forum

Rozrywka i uczucia

HMM..DROGIE..KOBIETY..

1. Konto usunięte 14.11.2010 r. 11:45:42

TAK SOBIE MYSLE..HMM MAJAC ZA PRZYKŁAD..SYTUACJE..MOJEGO KUMPLA..

CO JEST LEPSZE?..TO..JAK FACET WYSKOCZY SOBIE RAZ NA JAKIS CZAS..CHODZI O SKOK..W BOK..CZY JAK ZOSTAWIA..RODZINE..PORZUCA DOTYCHCZASOWE ZYCIE..PO TO COBY ZWIĄZAC..SIE Z KIMS INNYM..

BO..ANALIZUJĄC..PIERWSZY ASPEKT SPRAWY..ZDRADZA..ALE JEST PRZY DZIECIACH..ZONIE..UCZESTNICZY ZE TAK POWIEM W ZYCIU RODZINY..FIZYCZNIE JEST PRZY ZONIE..POMAGA W PROBLEMACH..TRUDACH WYCHOWANIA DZIECI..

DRUGI..TO WYŁAMANIE SIE..ZE WSZYSTYKIEGO..

PORZUCENIE ZONY..DZIECI..HMM..

..TO ZERWANIE CAŁKOWITE Z DOTYCHCZASOWYM ZYCIEM..

EGOISTYCZNE ZAPATRZENIE W SIEBIE..

CO..BYSCIE WOLAŁY..KOBIETY?..JAK NA TO PATRZYCIE.?.

2. Ernest 14.11.2010 r. 11:51:10

Jak to kiedys spiewal Czesław Niemen \"dziwny jest ten swiat\"    

3. Ernest 14.11.2010 r. 11:56:21

Basia kobiety nie moga skakac ani w bok ani do przodu tylko my faceci mamy takie prawa   uśmiechnięty  

4. Ernest 14.11.2010 r. 12:09:33

Basia ale tez jest tak ze same kobiety nazywaja kur... , szma... i lada... swoje konkuretki i same kobiety kobieta odbieraja czlowieczenstwo    

5. Darek 14.11.2010 r. 13:43:18

Dlaczego poświęcać tyle energii na myślenie czy mnie zdradza?

Jeżeli sobie nawzajem nie ufamy, to jaki sens ma taki związek ...

Chociaż nie raz prawda może wyjść po latach ...

Trudno jednoznacznie odpowiedzieć na te pytanie, jeżeli decydujemy się żyć ze sobą, każdy jest dorosły wie co robi ...

Najgorszy moment to dowiedzieć się o tym, myślę że taki związek nie ma szans na przetrwanie, wtedy najlepiej rozejść się w zgodzie ...

6. Darek 14.11.2010 r. 14:22:45

można wszystko wybaczyć ...

ale są granice których ani kobieta ani facet nie powinien przekraczać ...

myślę że jest to zdrada ...

7. Darek 14.11.2010 r. 14:34:19

każdy z nas jest inny

ale myślę że kobiety i faceci którzy myślą że jak raz wybaczą zdradę to coś się zmieni ...

jak raz to zrobiła lub zrobił to i tak zrobi to drugi raz ...

8. Darek 14.11.2010 r. 14:48:03

nie popieram tego ani ze strony kobiet ani facetów ...

każdy ma swój rozum i wie co robi

to wszystko zależy od charakteru, ale faceci którzy wybaczają zdradę są dupkami ...

a dla czego zdradzamy:

czujemy się nie spełnieni, szukamy wrażeń, może czegoś lepszego tak jak napisał Neron, a może chcemy się odgryść na swoim partnerze ...

bynajmniej jedno jest pewne, jeżeli nie jesteśmy szczęliwi ze sobą to po co to kontynuować, szukać kochanki lub kochanka ... najlepiej się rozejść ... jeszcze może być kwestia dzieci, ale to na pewno nie przeszkodą, jeżeli nie chcemy być razem ... nic na siłę ...