wywaliłam jego numer ostatnio z komóry daj mi na priv jesli możesz....
Anka
20.11.2010 r. 22:19:00
spox
TommyB
20.11.2010 r. 22:30:26
Bierz kocioł junkersa i po sprawie. One mają prawie, że 100% wydajności w stosunku do zużycia paliwa. Jak ci bedą wciskać kit, że 110% albo 120% to nie słuchaj ich bo to wynika z obliczeń ale w praktyce jest inaczej.
Same plusy bo czysto, mało miejsca zajmuje i oszczedna ogólnie rzecz.
TommyB
20.11.2010 r. 22:56:24
kolektory solarne są dobre ale żeby wspomóc centralne ogrzewanie. Znaczy sie w lecie zamiast uzywac pieca to masz darmową ciepłą wode, ale w zimie to nie wystarcza. Swoją drogą to na te kolektory były(a może nawet nadal są) duże dofinansowania z unii.
Kill Bill
20.11.2010 r. 23:05:42
Daria chce tylko wynająć mieszkanie a nie kupić farmę wiatrową
TommyB
20.11.2010 r. 23:11:28
Serio ? a ja już szukałem jakiejś elektrociepłowni dla Darii. To pech w takim razie polecam szklanice spirytusu.
ale jarecki zadowolony bardzo z nowwej fuchy
wywaliłam jego numer ostatnio z komóry daj mi na priv jesli możesz....
spox
Bierz kocioł junkersa i po sprawie. One mają prawie, że 100% wydajności w stosunku do zużycia paliwa. Jak ci bedą wciskać kit, że 110% albo 120% to nie słuchaj ich bo to wynika z obliczeń ale w praktyce jest inaczej.
Same plusy bo czysto, mało miejsca zajmuje i oszczedna ogólnie rzecz.
kolektory solarne są dobre ale żeby wspomóc centralne ogrzewanie. Znaczy sie w lecie zamiast uzywac pieca to masz darmową ciepłą wode, ale w zimie to nie wystarcza. Swoją drogą to na te kolektory były(a może nawet nadal są) duże dofinansowania z unii.
Daria chce tylko wynająć mieszkanie a nie kupić farmę wiatrową
Serio
? a ja już szukałem jakiejś elektrociepłowni dla Darii. To pech w takim razie polecam szklanice spirytusu.