nadzieja matką głupich a Aga głupia nie jest Kowal żebyś ty wiedział
kaja
06.06.2013 r. 21:06:57
Harnas
09.06.2013 r. 17:26:23
Kaja ma rację, ale chyba nie do końca. Nawet gdybym nie pragnął uczucia, to ono i tak w dziwny sposób mnie omija.
kaja
09.06.2013 r. 21:34:50
choć bym stała jak kołek a uczucie by tak sobie biegło prosto na mnie to tuż przede mną skręci w prawo albo w lewo
kaja
09.06.2013 r. 21:56:23
moge nawet ramiona otworzyć i ni uja nie wpadnie
Sołtys
09.06.2013 r. 22:26:54
NO WIDZICIE ja zwwsze w bloto wpadam
kaja
09.06.2013 r. 22:49:47
święte kuwa słowa święte
kaja
09.06.2013 r. 23:09:53
sie kuwa zestarzeje a nie znajde jak pech to pech
Harnas
10.06.2013 r. 08:35:03
Pożyjemy, zobaczymy. Najgorsze, że czasu coraz mniej.
Malwina
10.06.2013 r. 08:39:29
Harnasiu masz jeszcze sporo czasu co ja mam powiedzieć
Harnas
10.06.2013 r. 12:03:21
Dziewczyny przecież jesteście jeszcze młodziutkie i bardzo atrakcyjne. A do tego macie przewagę w postaci seksapilu. Nie jeden chciałby się z wami umówić.
gosikw74
10.06.2013 r. 15:37:36
pewnie ze bym chciala
Harnas
10.06.2013 r. 19:03:05
Tylko, że pomiędzy tym, że się chce, a tym, że tylko o tym mówi jest wielka, jak nie ogromna różnica Gosiu.
gosikw74
10.06.2013 r. 19:39:26
Harnas pomiędzy tym, ze się wyraża swoją opinię, a tym że ktoś inny urabia to na swój sposób - jest kolosalna różnica.... nic nie jest takie proste, a ja mam ogroonomne wymagania
Dark-Jedi
10.06.2013 r. 22:30:37
Ale wiekszosc ludzi samych ma wymagania tak wysokie ze poprostu ta idealna osoba nie istnieje!
Dark-Jedi
10.06.2013 r. 23:15:30
No niekiedy za duze...
Wiekszosc kobiet tak samo ma wymagania i poprostu znalesc taka ktorej wymaganiom sie odpowiada i ona odpowiada wlasnym wymaganiom potencjalnej partnerki niestety coraz ciezej taka znalesc. A wybor na rynku z jednej strony coraz mniejszy a z 2 strony coraz wiecej ludzi zyje sami.
Dark-Jedi
11.06.2013 r. 00:25:08
Ja 15 lat (przelotnych znajomosci nie licze jako zwiazki).
I w tym problem ze tak jak sie to teraz rozwija w europie to za jakis czas beda tylko przyjezdni z afryki azji itd bo ludzie sie robia wygodni. Nie chca robic kompromisow.
Wybieraja pieknych piekne choc nic nie wartych partnerow partnerki i sie dziwia ze jakims czasie sa znnow sami.
ja przepraszam wpierd.oliłam się z butami
Kaja ma rację, ale chyba nie do końca.
Nawet gdybym nie pragnął uczucia, to ono i tak w dziwny sposób mnie omija.
choć bym stała jak kołek a uczucie by tak sobie biegło prosto na mnie to tuż przede mną skręci w prawo albo w lewo
moge nawet ramiona otworzyć i ni uja nie wpadnie
NO WIDZICIE ja zwwsze w bloto wpadam
święte kuwa słowa święte
sie kuwa zestarzeje a nie znajde jak pech to pech
Pożyjemy, zobaczymy. Najgorsze, że czasu coraz mniej.
Harnasiu
masz jeszcze sporo czasu
co ja mam powiedzieć
Dziewczyny przecież jesteście jeszcze młodziutkie i bardzo atrakcyjne. A do tego macie przewagę w postaci seksapilu. Nie jeden chciałby się z wami umówić.
pewnie ze bym chciala
Tylko, że pomiędzy tym, że się chce, a tym, że tylko o tym mówi jest wielka, jak nie ogromna różnica Gosiu.
Harnas pomiędzy tym, ze się wyraża swoją opinię, a tym że ktoś inny urabia to na swój sposób - jest kolosalna różnica....
nic nie jest takie proste, a ja mam ogroonomne wymagania
Ale wiekszosc ludzi samych ma wymagania tak wysokie ze poprostu ta idealna osoba nie istnieje!
No niekiedy za duze...
Wiekszosc kobiet tak samo ma wymagania i poprostu znalesc taka ktorej wymaganiom sie odpowiada i ona odpowiada wlasnym wymaganiom potencjalnej partnerki niestety coraz ciezej taka znalesc. A wybor na rynku z jednej strony coraz mniejszy a z 2 strony coraz wiecej ludzi zyje sami.
Ja 15 lat (przelotnych znajomosci nie licze jako zwiazki).
I w tym problem ze tak jak sie to teraz rozwija w europie to za jakis czas beda tylko przyjezdni z afryki azji itd bo ludzie sie robia wygodni. Nie chca robic kompromisow.
Wybieraja pieknych piekne choc nic nie wartych partnerow partnerki i sie dziwia ze jakims czasie sa znnow sami.