Serio mowie tylko malego..kur.wa myszy mam ...tylko nie daleko kujawsko pomorskie .. pomorskie..piwo dam..
gepard
24.11.2010 r. 19:14:47
nie zartuje kurde w piwnicy widzialem jedna ..kurde od lasu szmatlawce ..se laza ..dawac kota inie gadac..psa nie chce..
gepard
24.11.2010 r. 19:17:00
wy mnie tu nie bajerujcie ja nie bede ze slaska kota tu wlukl.. ..ale teraz sie dowiedzialem ze lepiej kotke
gepard
24.11.2010 r. 19:18:39
trudka gow.na da jeszcze se podjedza i moim piwem zapija ..i se pujda ..kotke chce....chyba ze ty karolcia przyjedz bedziesz je lapac.. ..
gepard
24.11.2010 r. 19:22:37
jezu zwami to ..interes ..wy to normalnie zboczone jestescie..chce kotke na myszy..a jak chcecie to ja wasze myszki bede lapal..
gepard
24.11.2010 r. 19:25:53
kurde za kotki nie place co ja sponsor..jakis..i jeszcze zeslaska ..bede ciagnal kurde..to paliwo wiecej kosztuje jak ten siersciuch ..juz wole zeby mnie myszy zjadly ..
to co juz na parowkach leca..jak juz nie maja co doroboty to w pomorskim jest duzo roboty
gepard
24.11.2010 r. 19:52:02
mam w duzo ale siedza w angli .. a co..
Iwona*
24.11.2010 r. 20:02:24
Daria...juz pomyślałam, że Gepusiowi transport kotek szykujesz
gepard
24.11.2010 r. 20:05:08
ja nie chce traspotrtu kotek ja chce jeda....co ja znimi bede robil tylko by lezaly i zarly...a juz tyle to myszy nie mam..
Iwona*
24.11.2010 r. 20:06:54
ale będziesz miał.....jak Ci wszystkie z pola wparują
Iwona*
24.11.2010 r. 20:11:04
taka kicie , to myszy zjedzą
gepard
24.11.2010 r. 20:38:41
o taki kotek .. to ..myszy by zesmiechu pozdychaly... biore..
gepard
24.11.2010 r. 20:53:02
a z daleka jest ten pies..
Anka
24.11.2010 r. 22:33:10
łapkę se kup
gepard
24.11.2010 r. 22:36:31
zeby mi lapy poucinalo.. kot najlepszy..kurde co za syf nikt nie ma kota dobra sprawdze schroniska czy jakies sa w poblizu
Anka
24.11.2010 r. 22:38:22
ja ci moge westa pozyczyc one ponoc do polowan na szczury
Anka
24.11.2010 r. 22:39:00
tylko moja chrabina spi teraz w moim lozku i pewnie jej sie nei bedzie cgcialo
gepard
24.11.2010 r. 22:48:42
kurde jeszcze by mi tu szczorow brakowalo..
Anka
24.11.2010 r. 22:54:47
TommyB
02.12.2010 r. 17:18:32
Jeśli chodzi o koty...
Dwóch wariatów kupiło sobie kotki. Bawili się nimi fajnie, dopóki nie natrafili na problem, który kotek jest czyj. Pierwszy wymyślił, ze swojemu kotu utnie ogonek. Bawią się dalej, ale drugiemu spodobał się kotek bez ogonka. Uciął więc swojemu ogonek i zaczęli myśleć, co zrobić, żeby je znowu móc rozpoznać. Więc pierwszy uciął swojemu przednia nóżkę. Bawili się jakiś czas, ale drugiemu spodobał się kotek bez nóżki, więc swojemu także uciął. Cały problem zaczął się więc od nowa. Po pewnym czasie pierwszy wariat wymyślił, ze utnie swojemu kotu druga z przednich nóżek. Drugiemu wariatowi spodobało się jednak, jak fajnie czołga się kotek tego pierwszego, więc swojemu tez uciął druga z przednich nóżek. Po pewnym czasie pierwszy wariat, chcąc wyróżnić swojego kotka, uciął mu dwie tylnie nóżki. Kadłubek jego kotka tak się fajnie poruszał, ze drugiemu wariatowi oczywiście się to spodobało, i ze swojego kotka tez zrobił kadłubka. I teraz zaczął się już poważny problem, jak rozpoznać, który kotek jest czyj. Myślą, myślą, myślą, i w końcu jeden mówi:
Serio mowie tylko malego..kur.wa myszy mam ...tylko nie daleko kujawsko pomorskie .. pomorskie..piwo dam..
nie zartuje kurde w piwnicy widzialem jedna ..kurde od lasu szmatlawce ..se laza ..dawac kota inie gadac..psa nie chce..
wy mnie tu nie bajerujcie ja nie bede ze slaska kota tu wlukl.. ..ale teraz sie dowiedzialem ze lepiej kotke
trudka gow.na da jeszcze se podjedza i moim piwem zapija ..i se pujda ..kotke chce....chyba ze ty karolcia przyjedz bedziesz je lapac..
..
jezu zwami to ..interes ..wy to normalnie zboczone jestescie..chce kotke na myszy..a jak chcecie to ja wasze myszki bede lapal..
kurde za kotki nie place co ja sponsor..jakis..i jeszcze zeslaska ..bede ciagnal kurde..to paliwo wiecej kosztuje jak ten siersciuch ..juz wole zeby mnie myszy zjadly ..
pewnie trzymaj....ja honorowy jestem..
..bedzie interes
MOZE I SA NAJLEPSZE ALE LAPAC ..MYSZY NIE UMIEJA
to co juz na parowkach leca..jak juz nie maja co doroboty to w pomorskim jest duzo roboty
mam w duzo ale siedza w angli ..
a co..
ja nie chce traspotrtu kotek ja chce jeda....co ja znimi bede robil tylko by lezaly i zarly...a juz tyle to myszy nie mam..
o taki kotek ..
to ..myszy by zesmiechu pozdychaly...
biore..
a z daleka jest ten pies..
łapkę se kup
zeby mi lapy poucinalo..
kot najlepszy..kurde co za syf nikt nie ma kota dobra sprawdze schroniska czy jakies sa w poblizu
ja ci moge westa pozyczyc one ponoc do polowan na szczury
tylko moja chrabina spi teraz w moim lozku i pewnie jej sie nei bedzie cgcialo
kurde jeszcze by mi tu szczorow brakowalo..
Jeśli chodzi o koty...
Dwóch wariatów kupiło sobie kotki. Bawili się nimi fajnie, dopóki nie natrafili na problem, który kotek jest czyj. Pierwszy wymyślił, ze swojemu kotu utnie ogonek. Bawią się dalej, ale drugiemu spodobał się kotek bez ogonka. Uciął więc swojemu ogonek i zaczęli myśleć, co zrobić, żeby je znowu móc rozpoznać. Więc pierwszy uciął swojemu przednia nóżkę. Bawili się jakiś czas, ale drugiemu spodobał się kotek bez nóżki, więc swojemu także uciął. Cały problem zaczął się więc od nowa. Po pewnym czasie pierwszy wariat wymyślił, ze utnie swojemu kotu druga z przednich nóżek. Drugiemu wariatowi spodobało się jednak, jak fajnie czołga się kotek tego pierwszego, więc swojemu tez uciął druga z przednich nóżek. Po pewnym czasie pierwszy wariat, chcąc wyróżnić swojego kotka, uciął mu dwie tylnie nóżki. Kadłubek jego kotka tak się fajnie poruszał, ze drugiemu wariatowi oczywiście się to spodobało, i ze swojego kotka tez zrobił kadłubka. I teraz zaczął się już poważny problem, jak rozpoznać, który kotek jest czyj. Myślą, myślą, myślą, i w końcu jeden mówi:
- Wiesz, to ja wezmę białego, a ty czarnego...