kuzwa musze jusz uwazac ostatnie konto mi zostalo....
gepard
03.01.2011 r. 12:10:44
wczoraj mi dali na ponad 800 set minut..musze kuzde porobic nowe odczystego konta zaczac..no a te dzisiejsze to tez ponad 200min...ale mam zreszto ich w dupie ..
gepard
03.01.2011 r. 12:15:32
no bo to najstarsze moje konta ale teraz sprawdzilem..ze mam jeszcze oprucz tego jedno w zapasie ..a ty co masz jakas tak zwana milosc..czy nadal jej szukasz
gepard
03.01.2011 r. 12:19:26
jak nie usowaja ..dla mnie 2 odrazu usuneli..pokims tam ostro pojechalem..sam sie zdziwilem ale pstanowienie poprawy to jeszcze mi odblokowali 2 inne
gepard
03.01.2011 r. 12:20:22
ja ci znajde ..
gepard
03.01.2011 r. 12:21:21
teraz 4ry..ale wszystkie moje..zeby nie bylo
Anka
03.01.2011 r. 12:24:47
Zaden facet tak naprawde nigdy nie zastapi ojca,moze sie zaprzyjaznic,dogadywac ale dzieciak i tak bedzie mial potrzebe miec rodzica
gepard
03.01.2011 r. 12:27:54
nie mialem nawet zamiaru..i tak juz dla kogos tu namieszalem..i styknelem a po d.upie dostaje potem kto jak cos nie wyjdzie ale mam to w du.pie chcialem dobrze
Anka
03.01.2011 r. 12:29:40
gebcio toz to dobrobyt az 4
gepard
03.01.2011 r. 12:50:25
kto zna Gabrys czy to racja cale zycie sie uczymy .i tak gow.no wiemy ja musze swoje posty wykasowac..bo bede mial problemy..i sprawie komus bol..czasami trzeba schowac swoje **cenzura** y ..daleko w szufladzie
gepard
03.01.2011 r. 13:10:23
wiem ze rozumiesz tylko co stego .takie zwiazki zostawiaja blizne...teraz mam sliczna i madra dziewczyne..i nie musze jej sprawdzac..wiem ze mnie mocno kocha..a ja ja ..krzywdze..bo ..choc ja kocham...i nie zdaje sobie z tego dlaczego jej zadaje bol..musze se poukladac wszystko w tej durnej glowie..bo zostane sam moze tego pragne ..a kuzwa ja juz nic nie rozumiem..
gepard
03.01.2011 r. 13:15:21
mam nadzieje zrobie wszystko co mozliwe jeszcze jest ..musze tu pozalatwiac sprawy i wracac do polski..to pewne..a dalej co ma byc to bedzie
gepard
03.01.2011 r. 13:19:37
gabrys wie oczym mowie...nie mam na tym portalu ..kupli duzo ale mam ich tyle ile powinienem..i temu wiem ze nic nie rozumiesz..ale i dobrze
gepard
03.01.2011 r. 13:20:43
o nastepna sie obudzila . jeszcze Sylwia majaczysz...znowu zal do facetow
gepard
03.01.2011 r. 13:24:26
no mam plan na slasklu wynajac chate..na kilka miesiecy.i tam pomieszkac..a na pomorze wrocic musze skaczyc tam...zobaczymy co bedzie..nic nie chce planowac ..musze najpierw to zrobic..kurde ale tu sloneczko przygrzewa..i jak tu wracac..tam takie zaspy...ale wroce musze
gepard
03.01.2011 r. 13:26:29
jezu Sylwia co za maruda.dobra idziemy w zaklad. dobra sylwia robimy dzieciaka i zobaczymy kto ..ma racje
gepard
03.01.2011 r. 13:29:19
no jak nie ja powaga .. ...
gepard
03.01.2011 r. 13:41:40
a ja wam powiem ze po tych co sie najwiecej spodziewamy ze sa odpowiedzialni..itd..najwieksze rozczarowanie ..ja mysle ze wchodzenie w taki zwiazek..jest ryzykiem..i kto zdaje sobie z tego sprawe ..to juz jest sukces..bo wie w co sie pakuje..jak sie odwazy w to wejsc zrobi wszystko..zeby przetrwac..i nie pier.doli bzdor w tym stylu ze jest milosc i wiernosc..i takie tam **cenzura** y..ja nigdy chyba nie powturze tego..bo juz sie boje ..myslalem ze nie dam rady ale dalbym i dobrze ze ..to juz koniec ..ciesze sie z tego bo jak cos robie to wkladam siebie..ale jak widze ze ktos tym sie bawi..to nic nie jest wart.
gepard
03.01.2011 r. 13:56:00
dobra ja to spadam itak sie rozgadalem trzeba se filma zarzucic jakiegos ..ktos ma jakis dobry tutul...tylko nie komedie albo wyciskacze lez ..
Pytanie to bardziej chyba kieruję do facetów...
Czy związalibyście się z kobietą z dzieckiem??
Proszę też o uzasadnienie odpowiedzi...
kuzwa musze jusz uwazac ostatnie konto mi zostalo....
wczoraj mi dali na ponad 800 set minut..musze kuzde porobic nowe odczystego konta zaczac..no a te dzisiejsze to tez ponad 200min...ale mam zreszto ich w dupie ..
no bo to najstarsze moje konta ale teraz sprawdzilem..ze mam jeszcze oprucz tego jedno w zapasie
..a ty co masz jakas tak zwana milosc..czy nadal jej szukasz
jak nie usowaja ..dla mnie 2 odrazu usuneli..pokims tam ostro pojechalem..sam sie zdziwilem ale pstanowienie poprawy to jeszcze mi odblokowali 2 inne
ja ci znajde
..
teraz 4ry..ale wszystkie moje..zeby nie bylo
Zaden facet tak naprawde nigdy nie zastapi ojca,moze sie zaprzyjaznic,dogadywac ale dzieciak i tak bedzie mial potrzebe miec rodzica
nie mialem nawet zamiaru..i tak juz dla kogos tu namieszalem..i styknelem a po d.upie dostaje potem kto jak cos nie wyjdzie
ale mam to w du.pie chcialem dobrze
gebcio toz to dobrobyt az 4
kto zna Gabrys czy to racja cale zycie sie uczymy .i tak gow.no wiemy ja musze swoje posty wykasowac..bo bede mial problemy..i sprawie komus bol..czasami trzeba schowac swoje **cenzura** y ..daleko w szufladzie
wiem ze rozumiesz tylko co stego .takie zwiazki zostawiaja blizne...teraz mam sliczna i madra dziewczyne..i nie musze jej sprawdzac..wiem ze mnie mocno kocha..a ja ja ..krzywdze..bo ..choc ja kocham...i nie zdaje sobie z tego dlaczego jej zadaje bol..musze se poukladac wszystko w tej durnej glowie..bo zostane sam moze tego pragne ..a kuzwa ja juz nic nie rozumiem..
mam nadzieje zrobie wszystko co mozliwe jeszcze jest ..musze tu pozalatwiac sprawy i wracac do polski..to pewne..a dalej co ma byc to bedzie
gabrys wie oczym mowie...nie mam na tym portalu ..kupli duzo ale mam ich tyle ile powinienem..i temu wiem ze nic nie rozumiesz..ale i dobrze
o nastepna sie obudzila .
jeszcze Sylwia majaczysz...znowu zal do facetow
no mam plan na slasklu wynajac chate..na kilka miesiecy.i tam pomieszkac..a na pomorze wrocic musze skaczyc tam...zobaczymy co bedzie..nic nie chce planowac ..musze najpierw to zrobic..kurde ale tu sloneczko przygrzewa..i jak tu wracac..tam takie zaspy...ale wroce
musze
jezu Sylwia co za maruda.dobra idziemy w zaklad.
dobra sylwia robimy dzieciaka i zobaczymy kto ..ma racje
no jak nie ja powaga ..
...
a ja wam powiem ze po tych co sie najwiecej spodziewamy ze sa odpowiedzialni..itd..najwieksze rozczarowanie ..ja mysle ze wchodzenie w taki zwiazek..jest ryzykiem..i kto zdaje sobie z tego sprawe ..to juz jest sukces..bo wie w co sie pakuje..jak sie odwazy w to wejsc zrobi wszystko..zeby przetrwac..i nie pier.doli bzdor w tym stylu ze jest milosc i wiernosc..i takie tam **cenzura** y..ja nigdy chyba nie powturze tego..bo juz sie boje ..myslalem ze nie dam rady ale dalbym i dobrze ze ..to juz koniec ..ciesze sie z tego bo jak cos robie to wkladam siebie..ale jak widze ze ktos tym sie bawi..to nic nie jest wart.
dobra ja to spadam itak sie rozgadalem trzeba se filma zarzucic jakiegos ..ktos ma jakis dobry tutul...tylko nie komedie albo wyciskacze lez ..
no czesc Paula ale nam buziaczka nie dalas
zaraz zarzuce .no to nara..brzydale