jak na razie,mi nie do tej pory to tylko się niezle uśmiałam czytając wypowiedzi niektórycz mKowiczów do łez
Wiktoria
23.11.2010 r. 20:23:12
jak długo?
Wiktoria
23.11.2010 r. 21:44:25
jaka jest żywotność romansu?
Wiktoria
23.11.2010 r. 21:58:59
dziewczyny,jesteście jeszcze młode,w moim wieku,romanse są ekscytujące
Wiktoria
24.11.2010 r. 07:42:42
Jarek reszta zmieni zdanie za pare lat
SSSS
24.11.2010 r. 10:54:42
Dokładnie Wiktoria masz racje
Same bedą szukać czy tu na MK czy na innych portalach
Wiktoria
24.11.2010 r. 21:15:59
księżniczko prawie wszyscy faceci zdradzają swoje żony,więc wolę być kochanką niż taką żoną,która pózniej przyjmuje takiego męża spowrotem,a z czasem,gdy mąż wraca,pózniej niż zwykle z pracy,to myśli nie dają jej spokoju bo skoro raz zdradził,to zdradzi znowu
Wiktoria
24.11.2010 r. 21:35:03
jestem po rozwodzie i upajam się wolnością gdybym umawiała się z wolnym,to jeszcze chciałby się żenić?z takim żonatym mi to nie grozi i jeszcze jedno-wcale nie czuję się lepsza,niż ta jego żona,a przynajmniej nie musze mu prać,gotować ajedynie dobrze się zabawić kiedy mam ochotę
gepard
24.11.2010 r. 21:39:49
kurde to wy mi z nieba spadlyscie .. ..idealne jestescie..no prawie a myszy lapac umiecie
gepard
24.11.2010 r. 21:47:14
dobra to ile chcesz za jedna mysz ..dogadamy sie
gepard
24.11.2010 r. 22:10:57
to bierz co chcesz ..normal;nie mnie z golymi torbami puscisz
gepard
24.11.2010 r. 22:16:45
no mysle sobie to co oferujesz .. i czego oczekujesz
kotka
27.11.2010 r. 14:21:39
Romans hihih właśnie znalazłam tu na m.kontakt.Narazie jest oki.Warto spróbować.
Brygida
29.11.2010 r. 11:31:58
A ja przeżyłam romans , nie był to facet z mKontakt , ale z innego forum .Było fajnie , ale do czasu .O mały włos nie wpadłam przed mężem .Zaraz potem to zakończyłam .Od tej pory unikam już romansów .
...mKontakt pomógł komu w tym
jak na razie,mi nie
do tej pory to tylko się niezle uśmiałam czytając wypowiedzi niektórycz mKowiczów
do łez
jak długo?
jaka jest żywotność romansu?
dziewczyny,jesteście jeszcze młode,w moim wieku,romanse są ekscytujące
Jarek
reszta zmieni zdanie za pare lat
Dokładnie Wiktoria masz racje
Same bedą szukać czy tu na MK czy na innych portalach
księżniczko
prawie wszyscy faceci zdradzają swoje żony,więc wolę być kochanką niż taką żoną,która pózniej przyjmuje takiego męża spowrotem,a z czasem,gdy mąż wraca,pózniej niż zwykle z pracy,to myśli nie dają jej spokoju
bo skoro raz zdradził,to zdradzi znowu
jestem po rozwodzie i upajam się wolnością
gdybym umawiała się z wolnym,to jeszcze chciałby się żenić?z takim żonatym mi to nie grozi
i jeszcze jedno-wcale nie czuję się lepsza,niż ta jego żona,a przynajmniej nie musze mu prać,gotować ajedynie dobrze się zabawić kiedy mam ochotę
kurde to wy mi z nieba spadlyscie ..
..idealne jestescie..no prawie a myszy lapac umiecie
dobra to ile chcesz za jedna mysz
..dogadamy sie
to bierz co chcesz
..normal;nie mnie z golymi torbami puscisz
no mysle sobie to co oferujesz ..
i czego oczekujesz
Romans hihih właśnie znalazłam tu na m.kontakt.Narazie jest oki.Warto spróbować.
A ja przeżyłam romans , nie był to facet z mKontakt , ale z innego forum .Było fajnie , ale do czasu .O mały włos nie wpadłam przed mężem .Zaraz potem to zakończyłam .Od tej pory unikam już romansów .