale mozna cos wartosciowego z soba przyciagnac..nie Natalka ..kurde poszla bys tam ..i nam tu z tuzin ladnych kolezanek przyciagnela,, ..Tylko mowie niech Jasko nie idzie bo kuzwa to co on nam tu przyciagnie to chyba syfa
TommyB
06.01.2011 r. 17:32:39
Haha znajomo wyglądają te zdjecia w ramce \"Najnowsze Osoby
Ostatnio zaobserwować można wielką migracje z mkontaktu na rajboxa. Już można spotkać tam więcej znajomych osób niż na mkontakcie. Niedługo nie będzie już z kim tu porozmawiać...
Poczekamy, zobaczymy.
ja przyciagne swoje kontakty tu nigdzie nie odeszlem poszlismy tam z najlepsza ekipa zeby segregowac i lepszych przyciagnac na nasza strone..bo tu nic sie od pewnego czasu nie zmienilo ..sprawie same cybaly przychodza.. nawet ja juz zglupialem przynich...to wzielismy sprawy w swoje rece..czekaj na efekty trzeba sie poswiecis ku chwale Mk..zeby potem byl raj tutaj..kapito...
Aty jasku tam nie idz bo nam caly plan rozpierd.lisz
ale mozna cos wartosciowego z soba przyciagnac..nie Natalka ..kurde poszla bys tam ..i nam tu z tuzin ladnych kolezanek przyciagnela,,
..Tylko mowie niech Jasko nie idzie bo kuzwa to co on nam tu przyciagnie to chyba syfa
Haha znajomo wyglądają te zdjecia w ramce \"Najnowsze Osoby
\"
Nie dziwię się
Skąd to zdziwienie?
Mam nadzieję, że nie jest to zaraźliwe
Miłe życzenia
Trudno, jakoś naucze się żyć z tym wytrzeszczem
Eee... :-| chyba i tak wolałbym bez
Już mnie łapie
idę spać, może w nocy puści
Prawidłowa postawa
Twierdzą, że tam druga Irlandia