teraz ja chcę coś napisać... wszyscy z was to przykre istotki siedzicie na tej stronię ciągle ciągle i jeszcze raz ciągle.. i nawzajem po sobie jedziecie każdy próbuje zrobić z siebie lepszego ale po co???? nie lepiej się poznawać a nie kłócić jestem na tej stronie raz na jakiś czas a co wejdę ciągle te same osoby a do tego kłótnie to jest głupie każdy na tej stronie chce po prostu odpocząć od rzeczywistości czy Janusz czy ktoś inny po co po nim jechać, nie lepiej z nim popisać pośmiać się??????? kochani dziękuje za wysłuchanie
Romantyk
10.11.2010 r. 10:12:53
Witaka.Muszę Cię rozczarować,zawsze staram się być sobą.Z nikim z mk się nie kłócę.
Ernest
10.11.2010 r. 14:32:30
Karolina nie madraluj sie tu tak
Ernest
10.11.2010 r. 14:36:36
Nikt nie moze sie madralowac tu i juz
Ernest
10.11.2010 r. 14:41:37
To ja tu rzadze namk Natusia i jak mowie ze nie moze to nie i szluz
teraz ja chcę coś napisać... wszyscy z was to przykre istotki
siedzicie na tej stronię ciągle ciągle i jeszcze raz ciągle.. i nawzajem po sobie jedziecie każdy próbuje zrobić z siebie lepszego ale po co???? nie lepiej się poznawać a nie kłócić
jestem na tej stronie raz na jakiś czas a co wejdę ciągle te same osoby a do tego kłótnie to jest głupie
każdy na tej stronie chce po prostu odpocząć od rzeczywistości czy Janusz czy ktoś inny po co po nim jechać, nie lepiej z nim popisać pośmiać się??????? kochani dziękuje za wysłuchanie
Witaka.Muszę Cię rozczarować,zawsze staram się być sobą.Z nikim z mk się nie kłócę.
Karolina nie madraluj sie tu tak
Nikt nie moze sie madralowac tu i juz
To ja tu rzadze namk Natusia i jak mowie ze nie moze to nie i szluz
To kogo tu szukasz Karolinko??
Hej Krystian
Królowa też jest tylko jedna
pozdrawiam....
milego dnia...