Który z tutejszych kmiotków obecnie dominatorem jest, o kogo względy się starać?
Jaki z Ciebie samiec dominator. Nie wiesz czego trzeba. Stymulacji, bodźca
Nuda weritas? Nudna męska strona świata. Gumofilce, sami pożeracze kaszanki
Jeśli szczególnie owłosiony jesteś, wspólczuje Ciekawe ja sie wysypiasz w wrzynajacych się w dvpe majtkach. Owszem, pieknie exponuja wdzięki męskie, przy spełnieniu pewnych warunków, których niestety większość nie spełnia Propozycjami kulinarnymi nadrabia
Raczej wydmuszki
Biedactwo, poddenerwował się. Skoro tak, w czuły punkt trafiłam. Prawda, męski punkt ,,G,,
Miał być samiec alfa, a tu sami klijenci lukas banku i nałogowi konsumenci wiagry.
Skad ja... Kolczyk w pępku mam więc chyba z miasta. A kolega kleszcza masz?
Widzę jest tu wiecej kogucików stroszących swe misterne piórka Mogła bym nie znieść... Ciekawe, znawca tematu się znalazł. Pewnie jak większość podczas stosunku poślady spinasz, co by ze szczęścia sufitu nie usrać
Potrzebujesz samca alfa to idź do zoo. Tu każdy może sobie być dominatorem , pierdołą, wieśniakiem, mieszuchem i osraj sufitem.
Ale czy to nie ujmujace dla męskiego gatunku tutaj? Skoro koń wujka alfa ciasteczkiem jest , porucznika, beta wolała bym nie poznać
Mam tyle lat na ile wygladam. Wiem, człowiek tak długo nie żyje. Jestem wyjątkiem
Co chcesz wiedzieć? Czy pier.ole się od razu, czy musisz ze mną chodzić?
Gepard jest bezkonkurencyjny w podkladaniu do pieca
Masz racje zdolny chlopak jest
Gepard dzis bede z Mikolajem w kujawsko-pomorskim
a tam mieszkasz ??? to moze Mikolaj dla Ciebie cos ma
Miało być tak pięknie... I mikołaj się wpier.dolił, i z śledziami po kaszubsku... Złapcię się za jaja, zacisnać pięść i pisać nie czaić się. Zimno sie zrobiło...
Nie pieprzole sie od razu trzeba sie ze mna jakiś czas całować
Brak materjałów? Nie masz nad czym sie brandzlować?
Fajny jesteś, może kiedyś coś pokaże coś napiszę. Ale na wiele nie licz, najwyżej imię i środkowy palec
oo erniego
szlaja się gdzieś hahahaha
oj takkk stringi mu na cycki podciągne
hahah ale bedzie piszczał hahaha
ludzie z forum pouciekaja
a no fakt heheh ciekawe czy mu wielbicielek po tym przybedzie
jej co by sie nie obrazil na nas
ale czym?
Który z tutejszych kmiotków obecnie dominatorem jest, o kogo względy się starać?
Jaki z Ciebie samiec dominator.
Nie wiesz czego trzeba.
Stymulacji, bodźca
Nuda weritas?
Nudna męska strona świata. Gumofilce, sami pożeracze kaszanki
Jeśli szczególnie owłosiony jesteś, wspólczuje
nie spełnia
Propozycjami kulinarnymi nadrabia
Ciekawe ja sie wysypiasz w wrzynajacych się w dvpe majtkach.
Owszem, pieknie exponuja wdzięki męskie, przy spełnieniu pewnych warunków, których niestety większość
Raczej wydmuszki
Biedactwo, poddenerwował się. Skoro tak, w czuły punkt trafiłam. Prawda, męski punkt ,,G,,
Miał być samiec alfa, a tu sami klijenci lukas banku i nałogowi konsumenci wiagry.
Skad ja... Kolczyk w pępku mam więc chyba z miasta. A kolega kleszcza masz?
Widzę jest tu wiecej kogucików stroszących swe misterne piórka
Mogła bym nie znieść... Ciekawe, znawca tematu się znalazł. Pewnie jak większość podczas stosunku poślady spinasz, co by ze szczęścia sufitu nie usrać
Potrzebujesz samca alfa to idź do zoo. Tu każdy może sobie być dominatorem , pierdołą, wieśniakiem, mieszuchem i osraj sufitem.
Ale czy to nie ujmujace dla męskiego gatunku tutaj? Skoro koń wujka alfa ciasteczkiem jest
, porucznika, beta wolała bym nie poznać
Mam tyle lat na ile wygladam. Wiem, człowiek tak długo nie żyje. Jestem wyjątkiem
Co chcesz wiedzieć? Czy pier.ole się od razu, czy musisz ze mną chodzić?
Gepard jest bezkonkurencyjny w podkladaniu do pieca
Masz racje zdolny chlopak jest
Gepard dzis bede z Mikolajem w kujawsko-pomorskim
a tam mieszkasz ???
to moze Mikolaj dla Ciebie cos ma
Miało być tak pięknie...
I mikołaj się wpier.dolił, i z śledziami po kaszubsku...
Złapcię się za jaja, zacisnać pięść i pisać nie czaić się. Zimno sie zrobiło...
Brak materjałów? Nie masz nad czym sie brandzlować?
Fajny jesteś, może kiedyś coś pokaże coś napiszę. Ale na wiele nie licz, najwyżej imię i środkowy palec
oo erniego
szlaja się gdzieś hahahaha
oj takkk stringi mu na cycki podciągne
hahah ale bedzie piszczał hahaha
ludzie z forum pouciekaja
a no fakt heheh ciekawe czy mu wielbicielek po tym przybedzie
jej co by sie nie obrazil na nas
ale czym?