Czy bedac z kims w zwiazku zdarza ci sie miec fantazje er.oty.czne o kim innym niz tylko o twoim partnerze/partnerce ?
nooo, zdarza sie...
Sylwia a mialas marzenia o mnie ?
Sylwia ja tez o tobie mysle
Jak ja to widze Sylwia ??? A tak i z dzika checia bym ukrecil takie male co nieco z taba
wiedzialem Sylwia ze na znaczki cie zdobede widzisz Janusz ma sie te podejscie do kobitek
Widzisz Sylwia jak to wszystko prostuje
A to Kasia to ja akurat wiem
To jak Sylwia idziemy jutro na spacerek wieczorowa pora po nowym swiat, teraz jest tak ladnie udekorowana ta ulica
Kasia w to akurat ci nie wierze po prostu raz bylas szczera
A co szarpne sie i na tej pokoj przeciez nie bede oszczadzal na moim szczesciu
wlasnie Janusz ja zapraszam Sylwie na romantyczny spacer a nie na jakiej sek.sua.lne eskapady po hotelach
Bedzie Sylwia tylko troche cierpliwosci nawet ci dokladke jak bedziesz chciala zorganizuje
Nie przejmuj sie Sylwia Januszem on po prostu nam zazdrosci naszego szczescia wiesz to taka zawisc jest pewnie sam z checia by sie z toba na taki spacer wybral ale ze nie padlo na niego to teraz sie tak odgrywa
No buzka i do wieczorka skarbie
A kto chce poznać moje...? Pozdrawiam
rzeczywiście edita wyglądasz jak gaga gaga jest najlepsza
myślę że w popie najlepsza była madonna ale tera gaga lepsiejsza
za nic to mnie uderzyło nie ciebie nie wiem to nie mój gust ale na mój gust miały i mają dużą sile przebicia i fajne pomysły na siebie są bardzo ekspresyjne heh no tak szkoda że ja nie mogę mieć racji
to taki typ muzyki gdzie oferujesz też siebie obok muzyki one robią to dobrze nic w tym złego są dobre w tym co robią i to dobrze o nich świadczy ja tez słucham raczej (innych) wokalistek ale to dobrze że jest różnorodność ps Michael Jackson też był i jest królem pop też sprzedawał swój wizerunek ale jak dla mnie jest i był mega fantastyczny
fakt shaza pierwsza miała podobnego fryza wracając do tematu
noo fajna ... elwis jest przereklamowany nie był wcale aż taką legendą za życia no chyba że się mylę fajnie sylwia dla mnie Michael też jest wyjątkowy pierwszą prawdziwą całą płytę jaką miałem to właśnie jego płyta z 1992 r
no ta pierwsza też nie była oryginalna i była na kasecie (przegrywana z oryginalnej) no ale wtedy płyty kosztowały po 200 zł a może dwa miliony
no pamiętam jak za stare pieniążki kupowałem ciuchcie w kiosku mogłem sam dawałem pieniążki chyba 150 tys
ja raz zabiłem zwierze i zakopałem w piaskownicy to była kura zabiłem kure patykiem
mylisz się bo miałem epizod w szkole o profilu kucharz małej gastronomi
A więc ukryte pragnienie spotkać \"dziką\" nieznajomą i w miejscu publicznym dziko kochać się np w supermarkecie w przebieralni
taaa podziemny parking, kino, na basenie, w przedziale kolejowym w biały dzień itd podczas niedzielnej mszy
Sylwia tylko nie z włoskim
a dlaczego nie?
Czy bedac z kims w zwiazku zdarza ci sie miec fantazje er.oty.czne o kim innym niz tylko o twoim partnerze/partnerce ?
nooo, zdarza sie...
Sylwia a mialas marzenia o mnie ?
Sylwia ja tez o tobie mysle
Jak ja to widze Sylwia ??? A tak
i z dzika checia bym ukrecil takie male co nieco z taba
wiedzialem Sylwia ze na znaczki cie zdobede
widzisz Janusz ma sie te podejscie do kobitek
Widzisz Sylwia jak to
wszystko prostuje
A to Kasia to ja akurat wiem
To jak Sylwia idziemy jutro na spacerek wieczorowa pora po nowym swiat, teraz jest tak ladnie udekorowana ta ulica
Kasia w to akurat ci nie wierze
po prostu raz bylas szczera
A co szarpne sie i na tej pokoj przeciez nie bede oszczadzal na moim szczesciu
wlasnie Janusz ja zapraszam Sylwie na romantyczny spacer a nie na jakiej sek.sua.lne eskapady po hotelach
Bedzie Sylwia tylko troche cierpliwosci
nawet ci dokladke jak bedziesz chciala zorganizuje
Nie przejmuj sie Sylwia Januszem on po prostu nam zazdrosci naszego szczescia
wiesz to taka zawisc jest
pewnie sam z checia by sie z toba na taki spacer wybral
ale ze nie padlo na niego to teraz sie tak odgrywa
No buzka
i do wieczorka skarbie
A kto chce poznać moje...? Pozdrawiam
rzeczywiście edita wyglądasz jak gaga
gaga jest najlepsza
myślę że w popie najlepsza była madonna ale tera gaga lepsiejsza
za nic to mnie uderzyło nie ciebie
nie wiem to nie mój gust ale na mój gust miały i mają dużą sile przebicia i fajne pomysły na siebie
są bardzo ekspresyjne
heh no tak
szkoda że ja nie mogę mieć racji
to taki typ muzyki gdzie oferujesz też siebie obok muzyki one robią to dobrze nic w tym złego są dobre w tym co robią i to dobrze o nich świadczy
ja tez słucham raczej (innych) wokalistek
ale to dobrze że jest różnorodność
ps
Michael Jackson też był i jest królem pop
też sprzedawał swój wizerunek ale jak dla mnie jest i był mega fantastyczny
fakt shaza pierwsza miała podobnego fryza wracając do tematu
noo fajna ...
elwis jest przereklamowany nie był wcale aż taką legendą za życia no chyba że się mylę
fajnie sylwia dla mnie Michael też jest wyjątkowy pierwszą prawdziwą całą płytę jaką miałem to właśnie jego płyta z 1992 r
no ta pierwsza też nie była oryginalna i była na kasecie (przegrywana z oryginalnej)
no ale wtedy płyty kosztowały po 200 zł a może dwa miliony
no pamiętam jak za stare pieniążki kupowałem ciuchcie w kiosku mogłem sam dawałem pieniążki chyba 150 tys
ja raz zabiłem zwierze
i zakopałem w piaskownicy
to była kura zabiłem kure
patykiem
mylisz się
bo miałem epizod w szkole o profilu kucharz małej gastronomi
A więc ukryte pragnienie spotkać \"dziką\" nieznajomą i w miejscu publicznym dziko kochać się np w supermarkecie w przebieralni
taaa podziemny parking, kino, na basenie, w przedziale kolejowym w biały dzień itd
podczas niedzielnej mszy
Sylwia tylko nie z włoskim