Witam Wszystkich! Ja myślę,że coś w tym jest,a jak Wy Myślicie?
TommyB
17.11.2010 r. 19:53:29
Taaa a przyjdzie parter/ka z nieoczekiwanym znakiem zodiaku a ty mu WON! Bo mi gwiazdy mówią. A on czy ona szybko telefon do psychiatryka i sru do zakładu z kaftanem.
TommyB
17.11.2010 r. 20:07:27
Może i tak być ale zawsze jest ten wyjątek od reguły.
TommyB
17.11.2010 r. 20:16:47
Przykładem może być cała ekipa z Wiejskiej, różne charaktery a same barany
Anka
18.11.2010 r. 22:06:49
ja tam jestem typową wodniczka wszystko pasuje hahahaha jak ulał
TommyB
18.11.2010 r. 22:10:44
ksieżniczka to są po prostu barany a ty nie, znaczy sie raczej nie bo nie znam Cie. Przepraszam za mój podły humor ale to był tylko żart
Melissa z tymi oczyma to bardzo popularny fetysz. Mnie sie nie tyczy bo nikt nie wie jaki mam kolor oczu
TommyB
18.11.2010 r. 22:31:55
Najlepiej kierować sie tym samym co druga osoba, działa w obie strony. No i myśle, że to najbardziej uczciwe rozwiązanie.
TommyB
21.11.2010 r. 00:08:10
Normalnie nie możliwe w końcu ktoś napisał żeby kierować sie mózgiem a nie sercem(or something else). Brawo, mnie kiedyś za takie słowa uznali idiotą
Witam Wszystkich!
Ja myślę,że coś w tym jest,a jak Wy Myślicie?
Taaa a przyjdzie parter/ka z nieoczekiwanym znakiem zodiaku a ty mu WON! Bo mi gwiazdy mówią. A on czy ona szybko telefon do psychiatryka i sru do zakładu z kaftanem.
Może i tak być ale zawsze jest ten wyjątek od reguły.
Przykładem może być cała ekipa z Wiejskiej, różne charaktery a same barany
ja tam jestem typową wodniczka wszystko pasuje hahahaha jak ulał
ksieżniczka to są po prostu barany a ty nie, znaczy sie raczej nie bo nie znam Cie. Przepraszam za mój podły humor ale to był tylko żart
Melissa z tymi oczyma to bardzo popularny fetysz. Mnie sie nie tyczy bo nikt nie wie jaki mam kolor oczu
Najlepiej kierować sie tym samym co druga osoba, działa w obie strony. No i myśle, że to najbardziej uczciwe rozwiązanie.
Normalnie nie możliwe w końcu ktoś napisał żeby kierować sie mózgiem a nie sercem(or something else). Brawo, mnie kiedyś za takie słowa uznali idiotą