Janusz,i co byś z nią zrobił
Jasku uwazaj, zeby Ci Mikolaj jakiej starej nie przyslal
Tak Aniu podobno
tak sobie
Aniolek????????????????????????? \"Stare wino, żona młoda, niejednemu życia doda. Przysłowie polskie \" co chodzi
Aniu moze ale nie musi a faceci przy mloszych kobietach czuja sie dowartosciowani
czesc Agata
O co ci sie rozchodzi Agata z tymi mlodymi laskami ?
Czesc Ernest starsi faceci wola mlode laski
I chyba troche z wzajemnoscia Agata bo jest wiele dziewczyn ktore wola starszych chlopakow od swoich rowiesnikow
No tez tak jest Aniu masz racje jesli chodzi o sex to tak ale jesli chodzi o zalozenie rodziny to raczej nie
Paula najwazniejsze jest to zeby wiedziec czego sie chce
tak mysle, bo facet 25 letni nie bedzie dlugo z 40 latka chociaz zdarzaja sie wyjatki
O kurza stopka Paula teraz to zes mnie normalnie zawstydzila ale oczywiscie tobie nie powiem nie
A ja słyszałem ze kobiety biora sobie mlodszych facetów po to zeby krocej byc wdowa
Aniu co tak mnie przekonujesz??? Mnie tam wszystko jedno kto z kim jest tak tylko napisalam bo wszystko powinno miec swoj czas i miejsce ale to jest moje zdanie, chyba zacofana jestem
Janusz,i co byś z nią zrobił
Jasku uwazaj, zeby Ci Mikolaj jakiej starej nie przyslal
Tak Aniu
podobno
tak sobie
Aniolek????????????????????????? \"Stare wino, żona młoda, niejednemu życia doda. Przysłowie polskie \"
co chodzi
Aniu moze ale nie musi
a faceci przy mloszych kobietach
czuja sie dowartosciowani
czesc Agata
O co ci sie rozchodzi Agata z tymi mlodymi laskami ?
Czesc Ernest
starsi faceci wola mlode laski
I chyba troche z wzajemnoscia Agata bo jest wiele dziewczyn ktore wola starszych chlopakow od swoich rowiesnikow
No tez tak jest
Aniu masz racje jesli chodzi o sex to tak
ale jesli chodzi o zalozenie rodziny to raczej nie
Paula najwazniejsze jest to zeby wiedziec czego sie chce
tak mysle, bo facet 25 letni nie bedzie
dlugo z 40 latka
chociaz zdarzaja sie wyjatki
O kurza stopka Paula teraz to zes mnie normalnie zawstydzila
ale oczywiscie tobie nie powiem nie
A ja słyszałem ze kobiety biora sobie mlodszych facetów po to zeby krocej byc wdowa
Aniu co tak mnie przekonujesz???
Mnie tam wszystko jedno kto z kim jest
tak tylko napisalam
bo wszystko powinno miec swoj czas i miejsce
ale to jest moje zdanie, chyba zacofana jestem