Dla jasności..Dla mnie wirtual to wirtual..Świat który znika.. jak idę spać.. To co pisze w 60 % to bzdury...takie tam dla rozrywki.. (40 % prawdy to speedway.) zatem jeżeli kogoś uraziłam moim ciętym jęzorem..to z góry przepraszam.. Ktoś miał mi za złe ze rozdaje całuski itd...innym mk-kontaktowiczą...(typu mężczyzna) zatem powtarzam po raz setny..to tylko wirtual..wsio.. a kobieta będę przesyłać nadal całuski..od tak.. ZAPEWNE ZARAZ SPOTKAM SIĘ Z OPINIĄ ZE KOLEJNY NUDNY BEZSENSOWNY TEMAT..ALE już ostatni..
a o żużlu nic to moze chociaż o sankach i bałwankach Paula
Aniołek zejdź wreszcie na ziemię bo ciagle zapowiadasz, ze usuwasz konto, ze to ostatni post , ze zyjesz w realnym swiecie itp. My wszyscy wiemy, ze to wirtual
ja tam tez buziaki rozdaje
Janusz chyba ze da ci w siu.siaka tego buziaka
To... to... to jest wszystko wirtualne?! A ja myślałem, że na serio wychodzi taka gęba z monitora i daje całusa. Muszę to przedyskutować z drukarką.
jasko tobie nigdy ,erni bo dostaniesz
Dla jasności..Dla mnie wirtual to wirtual..Świat który znika..
jak idę spać..
To co pisze w 60 % to bzdury...takie tam dla rozrywki..
(40 % prawdy to speedway.)
zatem jeżeli kogoś uraziłam moim ciętym jęzorem..to z góry przepraszam..
Ktoś miał mi za złe ze rozdaje całuski itd...innym mk-kontaktowiczą...(typu mężczyzna)
zatem powtarzam po raz setny..to tylko wirtual..wsio..
a kobieta będę przesyłać nadal całuski..od tak..
ZAPEWNE ZARAZ SPOTKAM SIĘ Z OPINIĄ ZE KOLEJNY NUDNY BEZSENSOWNY TEMAT..ALE już ostatni..
a o żużlu nic
to moze chociaż o sankach i bałwankach
Paula
Aniołek zejdź wreszcie na ziemię
bo ciagle zapowiadasz, ze usuwasz
konto, ze to ostatni post , ze zyjesz w realnym swiecie itp.
My wszyscy wiemy, ze to wirtual
ja tam tez buziaki rozdaje
Janusz chyba ze da ci w siu.siaka tego buziaka
To... to... to jest wszystko wirtualne?! A ja myślałem, że na serio wychodzi taka gęba z monitora i daje całusa.
Muszę to przedyskutować z drukarką.
jasko tobie nigdy ,erni bo dostaniesz