TAK SOBIE..MYSLE..JAK CZLOWIEK JEST W PORZĄDKU..JAK..POMAGA WAM..WYRĘCZA WAS..W OBOWIĄZKACH..JAK SŁUCHA..CO MÓWICIE TO NAZYWACIE NAS..PANTOFLARZAMI.. Z KOLEI JAK..NIC NIE ROBIMY..TO JESTEŚMY..CH---MI.. HMM..JAK ZA WAMI..TRAFIC O CO..TAK NAPRAWDE WAM..CHODZI?..KOBIETY..
ależ Ty masz dzisiaj rozterki Jak mówia daltoniści...życie jest jak tęcza. Raz białe, raz czarne
Monia co Ci tak wesoło
Neron, nie wkurzaj mnie....czego sie domagasz...noszenia na rękach...nikt nie mówił, że nie będzie bolało przełknij tą gorzką pigułę i przestań sie nad sobą użalać raz na wozie, raz pod wozem....ale do przodu i to razem
wiecie, coś Wam powiem...ktos tu robi z tego większy cyrk jak to jest warte a poza tym domowe \" brudy\" pierze się w czterech ścianach no nie, chyba sie zdenerwowałam
Ja to bym chciala takiego pantoflarza ale gdzie go znalesc
Mądre słowa Iwonko Mnie tez to wkurza:hammer
Neronku juz Ci odpowiadam masz Swoje zdanie? przyjmujesz wszystko co Kinga powie za święte? nie masz własnych zainteresowań? swoich ścieżek i kolegów? Ty i pantoflarz .....humor dnia
Neron nie powinienes jej denerwowac przeciez to na dziecku sie wszystko odbije pomysl o tym
i nie siedz na forum gadasz z wszystkimi tylko nie z nia tylek bym Ci skopala gadulo jedna
racja jest zapewne po obu stronach
milego dnia...
TAK SOBIE..MYSLE..JAK CZLOWIEK JEST W PORZĄDKU..JAK..POMAGA WAM..WYRĘCZA WAS..W OBOWIĄZKACH..JAK SŁUCHA..CO MÓWICIE
TO NAZYWACIE NAS..PANTOFLARZAMI..
Z KOLEI JAK..NIC NIE ROBIMY..TO JESTEŚMY..CH---MI..
HMM..JAK ZA WAMI..TRAFIC
O CO..TAK NAPRAWDE WAM..CHODZI?..KOBIETY..
ależ Ty masz dzisiaj rozterki
Jak mówia daltoniści...życie jest jak tęcza. Raz białe, raz czarne
Monia co Ci tak wesoło
Neron, nie wkurzaj mnie....czego sie domagasz...noszenia na rękach...nikt nie mówił, że nie będzie bolało
przełknij tą gorzką pigułę i przestań sie nad sobą użalać
raz na wozie, raz pod wozem....ale do przodu i to razem
wiecie, coś Wam powiem...ktos tu robi z tego większy cyrk jak to jest warte
a poza tym domowe \" brudy\" pierze się w czterech ścianach
no nie, chyba sie zdenerwowałam
Ja to bym chciala takiego pantoflarza
ale gdzie go znalesc
Mądre słowa Iwonko
Mnie tez to wkurza:hammer
Neronku juz Ci odpowiadam
.....humor dnia
masz Swoje zdanie?
przyjmujesz wszystko co Kinga powie za święte?
nie masz własnych zainteresowań?
swoich ścieżek i kolegów?
Ty i pantoflarz
Neron nie powinienes jej denerwowac
przeciez to na dziecku sie wszystko
odbije
pomysl o tym
i nie siedz na forum
gadasz z wszystkimi tylko nie z nia
tylek bym Ci skopala
gadulo jedna
racja jest zapewne po obu stronach