Gdzie się podziali KONKRETNI sponsorzy !!! Dookoła sami Bajkopisarze i Erotomani Gawędziarze...eh..
Ernest
27.12.2010 r. 17:55:10
Nimfa20
27.12.2010 r. 17:55:35
Zapomniałam dodać... i kolekcjonerzy zdjęć... straciłam wiarę , że może się trafić naprawdę KONKRETNY Mężczyzna , który wie czego chce...
Nimfa20
27.12.2010 r. 17:57:18
Erneście ... co tak wybałuszyłeś oczka od kilkunastu dni szukam i nic...
Ernest
27.12.2010 r. 17:58:34
Podziwiam Nimfa
Nimfa20
27.12.2010 r. 17:59:01
basiu... ale tu chodzi o sponsoring więc raczej nie pokaże publicznie swej twarzy
Maria---> przeziebienie mi nie grozi... raczej wielkie rozczarowanie \"pseudo sponsorami \"
Ernest
27.12.2010 r. 18:00:39
Nimfa a ile sobie bierzesz za ten twoje uslugi ?
Nimfa20
27.12.2010 r. 18:04:35
basiu... ale tu chodzi o sponsoring więc raczej nie pokaże publicznie swej twarzy
Maria---> przeziebienie mi nie grozi... raczej wielkie rozczarowanie \"pseudo sponsorami \"
Nimfa20
27.12.2010 r. 18:08:34
eh... wysłało mi sie po raz drugi... natomiast Drogie Panie prosze nie ironizujcie , ja tutaj nikogo nie oceniam , nie zmuszam was takze do pisania w tym temacie.. nie próbujcie mnie umoralnić czy tez hm... \"zwyzywać\" , bo nie macie do tego prawa co więcej to moja decyzja i nie życzę sobie byście w jakikolwiek sposób w nią ingerowali , owszem mozecie sie wypowiadać na kazdy temat , bowiem kazdy człowiek ma inne opinie... jednak zachowajcie przy tym odrobine kultury i klasy.. to tyle
Nimfa20
27.12.2010 r. 18:10:01
Jedni szukają tutaj męża , chłopaka tudzież żony czy też dziewczyny a ja sponsora
Ernest
27.12.2010 r. 18:10:19
Nimfa
niech sie bydło uczy kultury
Ernest
27.12.2010 r. 18:13:53
Ja to natomiast sadze ze tu na mk to powinien byc taki obowiazek zeby kazda dziewczyna musiala umiesc taka swoja fotke jak nifa
Nimfa20
27.12.2010 r. 18:14:19
Ernest ---> Dziękuję za uznanie wracając do tematu... naprawde nie ma nikogo, kto wie czego tak naprawde chce??
Ernest
27.12.2010 r. 18:14:43
Bylo by wtedy ogolno mkontaktowe pokazywanie zada
du.pa dla kazdego
Kill Bill
27.12.2010 r. 18:18:19
Erni pokaż swój zad ..bądź prekursorem nowej tradycji
Nimfa20
27.12.2010 r. 18:19:24
basieńko---> pokazuję swój tylek bo akurat nie mam się czego wstydzić to raz , dwa .. szukam sponsora a nie MEZA czy ZWIAZKU wiec , jak juz podkresliłam wczesniej nie zamierzam publicznie pokazywać tutaj swojej twarzy..pytałas takze , czy jest az tak nieatrakcyjna... wrecz przeciwnie... aczkolwiek czytaj prosze ze zrozumieniem to co pisze... druga kwestia.. z tego co widzę Ty nawet swojej twarzy nie wstawiłas na avatar... wiec nie rozumiem w czym rzecz... czyzby kolejna zazdrosnica?? Pozdrawiam
PS. jesli jakiś KONKRETNY Pan ma ochote , prosze pisać wiadomość...
tymczasem życzę miłego wieczoru , również jak mniemam zakompleksionej i zadufanej BASI... Pa
Kill Bill
27.12.2010 r. 18:23:25
a ja mam swoją buzię na swoim miejscu
Ernest
27.12.2010 r. 18:23:30
Dobra Kill ale du.pa za du.pe ja pokaze swoja a ty swoja
Kill Bill
27.12.2010 r. 18:26:37
nie ma problemu Erni
Nimfa20
27.12.2010 r. 18:30:28
basieńko---> pokazuję swój tylek bo akurat nie mam się czego wstydzić to raz , dwa .. szukam sponsora a nie MEZA czy ZWIAZKU wiec , jak juz podkresliłam wczesniej nie zamierzam publicznie pokazywać tutaj swojej twarzy..pytałas takze , czy jest az tak nieatrakcyjna... wrecz przeciwnie... aczkolwiek czytaj prosze ze zrozumieniem to co pisze... druga kwestia.. z tego co widzę Ty nawet swojej twarzy nie wstawiłas na avatar... wiec nie rozumiem w czym rzecz... czyzby kolejna zazdrosnica?? Pozdrawiam
tymczasem życzę miłego wieczoru , również jak mniemam zakompleksionej i zadufanej BASI... Pa
Kill Bill
27.12.2010 r. 18:34:38
dajcie już spokój z nimfetką...
KILL tez ma słodki tyłek
Ernest
27.12.2010 r. 18:42:09
Kill ale czy ja tez mam zalozyc stringi do fotki jak nimfa ?
Kill Bill
27.12.2010 r. 18:51:53
Erni żadnych stringów
zwykła, goła, blada upa
Kill Bill
27.12.2010 r. 18:57:43
Mariusz
27.12.2010 r. 19:24:18
Kochana Nimfo, weź się do roboty ! Bo dawaniem D./p .y nie zarobisz na życie, ewentualnie możesz przygarnąć jakieś zwierzątko. Jest tyle kobiet z którymi można to robic za darmo że na pewno powodzenia mieć nie będziesz. Myślisz że jak wypniesz swoją chudą ... ę to zaraz będziesz mieć na pęczki napaleńców ha ha ha. i jeszcze jedno jaki sponsoring ty po prostu sieprostytułujesz, żal mi cię.
Mariusz
27.12.2010 r. 19:35:34
No widzisz maleńka tylko na pośmiewisko się naraziłaś. Szkoda mi Ciebie. Masz 20 lat więc całe życie przed Tobą. A to znaczy do roboty do roboty ! A nie myśleć o lewiźnie !
Kill Bill
27.12.2010 r. 19:38:29
Mariusz
27.12.2010 r. 19:45:42
O mnie:
Witam. 20letnia , inteligentna , bystra , atrakcyjna błekitnooka blondynka poszukuje Zamoznego , przystojnego , intrygującego Meżczyzny z klasą , który sprawi , że poczuję się jak księżniczka ... Prosze o e mail tylko od Panów po 30stym roku życia, konkretnych , wiedzących czego chcą...BAJKOPISARZOM i EROTOMANOM GAWĘDZIARZOM na wstępię dziękuję... proszę o poważne e maile... na początek tyle ode mnie ... mój mail wyjatkowanimfa@wp.pl Pozdrawiam PS. Interesuje mnie tylko stały układ... nie jednorazowe spotkanie...nie jestem także kobietą , która umawia się na 1 h , w przeciwnym razie załozyłabym ogłoszenie na (roksa.pl czy coś w ten deseń ) nie oczekuj ode mnie Drogi Potencjalny sponsorze wyłącznie mechanicznego seksu ... w e mailach proszę podać swój wiek , czym sie zajmujesz , opis wyglądu , Twoje oczekiwania ( nie tylko te seksualne ) Naprawdę WARTO !!
Czy aby na pewno BYSTRA? skoro szuka takiej roboty? O inteligencji nie wspomnę ...
szuka księcia ! Ciekawe z jakiej bajki jesteś ?
Czy naprawdę warto ? jak potencjalni mężczyźni mają to za darmo ?
Kochanie Twój anons powinien zostać usunięty przez administratora.
Mariusz
27.12.2010 r. 21:11:24
Droga nimfo, gdybym swoja szanowną tylna część ciała tu wystawił, gwarantuję Ci że miałbym 200 krotne zainteresowanie niż Ty, Dla potencjalnych chętnych INFORMUJĘ: interesują mnie tylko kobietki, więc nie ślinić się ! SEX za darmo i dla każdego! kto jest za, niech podniesie rękę !
selena123
28.12.2010 r. 17:45:52
no właśnie Panowie co sie z Wami dzieje bo ja już powoli trace wszelaką nadzieje!!
Gdzie się podziali KONKRETNI sponsorzy !!! Dookoła sami Bajkopisarze i Erotomani Gawędziarze...eh..
Zapomniałam dodać... i kolekcjonerzy zdjęć... straciłam wiarę , że może się trafić naprawdę KONKRETNY Mężczyzna , który wie czego chce...
Erneście ... co tak wybałuszyłeś oczka
od kilkunastu dni szukam i nic...
Podziwiam Nimfa
basiu... ale tu chodzi o sponsoring
więc raczej nie pokaże publicznie swej twarzy
Nimfa a ile sobie bierzesz za ten twoje uslugi ?
basiu... ale tu chodzi o sponsoring
więc raczej nie pokaże publicznie swej twarzy
eh... wysłało mi sie po raz drugi... natomiast Drogie Panie prosze nie ironizujcie , ja tutaj nikogo nie oceniam , nie zmuszam was takze do pisania w tym temacie.. nie próbujcie mnie umoralnić czy tez hm... \"zwyzywać\" , bo nie macie do tego prawa
co więcej to moja decyzja i nie życzę sobie byście w jakikolwiek sposób w nią ingerowali , owszem mozecie sie wypowiadać na kazdy temat , bowiem kazdy człowiek ma inne opinie... jednak zachowajcie przy tym odrobine kultury i klasy.. to tyle
Jedni szukają tutaj męża , chłopaka tudzież żony czy też dziewczyny a ja sponsora
niech sie bydło uczy kultury
Ja to natomiast sadze ze tu na mk to powinien byc taki obowiazek zeby kazda dziewczyna musiala umiesc taka swoja fotke jak nifa
Ernest ---> Dziękuję za uznanie
wracając do tematu... naprawde nie ma nikogo, kto wie czego tak naprawde chce??
Bylo by wtedy ogolno mkontaktowe pokazywanie zada
du.pa dla kazdego
Erni pokaż swój zad ..bądź prekursorem nowej tradycji
a ja mam swoją buzię na swoim miejscu
Dobra Kill ale du.pa za du.pe ja pokaze swoja a ty swoja
nie ma problemu Erni
dajcie już spokój z nimfetką...
KILL tez ma słodki tyłek
Kill ale czy ja tez mam zalozyc stringi do fotki jak nimfa ?
Erni żadnych stringów
zwykła, goła, blada upa
Kochana Nimfo, weź się do roboty ! Bo dawaniem D./p .y nie zarobisz na życie, ewentualnie możesz przygarnąć jakieś zwierzątko. Jest tyle kobiet z którymi można to robic za darmo że na pewno powodzenia mieć nie będziesz. Myślisz że jak wypniesz swoją chudą ... ę to zaraz będziesz mieć na pęczki napaleńców ha ha ha. i jeszcze jedno jaki sponsoring ty po prostu sieprostytułujesz, żal mi cię.
No widzisz maleńka tylko na pośmiewisko się naraziłaś. Szkoda mi Ciebie. Masz 20 lat więc całe życie przed Tobą. A to znaczy do roboty do roboty ! A nie myśleć o lewiźnie !
O mnie:
w e mailach proszę podać swój wiek , czym sie zajmujesz , opis wyglądu , Twoje oczekiwania ( nie tylko te seksualne ) Naprawdę WARTO !!
Witam. 20letnia , inteligentna , bystra , atrakcyjna błekitnooka blondynka poszukuje Zamoznego , przystojnego , intrygującego Meżczyzny z klasą , który sprawi , że poczuję się jak księżniczka ... Prosze o e mail tylko od Panów po 30stym roku życia, konkretnych , wiedzących czego chcą...BAJKOPISARZOM i EROTOMANOM GAWĘDZIARZOM na wstępię dziękuję... proszę o poważne e maile... na początek tyle ode mnie ... mój mail wyjatkowanimfa@wp.pl Pozdrawiam PS. Interesuje mnie tylko stały układ... nie jednorazowe spotkanie...nie jestem także kobietą , która umawia się na 1 h , w przeciwnym razie załozyłabym ogłoszenie na (roksa.pl czy coś w ten deseń ) nie oczekuj ode mnie Drogi Potencjalny sponsorze wyłącznie mechanicznego seksu ...
Czy aby na pewno BYSTRA? skoro szuka takiej roboty? O inteligencji nie wspomnę ...
szuka księcia ! Ciekawe z jakiej bajki jesteś ?
Czy naprawdę warto ? jak potencjalni mężczyźni mają to za darmo ?
Kochanie Twój anons powinien zostać usunięty przez administratora.
Droga nimfo, gdybym swoja szanowną tylna część ciała tu wystawił, gwarantuję Ci że miałbym 200 krotne zainteresowanie niż Ty, Dla potencjalnych chętnych INFORMUJĘ: interesują mnie tylko kobietki, więc nie ślinić się ! SEX za darmo i dla każdego! kto jest za, niech podniesie rękę !
no właśnie Panowie co sie z Wami dzieje bo ja już powoli trace wszelaką nadzieje!!