macie kobiete szczupla i prztyje 60 kilo zerwiecie z nia ? czy dalej bedziecie chodzili? bo ja kochacie?
TommyB
11.12.2010 r. 20:07:53
A po co ma tyć 60 kg ?
TommyB
11.12.2010 r. 20:11:09
no ale 60kg? To chyba specjalnie żeby zrobić dylemat partnerowi
TommyB
11.12.2010 r. 20:17:14
a gdzie \"na przykład\" albo \"np\" przed 60kg ?
Ja tam wiem co bym zrobił wtedy ale wole to zostawić dla siebie.
TommyB
11.12.2010 r. 20:22:40
o na to nie wpadłem, dobry pomysł
gepard
11.12.2010 r. 21:00:07
6o kilo..o jezu ..to ja bym z nia nie chodzil raczej widlakiem wozil..
Kleo
11.12.2010 r. 21:34:13
Rany ty prosisz o normalną odpowiedź na pytanie a dostajesz masę dość głupawych pytań no cóż wychodzi na to że nasi panowie nie dorośli do odpowiedzi żałosne cóż większość zawinie ogonek i zwieje realia lecz jeśli schudniesz zaczniesz być ponętna dla innych no to koguciki się zbiegną hm żałosne lecz prawdziwe
gepard
11.12.2010 r. 21:41:13
a czy ja powiedzialem ze ja bym rzucil tylko ze widlakiem bym wozil.. a dalbym jej tyle obowiazkow w domu ze schudla by w try miga ....ze stach potem, by bylo ja z domu wypuszczac zeby jej czasami wiatr nie porwal
gepard
11.12.2010 r. 21:58:26
no dobra ..pytanie a kto wie co to znaczy kochac...bo nie lubie ludzi ktorzy duzo o tym gadaja ..CO JA BYM NIE ZROBIL ..ALBO JESTEM WIERNY I KOCHAJACY,,BO kuzwa..kto wie co bedzie w zyciu pokus jest wiele..a pierdul duzo...
Kleo
11.12.2010 r. 22:22:31
Tak to prawda że każdy mówi o wierności i miłości i tylko mówi to puste słowa wolę czyny a co do pokus .......... hm są i to jest piękne w miłości i wierności że kocha się i szanuję się drugą osobę tak jak by miał być to ostatni dzień w naszym życiu LECZ DO TEGO TRZEBA EMOCJONALNIE DOROSNĄĆ
gepard
11.12.2010 r. 22:43:19
zapytaj babci i dziadka czy napewno z milosci sie chajteli w tamtych czasach to byla rzadkosc .ogladaj dalej filmy..zreszto nic sie tak naprawde nie zmienilo..a kobiete ..czlowieku nie trzebapodstawiac...wystarczy ze jakas zawroci ci w glowie to juz twoje **cenzura** y poszly by na bok......nie ma mocnych na to..jak cie chwyci..potem dopiero jak sie obudzisz zamoku gadasz do rzeczy do nastepnego razu....jestesmy tylko ludzimi nie ..kurde robotami ze maja za kodowane w glowie co maja robic my mamy uczucia..mamy wolna wole..i w zyciu okaze sie co ..zrobilismy z tym...a nie co bym zrobil nie robiac jeszcze nic..
gepard
11.12.2010 r. 22:58:47
a to juz nie do ciebie.do [pewnej osoby..zalosne ale porawdziwe..przynajmniej w moim zyciu..ze jestem sam to juz moja sprawa ..czemu ..napewno tu nikogo nie szukam jestem na forum...i nigdy oprucz jednej osoby nic do nikogo na priv nie napisalem ..zreszto chyba nawet zadko skims pisuje...tu..na skrzynke a jak tak to jakies **cenzura** y.. zeby ja nakrecac..czy cos proponowac...nie wierze w milosc internetowa .
Anka
11.12.2010 r. 23:19:02
jesooo od razu 60 kg?
Anka
11.12.2010 r. 23:19:29
nie moze być 6
gepard
11.12.2010 r. 23:48:24
A to ja poprosze jak musze cos brac.. 2 po 40 kilo..no moze byc troche wiecej..tylko bez sloninki.. i nie mowcie ze zly jestem:
gepard
11.12.2010 r. 23:56:29
ty a co malo ci jeszcze ..wiecej ci nie wykladam..bo mnie stad pogonia..mowie o realu .
gepard
12.12.2010 r. 00:00:20
ja ..no co ty..dobra spadam luknac gdzie indziej moze wroca
Marcin
12.12.2010 r. 00:09:24
Pytanie raczej powinno brzmieć czy jak kobieta dotrwa do tego aby przytyć 60kg będąc z mężczyzną to czy on z nią zerwie. Odp. jest b. prosta - znajdzie sobie do tej pory innego. Gorzka prawda zawsze jest prawdziwa.
mateusz
12.12.2010 r. 22:58:58
kobietę którą się naprawdę kocha trzeba być z nią do końca i wspierać ją w najtrudniejszych chwilach
mateusz
12.12.2010 r. 23:25:08
kobieta i mężczyzna powinni sobie nawzajem pomagać jeżeli jak mówisz propozycja pomocy by została olana w takim wypadku masz racje ,ale jak by drugiej osobie by na tobie zależało to by chciał pomocy od najbliższej swojemu sercu
mateusz
12.12.2010 r. 23:26:20
kobieta i mężczyzna powinni sobie nawzajem pomagać jeżeli jak mówisz propozycja pomocy by została olana w takim wypadku masz racje ,ale jak by drugiej osobie by na tobie zależało to by chciał pomocy od najbliższej swojemu sercu
macie kobiete szczupla i prztyje 60 kilo zerwiecie z nia ? czy dalej bedziecie chodzili? bo ja kochacie?
A po co ma tyć 60 kg ?
no ale 60kg? To chyba specjalnie żeby zrobić dylemat partnerowi
a gdzie \"na przykład\" albo \"np\" przed 60kg ?
Ja tam wiem co bym zrobił wtedy ale wole to zostawić dla siebie.
o na to nie wpadłem, dobry pomysł
Rany ty prosisz o normalną odpowiedź na pytanie a dostajesz masę dość głupawych pytań no cóż wychodzi na to że nasi panowie nie dorośli do odpowiedzi
żałosne cóż większość zawinie ogonek i zwieje realia lecz jeśli schudniesz zaczniesz być ponętna dla innych no to koguciki się zbiegną hm żałosne lecz prawdziwe
a czy ja powiedzialem ze ja bym rzucil tylko ze widlakiem bym wozil..
a dalbym jej tyle obowiazkow w domu ze schudla by w try miga ....ze stach potem, by bylo ja z domu wypuszczac zeby jej czasami wiatr nie porwal
no dobra ..pytanie a kto wie co to znaczy kochac...bo nie lubie ludzi ktorzy duzo o tym gadaja ..CO JA BYM NIE ZROBIL ..ALBO JESTEM WIERNY I KOCHAJACY,,BO kuzwa..kto wie co bedzie w zyciu pokus jest wiele..a pierdul duzo...
Tak to prawda że każdy mówi o wierności i miłości i tylko mówi to puste słowa wolę czyny a co do pokus .......... hm są i to jest piękne w miłości i wierności że kocha się i szanuję się drugą osobę tak jak by miał być to ostatni dzień w naszym życiu LECZ DO TEGO TRZEBA EMOCJONALNIE DOROSNĄĆ
zapytaj babci i dziadka czy napewno z milosci sie chajteli w tamtych czasach to byla rzadkosc .ogladaj dalej filmy..zreszto nic sie tak naprawde nie zmienilo..a kobiete ..czlowieku
nie trzebapodstawiac...wystarczy ze jakas zawroci ci w glowie to juz twoje **cenzura** y poszly by na bok......nie ma mocnych na to..jak cie chwyci..potem dopiero jak sie obudzisz zamoku gadasz do rzeczy do nastepnego razu....jestesmy tylko ludzimi nie ..kurde robotami ze maja za kodowane w glowie co maja robic my mamy uczucia..mamy wolna wole..i w zyciu okaze sie co ..zrobilismy z tym...a nie co bym zrobil nie robiac jeszcze nic..
a to juz nie do ciebie.do [pewnej osoby..zalosne ale porawdziwe..przynajmniej w moim zyciu..ze jestem sam to juz moja sprawa ..czemu ..napewno tu nikogo nie szukam jestem na forum...i nigdy oprucz jednej osoby nic do nikogo na priv nie napisalem ..zreszto chyba nawet zadko skims pisuje...tu..na skrzynke a jak tak to jakies **cenzura** y.. zeby ja nakrecac..czy cos proponowac...nie wierze w milosc internetowa .
jesooo od razu 60 kg?
nie moze być 6
A to ja poprosze jak musze cos brac..
2 po 40 kilo..no moze byc troche wiecej..tylko bez sloninki..
i nie mowcie ze zly jestem:
ty a co malo ci jeszcze
..wiecej ci nie wykladam..bo mnie stad pogonia..mowie o realu
.
ja ..no co ty..dobra spadam luknac gdzie indziej moze wroca
Pytanie raczej powinno brzmieć czy jak kobieta dotrwa do tego aby przytyć 60kg będąc z mężczyzną to czy on z nią zerwie. Odp. jest b. prosta - znajdzie sobie do tej pory innego. Gorzka prawda zawsze jest prawdziwa.
kobietę którą się naprawdę kocha trzeba być z nią do końca i wspierać ją w najtrudniejszych chwilach
Księżniczko czym Ty się przejmujesz
Janusz lubi prowokować dlatego takie tematy pisze
Ja tam wole kobietki ktore maja trochę ciałka
Marli ma rację