forum

Rozrywka i uczucia

JAKIIE MACIE SPOSOBY ,PRZED SPOTKANIEM SIĘ PORAZ PIERWSZY Z PARTNEREM[KĄ]

1. WOLF 08.12.2009 r. 06:45:23

JAKIE MACIE SPOSOBY ,PRZED SPOTKANIEM SIĘ Z PARTNERA[KI]PO RAZ PIERWSZY ,W ŻYCIU ,W GRĘ WCHODZIŁO TYLKO ŁĄCZA INTERNETOWE,JAKIEŚ ZDJĘCIA Z TEGO CO SŁYSZAŁEM NIE ZAWSZE PRAWDZIWE,CO ROBICIE PRZED SPOTKANIEM ,JAK KTO SIĘ DO TEGO SZYKUJE,A SPOSOBÓW SĄ SETKI.

2. WOLF 08.12.2009 r. 06:52:36

MAM KOLEGĘ TO WALNĄ SETKĘ NA ODWAGĘ ,Z SETKI ZROBIŁO ,SIĘ PÓŁ LITRA ,I ZOSTAŁ POŻEGNANY ,W SUMIE TO NIE BARDZO SIĘ NAPIĆ ,A MOJA KOLEŻANKA PRZED SPOTKANIEM Z GOŚCIEM,WZIĘŁA NARKOTYK NA POBUDZENIE ALE GOŚĆ BYŁ MAŁOMÓWNY,I KLAPA .

3. Konto usunięte 08.12.2009 r. 08:01:43

Nigdy nie bajerowałam i zawsze mówiłam prawde bez koloryzacji,A co do spotkań to podchodziłam na luzie ,A pozaty wszystko wychodzi przy rozmowie,   uśmiechnięty  

4. Konto usunięte 08.12.2009 r. 08:35:24

NAJWAŻNIEJSZE TO BYĆ SOBĄ ...NICZEGO NIE UDAWAĆ...NO I MOŻE JESZCZE TROSZKĘ RESPEKTU NIE ZASZKODZI   uśmiechnięty  

5. Romantyk 08.12.2009 r. 09:20:11

Witaj.Nigdy nie miałem żadnych sposobów.Jechałem na spotkanie i czekałem w umówionym miejscu.Najważniejsze to być sobą,niczego nie udawać.Wszystko wychodzi przy rozmowie.Jeśli podczas rozmowy jest tylko monolog chłopaka lub dziewczyny.To znaczy,że nic z tego nie będzie.Pogadamy przez chwilę przy kawie i się rozstajemy.Jeśli jednak czujemy ,że zaiskrzyło między nami.To spotykamy się ponownie.

6. Konto usunięte 08.12.2009 r. 11:23:12

Chętnie poczytam, bo ja w tym względzie to dziewicą jestem   uśmiechnięty